Bildirim
Öğrenciye scirocco alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gereksiz yorum yapmayalım lütfen -
O paraya bulacagin ilk nesil olur.Ilk nesil tsilarda yag yakma sorunu cikabiliyor ve otomatik sanzimani en cok sorun cikaran kuru kavramali dsg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla ilgili inanın hiç bir şey bilmiyorum ben sadece görünümüne önem verdiğim için scirocco baktım ne önerirsiniz en maksimum 60bin tllik bi araba alabilirim -
Güzel kardeşim işine bak şahine devam et -
alınmaz kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: aesk34
Güzel kardeşim işine bak şahine devam et
Sakin suna findik fistik atma troll bu.
Haklısınız varmı önerebileceğiniz araba benzin dizel konusunda o kadar cimri değilim ama kalkıpta 2.0 araba bana fazla gelir maks 1.8 civarı bir model -
Up. Ben de modifiyesiz temiz bir scirocco dusunuyorum. Ne gibi sikintilari olabilir 2012 modelin.
benzin konusunda cimri degilim demeyin bence 1.4 tsi 180 i olan arkadasin ikindi saatlerinden sabaha kadar 1.5 depo harcadigini gozlerimle gordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf6 bulursan 7,astra j 1.4t yada 1.6t,renault megNe coupe. Rocco lari e46lari bosver
Dizel bir Megane coupe al bence hem güzel hem az yakıyor benzin konusunda cimri değilim diyosun ama yakıt masrafını nereden baksan yarı yarıya fark eder
her zaman derim, öğrenciye, pisiklet ya da kaykay diye... -
Peugeot 208 1.6 THP alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apaçiysen alınır -
Bence model olarak 2010 altına inme o paraya alınacak çok güzel iş görecek araçlar var astra golf auris vs
Hocam hanzoline paketle alin;nargile,2 kehribar tespih(biri viteste),dar paca pantolon,vee masadan dusmeyen anahtarla malbora
onun yerine Tiguan al hem daha havalı durur hemde bozuk çukurlu yollarda scirocco haşat olur ama tigu sorun çıkarmaz hemde sciye gore daha komforlu ve içi ferah.Simdiden hayırlı olsun. -
süper tercih -
Alınır gazlanır 10 numara patlanır çıtır hasarlı olarak geri satılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- opel astra 1.4 edition plus yorumlar
- passat lastik ebatları
- skoda felicia 1.3 glx alınır mı
- seat arona yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X