< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Öğretmen maaşı çok, ense yapıyor diyenler, köyde derse yetişmek için sabah 7'de yola çıkıp 3 vasıta değiştirerek sobayla ısınan köye gidip önce sobayı yaksınlar, kışın bahçe nöbetinde donup hizmetlisi bulunmadığı için dönem öncesi okulu temizleyip tamiratını yapsınlar, bin tane lafını ettiğiniz ek dersi yol parası + yemek parası olarak bıraksınlar sonra buradan gelip ahkam kessinler..
|
10000 derken adamsan goster 10000lik bordro. Onu birak 4000lik maas bordrosu goster hadi.
|
Memur klasmanında 4 sene üniversite olumuş lisans mezunu bir memur olarak öğretmen en az maaşı slan memurlar arasındadır. Yeni başlayan bir öğretmen 2900 alıyor ekderslerle 3500-4000 anca. Şimdi onu bunu geçin de bu konuyu açanın kuyruk acısını ben anlamadım evde çocuguna söz geçiremez burada ahkam keseri .. çocugu:)
|
iyiymiş ya. 17 yıllık öğretmenim 3200 TL aldım bu ay zamlı haliyle
|
Öğretmenim Ferrarimle geziyorum geçen gün, maaşlar yatmış mı diye bir kontrol ediyim dedim. Çektim Ferrariyi halkbankın önüne, bir de ne göreyim bu ay maaş 13500 yatmış. Hop dedim noluyor? 25 bin olmalı ek-ders kemiksiz. Aradım mutemeti, hocam bu para ne bu benim Ferrarinin aylık yakıtına yetmez dedim. Kaydım fırçayı. Sağolsun hemen maaşı düzeltti. Bir 10 binde aylık hakkımız olan yakıt parasını hesabıma geçti. Oradan verdim gazı gittim okula yan yan
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 9 Mart 2018; 7:28:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |