Bildirim
Sizce öğretmenler aldığı maaşı hak ediyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öğrencilerle uğraşmak zor özelliklede öğretmenlik yapılan lisenin kalitesi düşükse benim okuduğum lisede öğretmeni küçük düşürmeye çalışanlar, saygısızlık yapanlar çok fazlaydı. Bazı öğretmenlerin psiklojisinin bozulduğuna şahit oldum onun dışında bazı ..... öğretmenlerde var o ayrı bir konu -
İnsanla uğraşan adam her parayı hak eder. Öğretmenlere az bile veriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişisine göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ogretmenine gore farkli.
Milletin maaşından bana ne? Asgari ücret, en düşük memur maaşı kadar olsun yeter. 2114₺ en düşük memur maaşı. 948₺ asgari ücret.
Hak eden var etmeyen var. Mesela benim ilkokul öğretmenim Facebook'ta ekli, sırf orada yaptığı paylaşımlarla bile mesleğine ve öğrencilerine ne kadar bağlı olduğunu anlıyorum. -
Hakedene daha fazla haketmeyene hiç verilmemesi gerekiyo ama bu olamayacağına göre şu an tam ideal
Senin o sokakta görüp bu nesil nereye gidiyor dediklerine ders anlatmaya çalışıyor.Arada kötü öğretmenler olabilir ama öyle bir genellemişsin ki sanırsın krallık yapıyorlar.Peki vekil maaşlarına ne diyorsun -
Hayır hak etmiyorlar bi okul kazanamayan adam gidip öğretmen oluyor sonra kendinden zeki adamlara güya ders anlatıyor bide bütün bunların üstüne tatilini yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 13 Mayıs 2015; 22:20:55 >
ürgetmenlerin bir lafı var
ürretmenlerin kral olduğu zaman öğrenci
öğrencilerin kral olduğu zaman ürgetmen olduk
bende kısa dönemde öğretmenlik yaptıktan sonra anladım ki öğretmenlerin hakkı ödenemez. Bunu dersi anlatan ve gerçek öğretmen olanlar için söylüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: insan.
bende kısa dönemde öğretmenlik yaptıktan sonra anladım ki öğretmenlerin hakkı ödenemez. Bunu dersi anlatan ve gerçek öğretmen olanlar için söylüyorum.
Sen kısa dönem amelelik yaptın mı peki?Bi ikisini kıyasla bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı
quote:
Orijinalden alıntı: insan.
bende kısa dönemde öğretmenlik yaptıktan sonra anladım ki öğretmenlerin hakkı ödenemez. Bunu dersi anlatan ve gerçek öğretmen olanlar için söylüyorum.
Sen kısa dönem amelelik yaptın mı peki?Bi ikisini kıyasla bakalım.
ben amelelik de yaptim , ogretmenlik de yapiyorum ogretmenlerin aldigi para normal standartlarda ama asgari ucret ve devlet disinda verilen ucretler dusuk diye oyle geliyor.ikisi cok farkli seyler mental olarak yoruluyor insan bu da kotu bi durum kucumsuyorsan bir lisede derse gir ve gor diyorum
Gerçek öğretmenlere on katı verilmeli ama bu kısım %1 dir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
benim babam ögretmen.insallah bu sene bende ögretmenligi kazanacam.simarik veletler yüzünden eve yorgun argin geliyor.yasi 50 ye dayandi ögrencilerin simarikligina dayanamiyo artik.ögretmenlik disardan görüldügü gibi kolay meslek degildir.tabii hakkiyla meslegini yapana
Bi milletvekili öğretmenin 6 ayda alacağı maaşı bir ayda alıyor.
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X