Şimdi Ara

Öğretici Yayın 4. gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertho2

Dereceliler kapancak çabuk gelin
    Kendisiyle duo giriyordum her yayın illa birine ana bacı sövüyordu. 2.gün karşı takıma ana bacı girdi bardak falan kırdı. 3. gün kendi izleyicilerden 2-3 kişi kendisine gay falan dediği için ne küfürler etti en az 100 kişi de biliyor,pre girdik işte supportum beni trolledi bayağı dellendirdi ben adama sövdüm ''sen benim izleyicime küfür edemezsin '' diyip duo girmeyecğeini falan söyledi. önüne gelene '' sen kimsin '' şeklinde konuşan egoist biri yapmacık,yayını izlerseniz dia gibi oynamadığını da görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 22 Temmuz 2015; 6:13:46 >
  • Zaten bu tipi izleyen var mı ki ? Ne zaman yayın açsa konu açıyor birde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Zaten bu tipi izleyen var mı ki ? Ne zaman yayın açsa konu açıyor birde...

Küfürü sevmem falan dedi bana küfür etmediği yayın yok :D egolu ve çok yapmacık ya lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Zaten bu tipi izleyen var mı ki ? Ne zaman yayın açsa konu açıyor birde...

Küfürü sevmem falan dedi bana küfür etmediği yayın yok :D egolu ve çok yapmacık ya lanet olsun

Alıntıları Göster
    Evet kardeşim duo atmak için yanıp tutuşan adamların gerçek yüzünü görüyoruz mod olmak için yalvaran çocuk hadi işine bak

• quote:

Evet kardeşim duo atmak için yanıp tutuşan adamların gerçek yüzünü görüyoruz mod olmak için yalvaran çocuk hadi işine bak

Alıntıları Göster
    1.si ben uyardığım halde 3. kez gey diyince sövdüm ve 1 kere küfür etmişimdir tüm yayın hayatımda sen adam kötü oynuyor diye ana bacı yaptın 17 yaşındasın ama ciddiye almıyabilirim sorun değil
  • Hadi abicim git mahallende oyna hadi
  • açma şu konuyu artık yeter
  • quote:

1.si ben uyardığım halde 3. kez gey diyince sövdüm ve 1 kere küfür etmişimdir tüm yayın hayatımda sen adam kötü oynuyor diye ana bacı yaptın 17 yaşındasın ama ciddiye almıyabilirim sorun değil

Kardeş yayınına denk geldim. Öyle saçma sapan dive atıp karşı mid oyuncusuna kill verdinki ağzım açık kaldı. Ona rağmen sizin mid oyuncusu ufak çaplı bir iki hakaretle bitirdi olayı. Takdir ettim şahsını o arkadaşın. İzleyicilere hangi item kasman gerektiğini soruyordun mainin olan jungle da. Twitch başlığında diamond yazıyor ama nedense inanasım gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

açma şu konuyu artık yeter

hayırdır ßashqaN! olay mı var? wuralım qeLLelerini!11!1!!

zamqi bak sana bi numara gösterim senin mesajını silecem yönetici oldum xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 22 Temmuz 2015; 11:52:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Donanım haberde güzel yorum yapan yok galiba en ufak şeyimizi eleştirmek için yaratılmış ?
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    mainim jungle değil sen her maç düzgün mü oynuyorsun anlamadım klavyesi olan eleştri yapıyor anlamadım ki
  • quote:

quote:

quote:

ohaaa mesajım uçmuş lan :^DD nasıl yaptın senpai sxzexze :^D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ohaaa mesajım uçmuş lan :^DD nasıl yaptın senpai sxzexze :^D

bizde ortam böyle yeğen :^D

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Kardeş yayınına denk geldim. Öyle saçma sapan dive atıp karşı mid oyuncusuna kill verdinki ağzım açık kaldı. Ona rağmen sizin mid oyuncusu ufak çaplı bir iki hakaretle bitirdi olayı. Takdir ettim şahsını o arkadaşın. İzleyicilere hangi item kasman gerektiğini soruyordun mainin olan jungle da. Twitch başlığında diamond yazıyor ama nedense inanasım gelmedi.

Her oyun öyle, dia olduğu için kule altı girince ek hasar verceğini falan sanıyor 1v5 giriyor falan sonra sattınız niye girmediniz diye ağlıyor :D midde ben oynuyordum genellikle, taşıyordum kendisini karşımdaki adama kill veriyor gene sesim çıkmıyodu. küfür etmediği yayın yok,normal oyunda yanıma feeder,troll 26 level geliyor sabrım taştı küfür ettim diye yok duo girmem küfür eden adamla vb. diyor. kendisi yayınında izleyicisine vb yağdırıyor ama :) önüne gelene sen kimsin falan diyor :') egoist iki yüzlü insancık her neyse lose almaya devam et ben olmadan full lose.

• Chuck Me kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim duo girmek için yalvaran adam böyle hallere düştüyse ne diyim ki gerçek yüzünü görmeye devam
  • quote:

aynen kardeşim duo girmek için yalvaran adam böyle hallere düştüyse ne diyim ki gerçek yüzünü görmeye devam

Ne gerçek yüzü sana yalvarmadım ki ben sadece benidme smurf var girelim mi dedim sen hayır dedin sonrada gel girelim dedin girdik ne yalvarmasından bahsediyorsun, her yayına girdiğinde ilk sen yazıyorsun giriyoz diye o zaman bu da yalvarmak kendin hemen ilk mesaj atıyodun. alla alla. ben öyle demiyorum ama. senin gerçek yüzünü gördük asıl :') 2.gün nidalee seni delirttiği için bardak kırıp bağırman küfür etmen. 3. gün izleyicinden gay dediği için küfürlet etmen falan. ben bi beni trolleyen 20 dakikadır feedleyen adama küfür ettim hemen resi çektin :') neyse bronzda oyna sen kendi elonda win alamıyorsun sonuçta.

sen her yayın açtığında giriyoz dediğinde saat kaçtı saat kaçlara kadar senle beraber oynadım saatlerce bir de o yönden düşünebilseydin.

edit: şimdide donanım haber üyelerine laf atıyor hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 23 Temmuz 2015; 7:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Ne gerçek yüzü sana yalvarmadım ki ben sadece benidme smurf var girelim mi dedim sen hayır dedin sonrada gel girelim dedin girdik ne yalvarmasından bahsediyorsun, her yayına girdiğinde ilk sen yazıyorsun giriyoz diye o zaman bu da yalvarmak kendin hemen ilk mesaj atıyodun. alla alla. ben öyle demiyorum ama. senin gerçek yüzünü gördük asıl :') 2.gün nidalee seni delirttiği için bardak kırıp bağırman küfür etmen. 3. gün izleyicinden gay dediği için küfürlet etmen falan. ben bi beni trolleyen 20 dakikadır feedleyen adama küfür ettim hemen resi çektin :') neyse bronzda oyna sen kendi elonda win alamıyorsun sonuçta.

sen her yayın açtığında giriyoz dediğinde saat kaçtı saat kaçlara kadar senle beraber oynadım saatlerce bir de o yönden düşünebilseydin.

edit: şimdide donanım haber üyelerine laf atıyor hahah

Alıntıları Göster
    NAYS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merio -- 23 Temmuz 2015; 7:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merio

NAYS

Alıntıları Göster
    Beyler yayında göya her yayın açtığında ben yazıyormuşum girelim diye :D yalana bak ya maç kazanınca vb teşekkür ediyormuşum falan yok böyle yalan ya. ben feedliyormuşum falan :( afk kaldığın maçı bile ben taşıdım hala ne yalan söylüyor bu

küfür edenle duo girmem diyor birde, ben ilk küfürümü ettim. kendisi 50 kere etti 2. gün bardağı kırdı nidalee sinir etti karşıdan küfürler yağdırdı. 3. gün gay dendi diye küfür etti.

chatteki herkesi banladın diyor öyle bir şey yapmadım iftira atıyor hakkımı helal etmiyorum. birde lig atlattım falan teşekkür etmedi dedi. aha ÇELİŞKİ en başta kendisi teşekkür etti dedi şimdi etmedi diyor,kendisini ben atlattım lig. afk kaldığı 1v5 ölüp takıma laf atıyor dia olacak bir de maçını ben taşıyorum

edit:

Öğretici Yayın 4. gün

Kavga etmek istemiyormuş dedi banladı hala yayından söylüyor hakkımda bir şeyler.

Ben '' Bensiz girdiği 7 oyunda ard arda lose '' dedim kendisi dedi ki '' ben hayatımda öyle ard arda lose almadım '' vb. dedi

buyrun:http://www.lolskill.net/summoner/TR/Footballergod/matches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 23 Temmuz 2015; 8:04:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.