Şimdi Ara

Öğretici Yayın 4. gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk kez denediğin herolarla oynamışsın dereceli sıralamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySenpaiCry

İlk kez denediğin herolarla oynamışsın dereceli sıralamada

ne olmuş ki? o da fizz ilk defa oynuyorum diyordu? al üstte yorumuda bulunuyor bu adam yalancı kardeşim gözünü aç tarafsız bak.

yukarda yorumumu editledim onada bir bak
  • Chuck Me kullanıcısına yanıt
    6 lose var orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySenpaiCry

6 lose var orada

Hocam son thresh oyununda afk kaldı, taşıdım onuda saydım ama her neyse tamam saymayalım 6 olsun diğer yazdıklarımıda bak boş yazma

edit: az öncede ben küfür etmeyi sevmeyen bir yayıncıyım dedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 23 Temmuz 2015; 9:03:13 >
    1. si hesabıma arkadaşım geri geçti ben öyle herolar oynamam biliyosun 2. afk kalmadım ddos attılar 3.sü bardağı düşürdüm kırmadım ve ana bacı sövmedim helal olsun dedi 4. sana da 4 kere gey deseler sen de küfür edersin 5.si 26 lvl adama ana bacı küfür edemezsin 6. yayınımı izlemeyi bırakmalısın galiba çok bağımlılık yaptı hadi bakalım şimdi uslu dur :)

Edit: Bu adamlar yüzünden tr çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertho2 -- 23 Temmuz 2015; 18:26:34 >
    7.si oyunun 40. dakikası ddos attılar ve o dakikaya kadar bot lane + jungle ı kastırdım 8.si modluk verir misin abi yazdın 3 4 kere 9.su yayınıma gelip herkesi banladın çocukça hareket yaptın 10.su öyle biri olsam 5. yayınımda 417 kişi izlemezdi beni 11.si senle diamonda kadar çıkarız dimi yazdığın günleri unutmıcam <3
    Aaa şunu da unutmadan söyliyim kendin aniviayla 1 tane güzel hareket yapınca twitch chate gelip aa anivia pro değil mi beyler anivia nasıl oyuncu challenger smurf aa anivi çok iyi dediklerini de unutmıcam <3
  • Bir yerlerde yanlış yapıyorsun demekki bu kadar eleştirildiğine göre. Sürekli konu açmayı bırak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertho2

Aaa şunu da unutmadan söyliyim kendin aniviayla 1 tane güzel hareket yapınca twitch chate gelip aa anivia pro değil mi beyler anivia nasıl oyuncu challenger smurf aa anivi çok iyi dediklerini de unutmıcam <3

Ard arda yazacağına editleseydin keşke. ben senin tüm yazdıklarına cevap vericem senin aksine :')

1.hesabıma arkadaşım geri geçti ben öyle herolar oynamam biliyosun demişsin nasıl oynamazsın try hep oynuyodun ahri oynuyodun ayrıca hesabın senin olduğunu söylemiştin yine yalan ile durumu kurtarmaya çalışıyorsun yok arkadaş girdi falan vb vb.

2. e tamam işte ddos attılar afk kaldın sende teşekkür etmeliydin :') ayrıca 40. dakikada ddos attılar demişsin o oyun 36 dakika sürdü al buradanda bir yalan sen nasıl bir insansın çözemedim.

3. bardağı kırdın ana bacıda sövdünhttp://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/281657133/202577212?tab=overview oyundan çıktın

4. gey dedikleri için sen küfür ettin bunuda kabul ediyorsun ben, beni tüm maç boyunca trolleyen karşımdakini bilerek feedleyen adama 1 defa küfür ettim senin gibi 3-5 defa sövmedim ona buna.

5. 26 level adama sövemezmişim. sende hiç bir insana,hiç bir şeye küfür edemezsin.

6. yayınını takip ettiğim izlediğim yok, yayında benim hakkımda konuşuyordun arkadaşımda haber verdi.

7.Bu adamlar yüzünden TR çok kötü demişsin sen kendi elonda feedleyen karşına gümüş adam gelip kill alınca sanarsın büyük ikramiye çıkmış gibi sevinen bir elemansın çok kaale almamak gerek aslında.

8. modluk verir misin diye 2 defa yazdım çünkü chatte duon kim,duon var mı vb. 500 defa soruyorlardı bende cevap vermek için mod oldum ayrıca bunu yalvarırmışım gibi göstermende egoist olduğunu ortaya çıkarıyor :')

9. Yayındaki kimseyi banlamadım böylede iftira atıyorsun önceki mesajlarındada attın hakkımı helal etmiyorum bu yüzden ne çocukca hareket yapmışım?

10. Ben daha düne kadar gerçek yüzünü bilmiyordum onlarda bilmiyor şu an.

11. '' senle diamonda kadar çıkarız dimi '' yazmadım ben :') kendini avutup kandırıp sahte mutluluk yaratma kendinde. '' diamonda kadar beraber mi çıkıcaz? '' demiştim.

12. Hiç koymadı senin gibi insan çok nede olsa koyun sürüsü gibisiniz bütün içimi dökmedim valla sen yayında benim hakkımda konuştun bende böyle yazma gereği duydum durduk yere atman falan laf atmaların.

13. 1 kere küfür etmedin :') boşuna kendinde sahte mutluluk yaratma. hadi diyelim 1kere küfür ettin(ki daha fazla) adam sana gey dediği için,beni trolleyen tüm maç chatten deli etmeye çalışan adama ben 1 kere küfür ettim ne olduda hemen ben küfür eden adamla duo girmem dedin sen kaç defa ettin.

14.Kıskandın mı ilk yayından penta atışımı :) sen master yi ile,try vb. alınca penta atıcam vb. diye 50 kere söylüyorsun penta gelicek beyler vb. diye kendin diyordun benim duo akıyor ya vb. diye kendinde lütfen sahte mutluluk yaratma ve beni kıskanma :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 23 Temmuz 2015; 23:33:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.