Şimdi Ara

ogrenciyim sensation xl kullananlar bi yardim.lutfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc sensation xl var bende . simdi ustadlarima bisey dicem bende s3 mini vardi avea 1gb internet paketim vardi s3 mini kullandim 15 gun 5 gun iphone 4 son 10 gun de htc sensation xl yi 1 ayi boyle.tamamladim ama ilk 20 gun doldugunda yani sensation xl ye hattimi taktigimda daha 546 mb olan internetim 5 gunde bitti gene yaptim paketi ve 7 gun oldu 355 mb kaldi gene ayni seyleri kullaniyorum sahadan tuttur facebook whatsapp wechat tango bunlar sadece. Google.play guncellemeride kapali peki neden gidiyo bu paketim su gibi ? Bi cozum lutfen yardimci olun ogrenciyim daha 23 gun kala 346 mb kaldi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekpccc

Htc sensation xl var bende . simdi ustadlarima bisey dicem bende s3 mini vardi avea 1gb internet paketim vardi s3 mini kullandim 15 gun 5 gun iphone 4 son 10 gun de htc sensation xl yi 1 ayi boyle.tamamladim ama ilk 20 gun doldugunda yani sensation xl ye hattimi taktigimda daha 546 mb olan internetim 5 gunde bitti gene yaptim paketi ve 7 gun oldu 355 mb kaldi gene ayni seyleri kullaniyorum sahadan tuttur facebook whatsapp wechat tango bunlar sadece. Google.play guncellemeride kapali peki neden gidiyo bu paketim su gibi ? Bi cozum lutfen yardimci olun ogrenciyim daha 23 gun kala 346 mb kaldi :(

Kullandığın browser'ların pencerelerini kapattığından emin ol.
  • hesap senkronizyasronları kapalı olmalı.
  • Bende böyle bir öğrencilik istiyorum yaw..

s3 mini

iphone 4

htc sensation xl

hey gidi siyah beyaz ekranlı nokia 3310 um..
  • scripter35 S kullanıcısına yanıt
    Kendi maaşımla alıp ticarete dokuyorumişi usta :) bu arada hepinize tesekkurler sorun hesap senkronizasyonu kapalı olmamasından kayunaklanıyormus sagolun yuzbasım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.