Şimdi Ara

Öğrenciyim, yardımcı olur musunuz arkadaşlar? Bu parayla... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şimşekyıldırımcanakanten

ha doğruya o zaman o sitemdeki fx 8350 yerine 8320 almalı ve artan parayla bir gt210 almalı

Siz insanlara sistem tavsiyesinde bulunmayınız bence.
  • hayalotesi H kullanıcısına yanıt
    anakartta ekran kartı yok işlemcide dahili gpu var anakarttaki çıkışlar onun için işlemcideki gpu da çok zayıf günlük kullanım için internet windows için idare eder
  • hocam eğer render alacaksanız artık ekran kartınında büyük önemi var. Hangi render motorunu kullandığınızı bilmiyorum ama renderı ekran kartına aldırdığınızda çok daha hızlı şekilde tamamlanıyor işlemciden ve renderla uğraşıyorsanız size nvidia nın ekran kartlarını öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalotesi

Hocam, yazdığınız yorum resmen dudak uçuklatacak cinsten !
    Siz gerçekten de ciddi misiniz?
    Şu cümleniz beni resmen şok etti :

"arada baya fark olur 50dkda i5in aldıgı renderi 20 dakikada 15 dakikada 8350 alır... o kadar büyük bir fark var arada anlayacağın... "
    Yani 8350 hemen hemen yarı yarıya erken bitiriyor.

Ayrıca oc.li halde render , encoding vs... yapmamak daha sağlıklı. Çünkü bunlar zaten normal standart hızda bile işlemcinin anasını ağlatırken, bir de oc.li halde böyle işlemler yapmaya kalkarsak vay o işlemcinin haline...

Bir de bu aşağıda linkini verdiğim kasanın içindeki güç kaynağı 80+ mı? Yani kaliteli bir şey mi?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5660

Ben bu isi yapiyorum dostm i5 3570k ile fx8150 arasindaki fark bu... 4690 ile 9590 arasindakini sen dusun i7 4790dan hizli render alir tamam arada ucuk fark olmaz yani bikac dk en fazla ama oldun... I5 4cekirdekli alinmiyor onbellegii cok az... Valla ben ordaki sacma testlere bakip soylemiyorum bunu i5 kullanip bas bas bagiran musterilerim soyluyor :)

8350 al derim ayrica kasada fp urunu olan gigabyte if233 700w alabilirsn moduler 80plus powerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 24 Ekim 2014; 16:56:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde en çok hakkında kaynak, know-how bulunan Vray olduğu için vray öğrenmek istiyorum...,

Gpu rendering şu anda hiç ilgimde değil hocam...
    Çünkü henüz daha oturmamış bir teknoloji olduğu yazılıp çiziliyor; bu teknoloji biraz daha kemikleşmeli ki ve standartları oturmalı, stabilitesi sağlamlaşmalı ki o zaman güçlü gpulara yatırım yapalım...
  • hocam ilerde ilgi alanınıza girecek bu işten para kazanmaya başlayınca. İşlemci ve raminizi maksimum seviyede tutmanız faydanıza olacaktır ve muhakkak bir ssd.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.