Şimdi Ara

ogretmenler haddini asiyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Sen öğretmenlerin okulda neler çektiğini biliyomusun?Öğretmenlik dışardan göründüğü gibi bişey değil.Ömür törpüsü resmen.Annem ve babam öğretmen benim ben görüyorum neler çektiklerini.Izdırap resmen.Örneğin annem ilkokul öğretmeni.Haftada 30 saat derse giriyo.Devletten maaş alabilmesi için haftada 15 saat derse girmen gerek.Ama o 15+15 saat derse giriyo.Mantıklı düşüncek olursak devletin ona 2 maaş vermesi lazım ama o bir maaş+bir maaşın çeyreği kadar para veriyor.Sence bu adalet midir?Ayrıca okulundaki öğrencileri görsen.Gerçekten raporlu öğrencileri var.Onlarla uğraşıyo.Onları eğitip bişeyler öğretmesi lazım ama o kadar zor ki.Bir ders onun sınıfına gittim cinnet geçiriyodum.E bu durumda ağızlarını mı açsınlar?Bak Yunanistan a orda öğretmenler 1 ay grev yaptı dersler boş geçti devlet de paşa paşa dediklerini yaptı.

Ben sonuna kadar arkalarındayım hatta bence az bile yapıyolar 1 ay grew yapsınlar!!!

He ayrıca bu grevi sadece öğretmenler değil doktorlar ve memurlar da yapıyo.Sadece aciller açık diye biliyorum.Şunu da söyliyim ders anlatamayan öğretmen vardır.Yok demiyorum ama kurunun yanında yaş da yanar.Bu yetersiz öğretmenllrein sayısı azdır.

Bu arada öğretmenlerin durumunu bilmeden yorum yapma.Git bi öğretmeninle konuş 1 saat bak nasıl hak vericeksin!!

Sanki bir tek öğretmenler harap gibi yorum yapmışsın. Evet anlıyorum maaş az ama herkes bu durumda. Ayrıca annenin 30 saat derse girdiğinden yakınman da çok saçma. Şunu unutma ki öğretmenlik diğer birçok meslekten daha kolay. Salla başı al maaşı diyen çok öğretmen var.
    Objektif olalım biraz.

Şöyle bir örnek vereyim. Benim babam da sabah 7 - akşam 8 günde tam 13(onüç) saat çalışıyor. 6 günden hesaplarsak: 13*6 = 78 saat yapıyor. Sen bu durumda 30 saatten yakınıyorsun ve şöyle söyliyim benim babamın da geliri bir öğretmenle hemen hemen aynıdır tahmin ediyorum ki.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 14 Aralık 2006; 17:44:36 >

• la bzm okuldaki bütün hocalar zengin grevmiş fln umurlarında değil özel okulda flmda değilim he ist. bi anadolu lisesi..
  • öğretmenler güzel maaş alıyor Türkiye'de onu bulamayanlar da var nankörlük etmesinler.yılıun 3 ayı yan gelip yatarak para kazanılan başka meslek var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: command3000

la bzm okuldaki bütün hocalar zengin grevmiş fln umurlarında değil özel okulda flmda değilim he ist. bi anadolu lisesi..

SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    AMA ONLAR İNSAN!ONLAR SİZE OGRETMEK İCİN ORDA!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!

aradaki fark bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

la bzm okuldaki bütün hocalar zengin grevmiş fln umurlarında değil özel okulda flmda değilim he ist. bi anadolu lisesi..

aradaki fark bu...

Onlar insan ama senin ne mal oldugun belli degil daha ... Eleştiriceksen adam gibi eleştir Sen nası bi adamsın böyle

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

quote:

quote:

aradaki fark bu...

Onlar insan ama senin ne mal oldugun belli degil daha ... Eleştiriceksen adam gibi eleştir Sen nası bi adamsın böyle

benim ne mal oldugum senin icin onem arz ediyor mu?!emriniz olur nasil buyurursaniz..mi deyim?(sevinme demem oyle seyler)
    ben siradan bir adamim...ama saniyorum ki sen biraz farklisin...(nerden mi anladim:konusma tarzindan)

• Cok farklı bi kişiliğim merak etme senin gibi olamam Öyle olabilmem için hayisyetimden baya bir kaybetmem gerek ee oda zor olsa gerek... Terbiye eden olmayınca böyle ipsiz sapsız adamlar peyda oluyormus demek onuda ogrendik...
  • Öğretmenlerler eylem yapabilir en doğal haklarıdırda yanlız bizi buna alet edemezler.Tüm Dersler boş geçti
  • quote:

quote:

aradaki fark bu...

Bak arkadaşım sen en iyisi yazma. Hemen gaza gelen bir kişiliğin var.
    Yazdığın başlık bütün öğretmenleri suçlar nitelikte ama sen sözüm herkese değil diyorsun.
    Ayrıca grev yapıyorlar diye insanları suçlayamazsın, daha yaşın küçük baba parası yiyorsun sanırım, grev yapan insanlar niye yapıyor biraz düşün sadece . İlla birilerine sataşmak istiyorsan git bu ülkeyi hortumlayanları çalıp çırpanları milletvekillerini falan böyle şeyleri araştır buraya koy. 3 kuruş için hakkını arayan insanlara burada hakaret edip durma. Böyle küçük şeylerle uğraşma yani.
    Ona buna sataşmadan önce haddini bil, gaza gelipte onlar insan , grev yapanlar insan değil gibi komik cümleler yazma.

• bu gün bizim okuldada kurul vardı bizim sınıftan 2 kiÅŸi yarın söleÅŸme imzalıcak neymiÅŸ derste gürültü edip dersin düzenini bozuolarmış... onların yaptığı ise ders başına 1 espiri yaw bu kdr ne gerek var sözleÅŸmeye bu arada 2 çocuktan birinin ztn 2 tane sözleÅŸmesi var bu da olursa okuldan atılacak..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: orumcekadam

bizdeed matematik sosyal ingilizce beden eğitimi dersleri hep boş geçti.ve matematikçinin uydurduğu yalan aynen bu :
    -çocuklar 11 yıllık bir muhabbet kuşumuz vardı (ki muhabbet kuşları 5 yıl yaşar) o öldü eşim çok üzüldü (eşin üzülmüş sen değil) onun için gelemedim.
    çok kızıyorum yaw

muhabbet kuşları 7-10 yıl arası yaşar ,çok iyi bakılırsa her türlü vitamini verilirse,genetik olarak da şanslıysa 12yılı bulabilir , yani 11yıl yaşamış olması garip değil

Oldumu ama kardeş şimdi bırak adam içini dökmüş ne kapak yapıyon

Adamın derdi büyük belli ki tabipler bile çare bulamamış neden alay ediyorsun ki...

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

quote:

aradaki fark bu...

Yazdığın başlık bütün öğretmenleri suçlar nitelikte ama sen sözüm herkese değil diyorsun.
    Ayrıca grev yapıyorlar diye insanları suçlayamazsın, daha yaşın küçük baba parası yiyorsun sanırım, grev yapan insanlar niye yapıyor biraz düşün sadece . İlla birilerine sataşmak istiyorsan git bu ülkeyi hortumlayanları çalıp çırpanları milletvekillerini falan böyle şeyleri araştır buraya koy. 3 kuruş için hakkını arayan insanlara burada hakaret edip durma. Böyle küçük şeylerle uğraşma yani.
    Ona buna sataşmadan önce haddini bil, gaza gelipte onlar insan , grev yapanlar insan değil gibi komik cümleler yazma.

kisiligimi senden daha iyi bilen birisi olarak gaza gelen birisi olmadigim gibi hemen gaza gelen birisi asla degilim.ben basindan beri diyorum ki iyileri cok az!ama sen ve senin gibiler anlamamak veya laf olsun diye herkes oyle degil deyip duruyorsunuz!baska birsey de diyemiyorsunuz!grev yapan insan bir ogretmen ise suclarim!!!sucliyacagimda!nasil bir ogretmen gorevini yapmaz ya!o devlet ogretmeni ozel okul olsa ne ise...ama devletin ogretmeni!sanki 2 gun once 2,5 lira maas aliyorlardida bugun birden indi maaslari!ogretmen olurken dusuncekdiniz!bu yillardan beri boyle!hep azdi maaslari...hatta son zamanlarda yukseldi baya...unutmayin ki iyi matematik fizik kimya edebiyat ogretmenleri ozel ders vermekdedir...(ama iyileri...bir kac dengesizde ders eriyor olabilir...)
    ben lise ogrencisiyim...mumkun oldugunca baba parasi yememeye calisiyorum gidiyorum abimin yanina yardima gidiyorum ve hakkimla parami aliyorum!grev yapan insan bana zarar vermeden yapmali!bu durumda bir ogretmen asla grev yapamaz!birilerine illa satasmak istemiyorum zaten satasmiyorumda!ama siz satasiyormusum havasi vermeye calisiyorsunuz!ulkeyi hortumlayanlara herkes laf ediyor ve sen ve senin gibiler yuzunden boyle ufak gibi gorunen ama ulkemizin ileri gitmesini yavaslatan problemlerikimse konusmuyor!bu degismeli!ayrinti deyip gecdigimiz icin bugun bu haldeyiz!ister 3 kurus olsun ister 1000 kurus o benim problemim degil!devlet ogretmeni yukumlu oldugu gorevini yerine getirmeli!kimseye hakaret etmedim!etmiyorumda!sen gocunuyorsundur belkide(sucu azda kendinde ara..aramana gerek yok ortada zaten)boyle kucuk sey dediklerimiz bizi bu hallere surukledi ve surukluyor!

BENİM HADDİM SENİ İLGİLENDİRMEZ AMA DEVLET CALİSANİNİN HADDİ BENİ İLGİLENDİRİR!!!kimseye insan degil demedim...ya paranoyaksin ya da yalanci...

hangi ogretmen arastirma yapamiyorum maasim az bana imkan yok dedi???!!!demedi ama daha fazla daha fazla dediler!yeter artik herkes insan ogretmensiniz diye sabahtan aksama kadar it gibi calisanlardan daha fazla kazanamazsiniz!!!

• -Diablo1907 , sana bir çift sözüm var,
    İNŞALLAH ÖĞRETMEN OLURSUN!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalege2000

-Diablo1907 , sana bir çift sözüm var,

korkutuyorsun beni
    nickim Diablo1907 degil diablo1907 oyuzden rahatladim
  • quote:

bu zekayla pek mümkün görünmüyor ama inşallah.
  • Öğretmen yada memur olmak isterken kime sordular devletemi.evet bir vatan daş olarak bizim verdiğimiz vergilerle maaş alıyorlar.ve iyi bir eğitim öğrencilerin istediği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

quote:

bu zekayla pek mümkün görünmüyor ama inşallah.

neresinde gulmek gerekiyordu?

zekam senden 4 gomlek ustun olduguna her iddiaya girerim!
    iq n kac senin?(65 felansa full kapasite zekani calistiriyorsun)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: orumcekadam

bizdeed matematik sosyal ingilizce beden eğitimi dersleri hep boş geçti.ve matematikçinin uydurduğu yalan aynen bu :
    -çocuklar 11 yıllık bir muhabbet kuşumuz vardı (ki muhabbet kuşları 5 yıl yaşar) o öldü eşim çok üzüldü (eşin üzülmüş sen değil) onun için gelemedim.
    çok kızıyorum yaw

muhabbet kuşları 7-10 yıl arası yaşar ,çok iyi bakılırsa her türlü vitamini verilirse,genetik olarak da şanslıysa 12yılı bulabilir , yani 11yıl yaşamış olması garip değil

Oldumu ama kardeş şimdi bırak adam içini dökmüş ne kapak yapıyon

muhabbet kuşlarını çok severim,bir sürü de beslemişliğim var ,ondan gireyim dedim konuya

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

quote:

aradaki fark bu...

grev yapıyorlar diye öyle bir suçlarım ki...

parası için yapılmayacak kutsal meslekler öğretmenlik , doktorluk gibi... bu mesleklere sahip olan insanların grev yapmaya hakkı yoktur haklarını başka şekilde aramalıdırlar...

Allah korusun!! Annen veya baban kalp krizi geçirdi hestaneye kaldırıldı o günde bütün doktorar grev yapıyor! ve sen bu grev yüzünden anneni veya babanı kaybettin!! ne olacak??

inşallah anlabilmişimdir...

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

inşallah anlabilmişimdir...

Hayır, anlatabilmemişinidirde.

Şu İmf ci, vatanın her köşesini satmayı marifet sayan (unakıtanın sözüdür bu benim değil) adamları koruyacağız diye iyice su kaçırdınız bir yerlere. Maşallah bakıyorum da koruduğunuz insanlara baka baka üsluplarınızda onlara iyice benzemiş. Biri sürekli laf sokmaya çalışıp kişner öteki mesleğin kutsallığından dem vurur. O kutsal mesleğe ihanet varsa adamlar tepki vermesinler mi?

Milli Eğitim Şurasını imam hatipleri kurtarma gününe çeviren zihniyete niye aynı kişiler tepki vermediler. Forumda siyaset yapıyorum diye beni eleştirenler en berbat, kokuşmuş, gizli siyaseti yapıyorlar yeri geldiğinde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.