Şimdi Ara

Öğrenciye scirocco alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ehliyetimi yeni aldım 1.4 scirocco almayı düşünüyorum yeni üniversiteye başlıyacam babadan hediye gibi bişey olucak inşallah olursa sizce alınır mı ? Bmw 3 serisi düşünüyordum 2002-2005 arası yani 50 55 bin liraya kadar bir bütçem var tecrübeli abilerimden yorum bekliyorum

• Gereksiz yorum yapmayalım lütfen
  • O paraya bulacagin ilk nesil olur.Ilk nesil tsilarda yag yakma sorunu cikabiliyor ve otomatik sanzimani en cok sorun cikaran kuru kavramali dsg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayla ilgili inanın hiç bir şey bilmiyorum ben sadece görünümüne önem verdiğim için scirocco baktım ne önerirsiniz en maksimum 60bin tllik bi araba alabilirim
  • Cezalandırıcı2006 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim işine bak şahine devam et
  • alınmaz kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: aesk34

Güzel kardeşim işine bak şahine devam et

Sakin suna findik fistik atma troll bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız varmı önerebileceğiniz araba benzin dizel konusunda o kadar cimri değilim ama kalkıpta 2.0 araba bana fazla gelir maks 1.8 civarı bir model
  • Up. Ben de modifiyesiz temiz bir scirocco dusunuyorum. Ne gibi sikintilari olabilir 2012 modelin.

• benzin konusunda cimri degilim demeyin bence 1.4 tsi 180 i olan arkadasin ikindi saatlerinden sabaha kadar 1.5 depo harcadigini gozlerimle gordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf6 bulursan 7,astra j 1.4t yada 1.6t,renault megNe coupe. Rocco lari e46lari bosver

• Dizel bir Megane coupe al bence hem güzel hem az yakıyor benzin konusunda cimri değilim diyosun ama yakıt masrafını nereden baksan yarı yarıya fark eder

• her zaman derim, öğrenciye, pisiklet ya da kaykay diye...
  • Peugeot 208 1.6 THP alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçiysen alınır
  • Bence model olarak 2010 altına inme o paraya alınacak çok güzel iş görecek araçlar var astra golf auris vs

• Hocam hanzoline paketle alin;nargile,2 kehribar tespih(biri viteste),dar paca pantolon,vee masadan dusmeyen anahtarla malbora

• onun yerine Tiguan al hem daha havalı durur hemde bozuk çukurlu yollarda scirocco haşat olur ama tigu sorun çıkarmaz hemde sciye gore daha komforlu ve içi ferah.Simdiden hayırlı olsun.
  • süper tercih
  • Alınır gazlanır 10 numara patlanır çıtır hasarlı olarak geri satılır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.