arkadaşlar öğrenim kredisi alıyorum fakat yazın migros da çalışacağım ama kredimi keserler mi bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap verin
KESMEZLER DİYE BBİLİYORUM..
BENDE OKURKEN 2 AY ÇALIŞMIŞTIM AMA KREDİM KESİLMEDİ... BUNDAN 6 YIL ONCE
bende kesilir diye bi işe girmemiştim.. giren arkadaşların hiçbirini kesmediler .. bende girdim.. 2 yıldır çalışıyorum.. hala kesilmedi..:):) bide benimki burs.. kredi yi neden kessinler..
inşallah benimkinide kesmezler..:):)
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM KARA KARA DÜŞÜNÜYODUM ALLAH RAZI OLSUN
burs olsa kesilebilir de kredi kesilmez adı üstünde kredi sonuçta geri ödiceksin
ben geçen sene çalıştım 2 ay sigortam yattı ama kesilmedi kredim hala alıyorum
nigrosta çalışmak iyi mi nasıl bi dezavantakı falan var mı teknosada olduğu gibi...
fena değil ya sezonluk çalıştığın zaman normal aslında bunu kardeşim yazdı benim nick i kullanmış ama benim gördüğüm kadarıyla akşam 6 da geliyordu çok öyle zor değil sanırım ayrıca muhabbet de oluyormuş
yok kesilmez
kesilmez de kesilmesi senin için daha hayırlı olur. ödeme planı geldiğinde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın
Kardeşim yazın sigortalı olarak çalıştı ama kredisi kesilmedi. Senin durumunda da kesilmez.
o kredinin kesilmesi daha iyi. kredi için işe başlamamazlık etme sakın. krediyi senden fazlasıyla alacaklar merak etme. aylık kredi alan ve şu an üniversiteyi bitirmiş birisi 6 milyar borçla hayata giriyor!
quote:
Orjinalden alıntı: hardbody
fena değil ya sezonluk çalıştığın zaman normal aslında bunu kardeşim yazdı benim nick i kullanmış ama benim gördüğüm kadarıyla akşam 6 da geliyordu çok öyle zor değil sanırım ayrıca muhabbet de oluyormuş
hadi ya ne güzel işmiş ha kaç para veriyolar acaba full-time a
Sen bildirmedikten sonra kesmezler. Benim bildiğim sigortalı işe başladın mı Kredi ve Yurtlara bunu bildirmen gerekir. Aksi taktirde cezası var.
kesilmez..Fakat geri ödeme tarihin değişmez uzatamazsın..yani 2010da geri ödemen gerek diyelim iş bulamadıysan bunu uzatabiliyodun..sigortalı işte çalıştıgın için artık uzatamazsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme