Şimdi Ara

Öğretmenin Sorunu ! Ne Yapmam Gerekir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: HuGeHoRRoR

quote:

[size=10]Hep arkadaşın olur zaten.

kardesim sizi inandırmak zorunda değilim. Olayı zaten okusaydın orada arkadasım ve ben dediğimide anlar ve tek arkadasımdan bahsetmediğimi cakardın.

KONU KILITLENIR VE SILINIRSE SEVINIRIM! GEREKLI BILGIYI ALDIM. GEREKSIZ INSANLAR YORUM ATMASIN...

Apachi özentileri sizi...

Katılım zamanı: 11 Temmuz 2012

Cahilliğin Bu Kadarı...

• Bizim arkadaşta saçını maviye boyattıydı . Hocalar yüzünden zorla çıkarmaya çalışıyor boyayı . Habire yıkıyormuş ama şuan yeşil oldu bakalım ne zaman çıkacak .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardesim sizi inandırmak zorunda değilim. Olayı zaten okusaydın orada arkadasım ve ben dediğimide anlar ve tek arkadasımdan bahsetmediğimi cakardın.

KONU KILITLENIR VE SILINIRSE SEVINIRIM! GEREKLI BILGIYI ALDIM. GEREKSIZ INSANLAR YORUM ATMASIN...

Cahilliğin Bu Kadarı...

Sen git önce düzgün Türkçe yazmayı öğren.

• imo ne la

kırdırtma ağzını
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğin Bu Kadarı...

sana yapılan yanlış ama yazdıklarından sonra öğretmenlerinin ne kadar sabırlı elemanlar olduğunu anladım. o kadar da olsun.. kimse dememiş ama senin hakettiğin laf. yav he he.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğin Bu Kadarı...

Niye? Zorunlumu?

İstediğim Şekilde Yazarım? Batıyor mu?

Not: Düzgün Türkçe Yazmadığımı İddia Etmen Baş Harfleri Büyük Yazmamsa, Bir Yerimle Gülüyorum Sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğin Bu Kadarı...

Niye? Zorunlumu?

İstediğim Şekilde Yazarım? Batıyor mu?

Not: Düzgün Türkçe Yazmadığımı İddia Etmen Baş Harfleri Büyük Yazmamsa, Bir Yerimle Gülüyorum Sana

Burda seni linç ederler, yenisin. Beni tanımıyorsun. Acıdım bu seferlik HEADSHOT yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğin Bu Kadarı...

sana yapılan yanlış ama yazdıklarından sonra öğretmenlerinin ne kadar sabırlı elemanlar olduğunu anladım. o kadar da olsun.. kimse dememiş ama senin hakettiğin laf. yav he he.

Merak Etme Öğretmenlerimin O kişi Hariç Hepsi Beni Seviyor. Malum Kişi Hariç Hiçbirinden Azar İşitmedim. 2 Yıl Görüşmediğim Hocalarım Bile İsmimi Hatırlar.

"Nasıl Laf Söylerim" Niye Çabalıyorsunuz. Harbi Acınası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğin Bu Kadarı...

Merak Etme Öğretmenlerimin O kişi Hariç Hepsi Beni Seviyor. Malum Kişi Hariç Hiçbirinden Azar İşitmedim. 2 Yıl Görüşmediğim Hocalarım Bile İsmimi Hatırlar.

"Nasıl Laf Söylerim" Niye Çabalıyorsunuz. Harbi Acınası.

yoo nasıl laf söylerim diye uğraşmıyorum. uğraşıyor olsam senin gibi konuşurdum. koçum iyi geceler ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Öğretmenin Sorunu ! Ne Yapmam Gerekir?

böyle bir şey öğrencim olacak kafasını kopartıp ibret olsun diye atatürk fotoğrafının yanına asardım

Sen Kimsin Lan? Sen Kimsin Başkalarının Tarzına, İnancına Laf Söylersin? Ayrıyetten O Gösterdinde Emo Tarzı Değildir Apaci Tarzıdır. !!!

Sizin Gibi Dar Kafalılar Var ! Birde Atatürk İsmini Ağızlarına Alırlar Utanmadan... Sordunda Demokratik, Eşitçi, Hukukcusunuz. Sizden Bir Halt Olmaz!

Biz de sokakta çıplak gezelim millet bakarsa da bu da bizim tarzımız diyelim sana göre bu da sorun teşkil etmez.

• Tarzmış... Sizin tarzınızı...
  • alacağınız sıfır yanınıza kar kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Öğretmenin Sorunu ! Ne Yapmam Gerekir?

böyle bir şey öğrencim olacak kafasını kopartıp ibret olsun diye atatürk fotoğrafının yanına asardım

Sen Kimsin Lan? Sen Kimsin Başkalarının Tarzına, İnancına Laf Söylersin? Ayrıyetten O Gösterdinde Emo Tarzı Değildir Apaci Tarzıdır. !!!

Sizin Gibi Dar Kafalılar Var ! Birde Atatürk İsmini Ağızlarına Alırlar Utanmadan... Sordunda Demokratik, Eşitçi, Hukukcusunuz. Sizden Bir Halt Olmaz!

Biz de sokakta çıplak gezelim millet bakarsa da bu da bizim tarzımız diyelim sana göre bu da sorun teşkil etmez.

Etmez Kim Nasıl Dolaşırsa Dolaşsın Banane? Amerika ve Avrupa Ülkeleri Bu Yüzden Örnek ALınacak Ülkeler. Kimse Kimseyi Takmıyor. Ancak Böyle Cahil Gelişmemiş Ülkelerde İnsanlar Bu Kadar Takıntılı...

Neyse Uğraşmaya Deymezsiniz. BB

• Şekilci bir milletten ne beklersin. Bütün erkekler saçını 3'e vurdurmalı, sözde Beden dersinde askeri yürüyüşler, düzen alıştırmaları öğretilmeli...
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Şekilci bir milletten ne beklersin. Bütün erkekler saçını 3'e vurdurmalı, sözde Beden dersinde askeri yürüyüşler, düzen alıştırmaları öğretilmeli...

Katılıyorum. Malesef İnsanlar bu konularda bilgisiz, önyargılı ve anlayışsız. Kendilerinden farklı olan insanlar, Sürüye dahil olmayanlar hep kötü olarak kabul ediliyorlar. Malesef bizim kuzu olma gibi bir hevesimiz yok.

Anlayışın için teşekkür ederim.
  • her önüne geleni öğretmen yapıp hiç ruhsal ve psikolojik yapısına bakmadan öğretmen sınıfına koyarlarsa olacağı budur.Ruhsal ve psikolojik bir eğitimden geçmeden bu tür kişilerin öğretmen olmaması gerekir.
  • koyun ülkemin koyun sisteminin koyun anlayışlı insanları.. dünyanın hiç bir yerinde saç yasağı diye birşey yok.. kanada - fransa - ingiltere - isviçre - rusya - amerika 'da arkadaşlarım ve kuzenlerim var. hiç birisi böyle sorunla karşılamışmıyolar , bizim gibi ortaöğretimde üniversite soruları olan sınavlara girmiyorlar. adamların öyle bir düzeni var ki , herkes kendi işiyle meşgul. öğretmen saçla ne alaka ? zaten bu saç yasağını hiç anlamadım , pireymiş bitmiş .arkadaşlar mantıklı düşünün .. bu kanun kaç yıldır böyle ? benim bildiğim 30-40 yıldır babalarımızın zamanından gelen bir kanun, o zamanlar bit pire gibi sorunlar vardı ve varmış. ama düşünün bu zamanda neredeyse yok gibi birşey , eczacı arkadaşlarıma sordum 3-4 yıldır toplasak okul için bit şampuanı 7-8 tane satmışızdır dedi. çoğunluda küçük çocuklar , nerelerde girdikleri belli değil. parkta bahçede illa olur . biz koskoca adamlarız insanlarız ne alaka. ben anlamıyorum bu lanet sistemi , herkes aynı olacak , modern dünyanın hitler düzeni . neyse az kaldı şu 1 yıl bitsin kendimi geliştireyim gerisi gelir zaten. bu hafta bende gidicem okula benide uyardılar , yok işlem yaparız falan filan .. ben 18 yaşındayım , biraz mantıklı mesajlar atın ciddi olun . saç bir organdır vücudun parçasıdır, hayatım benim sadece okuldan ibaret değil ,haftasonu arkadaşlarım ailem çevrem var . okul çıkışı yada başka zamanlar , sanki saç takılıp çıkartılan birşey. standart koyun olamam ben . . bu hafta gidiyorum en yetkili kişiye bakalım ne olacak..

• quote:

İyi Günler. Arkadaşım Emo Tarzı bir saç yaptı ve Abartılacak Kadar Uzun Değildi. Başka hiçbir farklılığı Yoktu. Sözde Okullarda Saç Serbest Ve Öğrencileri Aşşağılamak Yasaktı!!!!,,

Yaptıkları;
    - Diğer Öğrenciler Arasında "Bu Saç Ne! Bu Ne Kız Gibi, Buraya Yakışıyormu? Diğer Derse Kadar Kestirmezsen Ben MAKASLA keserim. " gibi birçok Söz Söyledi. Ben "Arkadasın Tarzı Böyle" Diyince "Başlarım Tarzına Benim Tarzımda Böyle" Gibi bir tepki Aldım!

Okula Tuvalete Girmek için geri gelmiştik. Arkadasımı Öğretmenler Tuttu Ve Resmen Sorguladılar. Bu ne hal kestir saçını gibi...

Giderken arkadası hadi gidin şimdi diyip itti. Bende Arkadası Takip Ederken Sırtıma Vurdu. (Arkadaslar Sakasına Vurdu Normaldir Dedi Fakat Bu İnsan Haklarına Bile Aykırı)

HAKKIMI NASIL ARAYABİLİRİM? NERELERE BASVURABİLİRİM? NEREYE DİLEKÇE YAZABİLİRİM? YARDIMCI OLABİLECEK ABİLERİM VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİNLER!!

yapman gereken: başkası adına konuşmamak.
    birine soru sorulmuşsa bırak da o cevap versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

koyun ülkemin koyun sisteminin koyun anlayışlı insanları.. dünyanın hiç bir yerinde saç yasağı diye birşey yok.. kanada - fransa - ingiltere - isviçre - rusya - amerika 'da arkadaşlarım ve kuzenlerim var. hiç birisi böyle sorunla karşılamışmıyolar , bizim gibi ortaöğretimde üniversite soruları olan sınavlara girmiyorlar. adamların öyle bir düzeni var ki , herkes kendi işiyle meşgul. öğretmen saçla ne alaka ? zaten bu saç yasağını hiç anlamadım , pireymiş bitmiş .arkadaşlar mantıklı düşünün .. bu kanun kaç yıldır böyle ? benim bildiğim 30-40 yıldır babalarımızın zamanından gelen bir kanun, o zamanlar bit pire gibi sorunlar vardı ve varmış. ama düşünün bu zamanda neredeyse yok gibi birşey , eczacı arkadaşlarıma sordum 3-4 yıldır toplasak okul için bit şampuanı 7-8 tane satmışızdır dedi. çoğunluda küçük çocuklar , nerelerde girdikleri belli değil. parkta bahçede illa olur . biz koskoca adamlarız insanlarız ne alaka. ben anlamıyorum bu lanet sistemi , herkes aynı olacak , modern dünyanın hitler düzeni . neyse az kaldı şu 1 yıl bitsin kendimi geliştireyim gerisi gelir zaten. bu hafta bende gidicem okula benide uyardılar , yok işlem yaparız falan filan .. ben 18 yaşındayım , biraz mantıklı mesajlar atın ciddi olun . saç bir organdır vücudun parçasıdır, hayatım benim sadece okuldan ibaret değil ,haftasonu arkadaşlarım ailem çevrem var . okul çıkışı yada başka zamanlar , sanki saç takılıp çıkartılan birşey. standart koyun olamam ben . . bu hafta gidiyorum en yetkili kişiye bakalım ne olacak..

Müthiş Bir Yorum. Keşke Bu Yurdumun (!) Cahil İnsanlarıda Senin Kadar Bilgili Ve Anlayışlı İnsanlar Olabilseler. Ama Ne Ararsın Burası Türkiye. Gelişmemiş ve Bu kafayla Gelişemeyecek bir ülke...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.