Şimdi Ara

ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Casper Kapasite #64 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC
    Arkadaşlar ürün bende 1.5 senedir var.Öğretmen olduğum için okulda kullanırım amacıyla almıştım.İlk aldığım ürünün ekranında toz gibi nokta vardı.Onun için servisle inatlaştım değişim oldu. tabi bu süreç 2 ay falan sürdü.3-4 kere servise gitti geldi ve sonunda değiştirdiler.Bu cihazi toplasan 24 saat kullanamadım.2 kere film izledim ,birkaç dizi izledim ve internette dolandım birazda.Performans olarak orta derece bir cihaz öyle çok atik bir şey beklemeyin.Tablet arkasında fotoğrafta göründüğü gibi biraz izler var.Tabletin daha çok üzerine telefon falan koymuştum.eline sürsen iz bırakıyor zaten.Garantisi 5 ay daha var.Faturaya bakarsanız görürsünüz alınış tarihini.Herkese hayırlı günler.

Tel : 0 537 737 80 33

ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC
    ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PCÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PCÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PCÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Özellikler için ;
    https://www.epey.com/tablet/casper-nirvana-n310.html
    Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya,Simav Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.