Öğretmenler günü haftası kampanyalarını buradan paylaşalım... Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... MEB tarafından derlenen kampanyalar hepsi bir arada... https://ogretmeniz.meb.gov.tr/ ✓ Bursa Teleferikte 24 Kasım'da gidiş dönüş bileti öğretmen ve yanlarında getireceği bir öğrenciye ücretsiz... ✓ weltewhome Öğretmenler Günü'ne özel Tüm İndirimlere İlave %10 İndirim http://www.weltew.com/tr_tr/kampanyalar/ogretmenler-gunune-ozel-tum-indirimlere-ilave-10-indirim ✓ Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenlerimize, 15 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında pek çok sigorta ürününde geçerli indirim sunuyor, onları Türkiye Sigorta güvencesi altına alıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun! https//www.turkiyesigorta.com.tr/turkiye-sigortadan-ogretmenlere-ozel-indirimler/ ✓ Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü ise Öğretmenler Günü ve haftası dolayısıyla 23-26 Kasım'da "yayinsatis.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden yüzde 40 indirimli kitap kampanyası düzenleyecek. Bu kapsamda 150 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından karşılanacak. ✓ Öğretmenler, 24 Kasım'da Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Sivas, Van ve Kayseri devlet tiyatroları müdürlükleri yerleşik sahnelerinden 4 ücretsiz bilet alabilecek. ✓ Yıl boyunca TCDD Taşımacılık tarafından öğretmenlerimize tüm tren seyahatlerinde normalde yüzde 15 oranında indirim yapılıyordu. 24-30 Kasım tarihleri arasında da yüksek hızlı trenlerimiz (YHT) ile anahat trenlerimizde öğretmenlerimize bu indirim oranı yüzde 50 olarak uygulanacak. ✓ Öğretmenler Günü Hediyeniz Türkiye Finans'tan! Geleceğimizi inşa eden tüm eğitimcilerimize mal ve hizmet alımları için finansman desteği ve 200 TL bonus kazanma fırsatı Türkiye Finans’ta. https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/ogretmenler-gunu-kampanyasi-2023.aspx ✓ İtalyan işi pizzalarıyla ünlenen restoran zinciri Pizza İl Forno, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, eğitim neferleri için “lezzetli teşekkür” kampanyası başlattı. Buna göre, 24 – 30 Kasım tarihleri arasında Pizza İl Forno restoranlarına gelen veya internet üzerinden sipariş veren öğretmenlere, tüm mönüler yüzde 30 indirimli olarak sunuluyor. ✓ Öğretmenler Günü’ne özel fırsatlar hafta boyunca Kuveyt Türk’te. Öğretmenlerimiz 20 Kasım 2023-30 Kasım 2023 tarihleri arasında;Sağlam Kart ile tek seferde yapacakları 500 TL ve üzeri harcamada 100 TL Altın Puan kazanacaktır. https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/ogretmenlerimize-ozel-ayricaliklar-kuveyt-turkte ✓ 21 Kasım 2023 Salı 20:00 de Bursa Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile Öğretmenler Özel Konseri Tayyare Kültür Merkezinde, ücretsizdir... ✓ 17-26 Kasım tarihleri arasında Antalya Aquarium, Snow World & Ice Museum, WildPark (Sürüngenler Evi) ve Face2Face Wax Museum girişleri ücretsiz.Oceanride XD Sinema bölümü, kapasite sınırı nedeniyle herkese %50 indirimlidir.Öğretmenlerimiz ile birlikte gelen +3 yakınları da tüm bölümlere %50 indirimli olarak girebilir. ✓ lksan 6, 12, 18 ve 24 ay vadede 30.000,00(OtuzBin)TL’ye kadar Öğretmenler Günü Özel Günler İkrazı uygulamamız 20/11/2023–29/12/2023 tarihleri arasında uygulamaya konulacaktır.Daha önceden Özel Günler ikrazı kullanan üyelerimiz, bu ikraz borcunun taksitlerinin en az yarısını ödemeleri halinde yeniden Özel Günler İkrazı kullanabileceklerdir. ✓ Altınyıldız Classics ten görseldeki QR kodu okutana mağazalarda kullanabilecek 2000 TL üzerine %15 indirim... https://www.altinyildizclassics.com/kampanyalar-s ✓ KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanya ile öğretmenleri eğlenceli bir mola için KidZania’ya davet ediyor. 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında öğretmenler KidZania’ya ücretsiz giriş yaparken, öğretmen çocuklarına da yüzde 25 indirim sunulacak. Kampanya, KidZania kapı girişinden yapılacak satın almalarda geçerli olacak... ✓ Allianz Sağlık ‘Öğretmenler Günü Kampanyası’ ile 15 Kasım 2023-15 Aralık 2023 tarihleri arasındaki 1 ay boyunca Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Modüler Sağlık Sigortası ürünlerimizi tüm indirimlere ek olarak %10 indirimli şekilde öğretmenlerimiz ile buluşturuyoruz. ✓ PTT 20-25 Kasım tarihlerinde yurt içi varışlı APS Kurye ve Posta Kargosu gönderilerinde %20 indirim ile tüm çalışan ve emekli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Aynı zamanda öğretmenlerimiz pul makinesi bulunan Başmüdürlüklerimizde Öğretmenler Günü kampanyası sürecinde hizmet bedeli ödemeden kişisel pul hizmetimizden faydalanabilecekler. ✓ Yurt içi uçuşlarda öğretmenlerimize özel %20 indirim!Çok değerli olan öğretmenlerimizin keşiflerine eşlik ediyoruz! Miles&Smiles üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi olarak, 1 Kasım 2023-20 Nisan 2024 tarihleri arasındaki yurt içi seyahatleriniz için 20 Nisan’a kadar bilet alın, ailenizle beraber Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel fiyatlarla seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayın! ✓ Samsung seçili beyaz eşyalarda öğretmenlere özel 15-30 Kasım 2023 tarihleri arasında %10 indirim... https://www.samsung.com/tr/ogretmenler-gunu-kampanyasi-2023/ ✓ Akbank Axess veya Wings ile 500 TL restoran alışverişine 100 TL chip-para... Akbank Axess veya Wings ile 500 TL bakım/kozmetik alışverişine 100 TL chip-para... EspressoLab de 1 kahve hediye... Kampaya katılmak için Akbank mobil kampanyalar bölümünü ziyaret ediniz... https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/akbank-ogretmenler-gunu-kampanyasi.aspx < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 23 Kasım 2023; 16:45:50 > |
Öğretmenler Günü Kampanyaları 2023
-
-
Teşekkür ederiz haber verdiğiniz için -
Hh :) Kamuda görev yapanlarla ciddi problemin var. Sanırım olmak istediğin yerde değilsin. -
Demek ki her yerde aynısını yazıyorsunuz. Operatörlerin kamuya yapılan fırsatlarını bile eleştirmişsiniz. Her konuya benzer şeyleri yazan birinin gerçekten olumsuz anısı ya da bitirilmemiş işi vardır. -
Bunlar dediğin 1 milyonun üzerinde insan, eğitimci, çoluğunu çocuğunu eğiten insan, en kötü seni eğiten (daha doğrusu eğitemeyen) insan..
Ülkeye bak, öğretmenine düşman bir güruh var..
Millet evde bir iki tane çocukla uğraşamaz, sınıfta 40 tanesiyle ayrı ayrı ilgilenmeye çalışan, onlara bir şeyler öğretmeye çalışan öğretmene düşman kesilir.. Başka derdiniz yok mu sizin? -
Yok -
Geçen gün pmde hocam hocam diyodun -
Şu milletin en büyük sorunu her şeyde genellemeler yapması. Çocukluğunda öğretmenleri ile ne yasadilarsa artık her öğretmeni de öyle zannedip genelliyorlar. İsini hakkıyla yapan emektar öğretmenlerin günü kutlu olsun. Aldıkları yoksulluk sınırının altında maaşla hayatını idame etmeye çalışıyorlar. Bir de bu milletin cahillerinin hakaretlerine maruz kalıyorlar. -
İnsanın zihniyetini bilemiyorsun ne yazık ki..
Öğretmenini gördüğünde saygıdan önünü ilikleyen, bacak bacak üstüne atmışsa indiren, elinde sigara varsa söndüren nesilden öğretmene düşman bir nesle dönüşmüşüz..
Benim de öğrencilik yıllarımda belki bana ters gelen, sevmediğim öğretmenlerim oldu ama öğretmene düşman olmadım hiçbir zaman..
Kaç yaşında adamım, hâlâ eski öğretmenlerimden birini gördüğümde mahcubiyetle yaklaşırım..
Bir adam kendini yetiştiren, çocuğunu emanet ettiği, onu eğiten bir insana çok önemli bir sebep yoksa düşmanlık duyamaz, duymamalı.. -
Eğitim neden bitti diyorlar, işte bunlar gibilerin çocuklarıyla uğraştığımız için bitti. Evde çocuğuna böyle öğretiyor ki çocuk da okulda öğretmenine saygı duymuyor. Böyle bir öğrenciye ne öğretebilirsin ki? İnsan saygı duymadığı birinden ilim öğrenemez ki kendileri de öğrenememiş zaten.
-
Teşekkürler,Axess sayenizde katıldım kampanyaya...
-
Şu sayfada iyi öğretmen kötü öğretmen yada öğretmenlik tartışması yapmasakta sadece kampanyaları paylaşsak ne güzel olur. -
Burası fırsat başlığı tartışmak isteyen arkadaşlar ilgili başlıklara gidip içindeki kini dilediğince kusabilirler. -
+1 -
kıskanıyorsan artık senin gibi hıyarlara da gün yapalım.
-
Bu durum beni alakadar eder 😁👍
Bunlar dediğin 1 milyonun üzerinde insan, eğitimci, çoluğunu çocuğunu eğiten insan, en kötü seni eğiten (daha doğrusu eğitemeyen) insan..
Ülkeye bak, öğretmenine düşman bir güruh var.. Millet evde bir iki tane çocukla uğraşamaz, sınıfta 40 tanesiyle ayrı ayrı ilgilenmeye çalışan, onlara bir şeyler öğretmeye çalışan öğretmene düşman kesilir.. Başka derdiniz yok mu sizin? |
Şu milletin en büyük sorunu her şeyde genellemeler yapması. Çocukluğunda öğretmenleri ile ne yasadilarsa artık her öğretmeni de öyle zannedip genelliyorlar. İsini hakkıyla yapan emektar öğretmenlerin günü kutlu olsun. Aldıkları yoksulluk sınırının altında maaşla hayatını idame etmeye çalışıyorlar. Bir de bu milletin cahillerinin hakaretlerine maruz kalıyorlar.
|
Eğitim neden bitti diyorlar, işte bunlar gibilerin çocuklarıyla uğraştığımız için bitti. Evde çocuğuna böyle öğretiyor ki çocuk da okulda öğretmenine saygı duymuyor. Böyle bir öğrenciye ne öğretebilirsin ki? İnsan saygı duymadığı birinden ilim öğrenemez ki kendileri de öğrenememiş zaten. |
İnsanın zihniyetini bilemiyorsun ne yazık ki..
Öğretmenini gördüğünde saygıdan önünü ilikleyen, bacak bacak üstüne atmışsa indiren, elinde sigara varsa söndüren nesilden öğretmene düşman bir nesle dönüşmüşüz.. Benim de öğrencilik yıllarımda belki bana ters gelen, sevmediğim öğretmenlerim oldu ama öğretmene düşman olmadım hiçbir zaman.. Kaç yaşında adamım, hâlâ eski öğretmenlerimden birini gördüğümde mahcubiyetle yaklaşırım.. Bir adam kendini yetiştiren, çocuğunu emanet ettiği, onu eğiten bir insana çok önemli bir sebep yoksa düşmanlık duyamaz, duymamalı.. |
kıskanıyorsan artık senin gibi hıyarlara da gün yapalım. |
Her sene bu başlık altında öğretmen düşmanlığı...olum bırakın da öğretmenler işini severek yapsın böyle yapa yapa saygınlık gitti ( kendi saygısını yitirmiş öğretmenlere de Allah ıslah etsin diyorum..onlar için sözüm meclisten dışarı..çürük elmalar her meslekte vardır) |
Başlığı açan arkadaş, bence biz öğretmenlere kötülük yaptın. Hem hakaret yiyoruz sayende, hem de fırsat var zannedecekler |
Şu ilksan kadar gereksiz bir kurum türkiyede yoktur. Özel gün ikrazı çıkarmışlar ulan bankadan biraz daha az faiz koyda bi anlamı olsun da... 4.65 le özel gün ikrazı tühhh size... |
kuveyt 500e 100
www.kuveytturk.com.tr Öğretmenlerimize Özel Ayrıcalıklar Kuveyt Türk'te! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/ogretmenlerimize-ozel-ayricaliklar-kuveyt-turkte |
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- temu iade
- amazon indirimleri
- spotify 3 ay ücretsiz
- migros fotoğraf baskı
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X