< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 16 Şubat 2020; 16:5:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 16 Şubat 2020; 16:5:16 > |
İlk fragmandaki İlker Kaleli'nin berbat performansı gözlerimi kanattı
|
İlker'in yere kapanıp ağlamaya "çalıştığı" sahnede hem gözüm hem kulağım kanadı.
|
Şişirecek bi yanı yok ki adam zaten kaliteli. Poyraz Karayel tayfada ben de vardım
|
İlker'i hiç beğenmezdim zaten. Bu fragmanla ne kadar vasat bir oyuncu olduğu belli oldu.
Bu rol en iyi Rıza Kocaoğlu'na giderdi. İlk deneyimi böyle bir projedeydi zaten. |
İlker laleli oyunculuğuna vasat diyenlere ne diyelim. Şuraya bir kaç sahne Korum görürsünüz.
|
İlker kaleliyi beğenmeyenler can yaman izliyor herhalde
|
Dizinin tekrar bölümü bile 3.53, 2.88, 3.45 oran almış. İlker Kaleli Poyraz Karayel bittikten sonra bomba gibi geri döndü.
|
İlk 10 dk izledim demedim ki size. Ayrıca niye bu kadar savunup eleştiriye tahammülünüz yok. Fanboy musunuz?
Siz şimdi benim mesajımı da şikayet edersiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 13 Ocak 2020; 14:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 13 Ocak 2020; 17:58:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 16 Ocak 2020; 17:0:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |