Şimdi Ara

Öğretmenin Sorunu ! Ne Yapmam Gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Günler. Arkadaşım Emo Tarzı bir saç yaptı ve Abartılacak Kadar Uzun Değildi. Başka hiçbir farklılığı Yoktu. Sözde Okullarda Saç Serbest Ve Öğrencileri Aşşağılamak Yasaktı!!!!,,

Yaptıkları;
    - Diğer Öğrenciler Arasında "Bu Saç Ne! Bu Ne Kız Gibi, Buraya Yakışıyormu? Diğer Derse Kadar Kestirmezsen Ben MAKASLA keserim. " gibi birçok Söz Söyledi. Ben "Arkadasın Tarzı Böyle" Diyince "Başlarım Tarzına Benim Tarzımda Böyle" Gibi bir tepki Aldım!

Okula Tuvalete Girmek için geri gelmiştik. Arkadasımı Öğretmenler Tuttu Ve Resmen Sorguladılar. Bu ne hal kestir saçını gibi...

Giderken arkadası hadi gidin şimdi diyip itti. Bende Arkadası Takip Ederken Sırtıma Vurdu. (Arkadaslar Sakasına Vurdu Normaldir Dedi Fakat Bu İnsan Haklarına Bile Aykırı)

HAKKIMI NASIL ARAYABİLİRİM? NERELERE BASVURABİLİRİM? NEREYE DİLEKÇE YAZABİLİRİM? YARDIMCI OLABİLECEK ABİLERİM VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİNLER!!

• idam edelim
  • Düzgün Bir Cevap Vermeyecekler Hiç Yazmasınlar. Ben Ciddi Birşey Soruyorum...
  • www.ogretmeninigambazla.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi bizim millet çökmüş. Birde niye gelişemiyoruz derler. Böyle beyinler olduktan sonra.
  • ciddi ve öfkeli
  • Ciddiyim... Alay felan geçmiyorum merak etmeyin. Gerçekten ne gerekiyorsa yapacağım. Bu nedir yahu? Bunu Yapan Birde Öğretmen. İğrenç Bir Bakış Açısına, Mantıksız Düşüncelere ve Saçma Kuralcılığa Sahip Biri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 30 yaşlarında bir kuzenin varsa velin ayağına gelsin okula hocana bağırsın çağırsın tehdit etsin.Çok etkili yöntemdir bu.Bizim bir arkadaşın babası sürekli gelip hocalara bağırıyordu çağırıyordu çocuk öyle uyuz öyle mal biri olmasına rağmen hocalar fazla bulaşmıyordu.

Normalde böyle bir şeyi söylemem önermem ama belli yaşa gelmiş birisin belkide babandan dayak yemiyorsun öğretmen kim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

böyle bir şey öğrencim olacak kafasını kopartıp ibret olsun diye atatürk fotoğrafının yanına asardım

Sen Kimsin Lan? Sen Kimsin Başkalarının Tarzına, İnancına Laf Söylersin? Ayrıyetten O Gösterdinde Emo Tarzı Değildir Apaci Tarzıdır. !!!

Sizin Gibi Dar Kafalılar Var ! Birde Atatürk İsmini Ağızlarına Alırlar Utanmadan... Sordunda Demokratik, Eşitçi, Hukukcusunuz. Sizden Bir Halt Olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuGeHoRRoR

Sen Kimsin Lan? Sen Kimsin Başkalarının Tarzına, İnancına Laf Söylersin? Ayrıyetten O Gösterdinde Emo Tarzı Değildir Apaci Tarzıdır. !!!

Sizin Gibi Dar Kafalılar Var ! Birde Atatürk İsmini Ağızlarına Alırlar Utanmadan... Sordunda Demokratik, Eşitçi, Hukukcusunuz. Sizden Bir Halt Olmaz!

kahkaha attım
  • uff snane be slk xS
  • Endüstri Meslek Lisesinde İnsan Haklarına uygun davranış arayan insan modeli.
  • Emo tarzı nedir yahu ? Görüntü kirliliği yapmaya utanmıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

25 30 yaşlarında bir kuzenin varsa velin ayağına gelsin okula hocana bağırsın çağırsın tehdit etsin.Çok etkili yöntemdir bu.Bizim bir arkadaşın babası sürekli gelip hocalara bağırıyordu çağırıyordu çocuk öyle uyuz öyle mal biri olmasına rağmen hocalar fazla bulaşmıyordu.

Normalde böyle bir şeyi söylemem önermem ama belli yaşa gelmiş birisin belkide babandan dayak yemiyorsun öğretmen kim.

Zaten velim duysa olay cıkarır :) Evet Dayak Yemiyorum. Yersem Sadece Sevdiklerim İçin Yerim. (Dayak Nedir Bilmeyen Biri Sanmayın) Benim Demem İnsan Haklarında Bırakın Vurmayı Hakaret Bİle Suçtur.

Bunu Yapan Müdür...
  • 147 MEB şikayet hattını ara 7/24 24 saatte sorunun çözümlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Emo tarzı nedir yahu ? Görüntü kirliliği yapmaya utanmıyor musunuz ?

Harbi Yazık... Donanım Habere Bİlgili İnsanlar Vardır yardım isterim diye yazdım. Fakat senin gibi cahil iğrenç düşünceli insanlarda varmış...

Bare yorum yazmayında düşünce biçimizin ne kadar iğrenç olduğunu göstermeyin.

Görüntü kirliliğiymiş :) Yazık yazık...
  •  Öğretmenin Sorunu ! Ne Yapmam Gerekir?
  • quote:

quote:

Harbi Yazık... Donanım Habere Bİlgili İnsanlar Vardır yardım isterim diye yazdım. Fakat senin gibi cahil iğrenç düşünceli insanlarda varmış...

[size=5]Bare yorum yazmayında düşünce biçimizin ne kadar iğrenç olduğunu göstermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

147 MEB şikayet hattını ara 7/24 24 saatte sorunun çözümlenir.

Sağolun Teşekkürler. Keşke Herkez Sizin Gibi Olsa...
  • quote:

quote:

Bare yorum yazmayında düşünce biçimizin ne kadar iğrenç olduğunu göstermeyin.

Bu tiplerle nasıl sokağa çıkıyorsunuz anlaşmış değilim. Bu fotoğraf görüntü kirliliğininde kirliliği bunları toplatmak için belediyenin ekip kurması gerek...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.