Şimdi Ara

Öğrenciye ücretsiz 70 ekran Arçelik Crt Tv (verildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Anneme yeni televizyon aldığım için daha önce kullandığı 70 (ya da 72) ekran Arçelik marka gri renkli tv İstanbul Maltepe bölgesinde öğrenci bir arkadaşa ücretsiz verilecektir. İhtiyacı olan varsa pm ile ulaşabilir.

Not:Referans istenmeyecektir. Sadece ilanı güncelleme amaçlı dükkana eklenmiştir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 1 Şubat 2014; 19:43:20 >

• duyarlılığınız için size teşekkür etmek isterim umarım ihtiyacı olan bir arkadaş faydalanır.
  • Umarım Hocam. Öğrenci bir arkadaşımıza ufak dahi olsa bir yardımım dokunursa ne mutlu bana.
  • tebrikler kardeşim 3 kuruş paranın derdine düşmemişsin saygı duydum.
  • sizin gibi insanlarin oldugunu gormek ne guzel. tebrik ederim duyarlılığınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce forumdan iki öğrenci arkadaşımız gelip teslim aldı. Umarım işlerine yarar. Forumumuz oldukça kalabalık. Bizim ihtiyacımız olmayan ürünler bir çok arkadaşımız için faydalı olabilir. Bu tür ihtiyaç fazlası ürünleri öğrenci kardeşlerimize ulaştırabileceğimiz bir konu olsa iyi olur aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Az önce forumdan iki öğrenci arkadaşımız gelip teslim aldı. Umarım işlerine yarar. Forumumuz oldukça kalabalık. Bizim ihtiyacımız olmayan ürünler bir çok arkadaşımız için faydalı olabilir. Bu tür ihtiyaç fazlası ürünleri öğrenci kardeşlerimize ulaştırabileceğimiz bir konu olsa iyi olur aslında.

yeni gördüm ve gurur duydum o günlerde bende çok bunalmıştım düşünceniz çok yerinde ve güzel olmuş tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.