Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC Satın Al 5 Kasım 2017 21:31 1 1 ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC Arkadaşlar ürün bende 1.5 senedir var.Öğretmen olduğum için okulda kullanırım amacıyla almıştım.İlk aldığım ürünün ekranında toz gibi nokta vardı.Onun için servisle inatlaştım değişim oldu. tabi bu süreç 2 ay falan sürdü.3-4 kere servise gitti geldi ve sonunda değiştirdiler.Bu cihazi toplasan 24 saat kullanamadım.2 kere film izledim ,birkaç dizi izledim ve internette dolandım birazda.Performans olarak orta derece bir cihaz öyle çok atik bir şey beklemeyin.Tablet arkasında fotoğrafta göründüğü gibi biraz izler var.Tabletin daha çok üzerine telefon falan koymuştum.eline sürsen iz bırakıyor zaten.Garantisi 5 ay daha var.Faturaya bakarsanız görürsünüz alınış tarihini.Herkese hayırlı günler. Tel : 0 537 737 80 33Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Özellikler için ;https://www.epey.com/tablet/casper-nirvana-n310.html Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya,Simav Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips 5400 Serisi Tam Otomatik Kahve Makinesi ÖĞRETMENDEN CASPER N310 2 in 1 TABLET-PC