Şimdi Ara

ogretmenler haddini asiyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: command3000

la bzm okuldaki bütün hocalar zengin grevmiş fln umurlarında değil özel okulda flmda değilim he ist. bi anadolu lisesi..

SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    AMA ONLAR İNSAN!ONLAR SİZE OGRETMEK İCİN ORDA!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!

aradaki fark bu...

Bak arkadaşım sen en iyisi yazma. Hemen gaza gelen bir kişiliğin var.
    Yazdığın başlık bütün öğretmenleri suçlar nitelikte ama sen sözüm herkese değil diyorsun.
    Ayrıca grev yapıyorlar diye insanları suçlayamazsın, daha yaşın küçük baba parası yiyorsun sanırım, grev yapan insanlar niye yapıyor biraz düşün sadece . İlla birilerine sataşmak istiyorsan git bu ülkeyi hortumlayanları çalıp çırpanları milletvekillerini falan böyle şeyleri araştır buraya koy. 3 kuruş için hakkını arayan insanlara burada hakaret edip durma. Böyle küçük şeylerle uğraşma yani.
    Ona buna sataşmadan önce haddini bil, gaza gelipte onlar insan , grev yapanlar insan değil gibi komik cümleler yazma.

grev yapıyorlar diye öyle bir suçlarım ki...

parası için yapılmayacak kutsal meslekler öğretmenlik , doktorluk gibi... bu mesleklere sahip olan insanların grev yapmaya hakkı yoktur haklarını başka şekilde aramalıdırlar...

Allah korusun!! Annen veya baban kalp krizi geçirdi hestaneye kaldırıldı o günde bütün doktorar grev yapıyor! ve sen bu grev yüzünden anneni veya babanı kaybettin!! ne olacak??

inşallah anlabilmişimdir...

anlatabildin tabiikide!!!
    ama seni anlayamiyormus gibi yapiyorlar...islerine gelmiyor!!!

ben sabahtan beri bir ilerleme gormedim...

• @ diablo1907
    quote:

veya laf olsun diye herkes oyle degil deyip duruyorsunuz!baska birsey de diyemiyorsunuz

herkes öyle değil derken?? Her meslekte vardır işini layıkıyla yapan veya eksik yapan peki ne diyelim bunu söylemeyelimde? Başka ne dememizi istiyorsun delikanlı

quote:

grev yapan insan bir ogretmen ise suclarim!!!sucliyacagimda!nasil bir ogretmen gorevini yapmaz ya!

Grev ne manaya geliyor bak sözlüğe, öğretmende olsa başka memurda olsa grev grevdir. Çalışma saatleri dışında mı yapsınlar grevi? Demek bir öğretmense suçlarsın. Neden diğer memurlar memurda öğretmen değil mi? Öğretmen hakkını isteyemez mi. Öğretmen 1 gün okula gelmedi diye ne bu öfke. Sakın eğitim öğretim aksadı deme

Ama senin derdin anlaşıldı zaten. Haber vermeleri gerekirdi sana öyle değil mi? Boşuna gitmezdin sende. Bütün öfkende bu yüzden. Bunları yazan ben değilim

"veya hadi isi yavaslatiyorsun haber verin....
    en azindan haber verilir dimi ama???”
    "

quote:

sanki 2 gun once 2,5 lira maas aliyorlardida bugun birden indi maaslari!ogretmen olurken dusuncekdiniz!bu yillardan beri boyle!hep azdi maaslari...hatta son zamanlarda yukseldi baya..

Daha önceden maaşlar daha yüksek alım gücü daha fazla imiş. Zaten kimse bunun 2 günde indiğini söylemedi. Bu neyi değiştirir? 2 günde inmiş yada 20 yılda, bir insan hakkını arayamaz mı . Alıştıra alıştıra inerse aramayın hakkınızı diyorsun yani . Ha birde hakkaten baya yükseldi son zamanlarda

quote:

unutmayin ki iyi matematik fizik kimya edebiyat ogretmenleri ozel ders vermekdedir...(ama iyileri...bir kac dengesizde ders eriyor olabilir...)

EE sonuç özel ders verebilir versin de Peki, ya fizik kimya edebiyat… v.s. bu özel ders veren branşların dışındaki öğretmenler? Onları unutmuşsun. Onlar özel ders vermesin, hakkını da aramasın sussun öylemi? Yani maaşınız az ise özel ders verin veremezseniz de susun diyorsun.

quote:

bu durumda bir ogretmen asla grev yapamaz!

Oldu peki söylerim, emredersiniz sayın lise öğrencisi

quote:

sen ve senin gibiler yuzunden boyle ufak gibi gorunen ama ulkemizin ileri gitmesini yavaslatan problemlerikimse konusmuyor!bu degismeli!

Lise öğrencisisin değil mi? Yaşın benden küçük doğru konuşmayı öğren önce. Şimdi memurlar öğretmenler bir gün işe gitmedi ve ülke geriye gitti diye kıyameti koparıyorsun öyle mi? Öyle olduğunu farzedersek aferin. Her zaman böyle ol.

quote:

BENİM HADDİM SENİ İLGİLENDİRMEZ AMA DEVLET CALİSANİNİN HADDİ BENİ İLGİLENDİRİR!!!kimseye insan degil demedim...ya paranoyaksin ya da yalanci...

Kimseye insan değil demedin , evet doğrudan demedin ama dolaylı olarak bu cümleler o manaya gelir . ŞU yazdıklarını tekrar oku ve kendini kandırma

Bunları sen yazdın:
    quote:

“SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!”

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: command3000

la bzm okuldaki bütün hocalar zengin grevmiş fln umurlarında değil özel okulda flmda değilim he ist. bi anadolu lisesi..

SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!

aradaki fark bu...

Bak arkadaşım sen en iyisi yazma. Hemen gaza gelen bir kişiliğin var.
    Yazdığın başlık bütün öğretmenleri suçlar nitelikte ama sen sözüm herkese değil diyorsun.
    Ayrıca grev yapıyorlar diye insanları suçlayamazsın, daha yaşın küçük baba parası yiyorsun sanırım, grev yapan insanlar niye yapıyor biraz düşün sadece . İlla birilerine sataşmak istiyorsan git bu ülkeyi hortumlayanları çalıp çırpanları milletvekillerini falan böyle şeyleri araştır buraya koy. 3 kuruş için hakkını arayan insanlara burada hakaret edip durma. Böyle küçük şeylerle uğraşma yani.
    Ona buna sataşmadan önce haddini bil, gaza gelipte onlar insan , grev yapanlar insan değil gibi komik cümleler yazma.

grev yapıyorlar diye öyle bir suçlarım ki...

parası için yapılmayacak kutsal meslekler öğretmenlik , doktorluk gibi... bu mesleklere sahip olan insanların grev yapmaya hakkı yoktur haklarını başka şekilde aramalıdırlar...

Allah korusun!! Annen veya baban kalp krizi geçirdi hestaneye kaldırıldı o günde bütün doktorar grev yapıyor! ve sen bu grev yüzünden anneni veya babanı kaybettin!! ne olacak??

inşallah anlabilmişimdir...

ANLABİLMİŞİNDİR HEEE

aRKADAŞIM öğretmende insan yİyor içiyor biyolojik bir varlık yani aynı sizin gibi paraya ihtiyaç duyuyor ve ekonomik sıkıntıları da performansına olumsuz olarak yansıyor.

Ayrıca acilde her zaman doktor olur merak etme sen

iNŞALLAH ANLABİLMİŞİMDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Aralık 2006; 22:16:46 >

• quote:

@ diablo1907
    quote:

veya laf olsun diye herkes oyle degil deyip duruyorsunuz!baska birsey de diyemiyorsunuz

herkes öyle değil derken?? Her meslekte vardır işini layıkıyla yapan veya eksik yapan peki ne diyelim bunu söylemeyelimde? Başka ne dememizi istiyorsun delikanlı

quote:

grev yapan insan bir ogretmen ise suclarim!!!sucliyacagimda!nasil bir ogretmen gorevini yapmaz ya!

Grev ne manaya geliyor bak sözlüğe, öğretmende olsa başka memurda olsa grev grevdir. Çalışma saatleri dışında mı yapsınlar grevi? Demek bir öğretmense suçlarsın. Neden diğer memurlar memurda öğretmen değil mi? Öğretmen hakkını isteyemez mi. Öğretmen 1 gün okula gelmedi diye ne bu öfke. Sakın eğitim öğretim aksadı deme

Ama senin derdin anlaşıldı zaten. Haber vermeleri gerekirdi sana öyle değil mi? Boşuna gitmezdin sende. Bütün öfkende bu yüzden. Bunları yazan ben değilim

en azindan haber verilir dimi ama???”
    "

quote:

sanki 2 gun once 2,5 lira maas aliyorlardida bugun birden indi maaslari!ogretmen olurken dusuncekdiniz!bu yillardan beri boyle!hep azdi maaslari...hatta son zamanlarda yukseldi baya..

Daha önceden maaşlar daha yüksek alım gücü daha fazla imiş. Zaten kimse bunun 2 günde indiğini söylemedi. Bu neyi değiştirir? 2 günde inmiş yada 20 yılda, bir insan hakkını arayamaz mı . Alıştıra alıştıra inerse aramayın hakkınızı diyorsun yani . Ha birde hakkaten baya yükseldi son zamanlarda

quote:

unutmayin ki iyi matematik fizik kimya edebiyat ogretmenleri ozel ders vermekdedir...(ama iyileri...bir kac dengesizde ders eriyor olabilir...)

EE sonuç özel ders verebilir versin de Peki, ya fizik kimya edebiyat… v.s. bu özel ders veren branşların dışındaki öğretmenler? Onları unutmuşsun. Onlar özel ders vermesin, hakkını da aramasın sussun öylemi? Yani maaşınız az ise özel ders verin veremezseniz de susun diyorsun.

quote:

quote:

sen ve senin gibiler yuzunden boyle ufak gibi gorunen ama ulkemizin ileri gitmesini yavaslatan problemlerikimse konusmuyor!bu degismeli!

Lise öğrencisisin değil mi? Yaşın benden küçük doğru konuşmayı öğren önce. Şimdi memurlar öğretmenler bir gün işe gitmedi ve ülke geriye gitti diye kıyameti koparıyorsun öyle mi? Öyle olduğunu farzedersek aferin. Her zaman böyle ol.

quote:

BENİM HADDİM SENİ İLGİLENDİRMEZ AMA DEVLET CALİSANİNİN HADDİ BENİ İLGİLENDİRİR!!!kimseye insan degil demedim...ya paranoyaksin ya da yalanci...

Kimseye insan değil demedin , evet doğrudan demedin ama dolaylı olarak bu cümleler o manaya gelir . ŞU yazdıklarını tekrar oku ve kendini kandırma

Bunları sen yazdın:
    quote:

“SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!”

@Plan-M heralde yazdiklarini cevap veremeyim diye parca parca yazdin???degil mi?
    niye adam gibi duzgun birsekilde queote yapmadin???ve bu sekilde laflarimin yarisi geldi senin isine gelmeyen tarafi gelmedi!!!

1-ogretmenlikde layiki ile yapmayan haddinden fazla!
    2-hala mana diyor(hayretsin)nasil yapar bir ogretmen soylesene bana???evet haber verilmeliydi...ama ozaman yanki olmayacakdi!en basit arabalarda yanan benzin bedava mi?sonra niye beni aptal yerine koyuyorlar?!
    3-demek istedigim bu ise adim atarken biliyordu kac kurus maas alacagini!
    4-beni ilgilendirmez orasi!her sey para degildir!ipini koparabilen veriyor koparamayan veremiyor budur yani...otekileride ek is felan yaparlar artik(nasil olsa gunde kac saat fazladan vakitleri var uyuyacaklarina calissinlar!)
    5-yukaridada belirttigim gibi quote lari bicimsiz kesmissin!
    6-akil basdadir!ve sizlerin yuzunden geriliyoruz
    7-alinmaz zaten gorevini yapanlar!yapmayanlar alinsin...

quote yaparken duzgun yapin isinize gelen yeri kesip isinize gelmeyen yeri yapistirmamazlik yapmayin!

• quote:

quote:

@ diablo1907
    quote:

quote:

en azindan haber verilir dimi ama???�
    "

quote:

quote:

EE sonuç özel ders verebilir versin de Peki, ya fizik kimya edebiyat� v.s. bu özel ders veren branşların dışındaki öğretmenler? Onları unutmuşsun. Onlar özel ders vermesin, hakkını da aramasın sussun öylemi? Yani maaşınız az ise özel ders verin veremezseniz de susun diyorsun.

quote:

quote:

quote:

Bunları sen yazdın:
    quote:

�SENİN OKULUNDAKİLERİNDE MAASİ AYNİ!
    BUNLAR MAAS ALABİLMEK İCİN BURDA!�

@Plan-M heralde yazdiklarini cevap veremeyim diye parca parca yazdin???degil mi?
    niye adam gibi duzgun birsekilde queote yapmadin???ve bu sekilde laflarimin yarisi geldi senin isine gelmeyen tarafi gelmedi!!!

1-ogretmenlikde layiki ile yapmayan haddinden fazla!
    2-hala mana diyor(hayretsin)nasil yapar bir ogretmen soylesene bana???evet haber verilmeliydi...ama ozaman yanki olmayacakdi!en basit arabalarda yanan benzin bedava mi?sonra niye beni aptal yerine koyuyorlar?!
    3-demek istedigim bu ise adim atarken biliyordu kac kurus maas alacagini!
    4-beni ilgilendirmez orasi!her sey para degildir!ipini koparabilen veriyor koparamayan veremiyor budur yani...otekileride ek is felan yaparlar artik(nasil olsa gunde kac saat fazladan vakitleri var uyuyacaklarina calissinlar!)
    5-yukaridada belirttigim gibi quote lari bicimsiz kesmissin!
    6-akil basdadir!ve sizlerin yuzunden geriliyoruz
    7-alinmaz zaten gorevini yapanlar!yapmayanlar alinsin...

quote yaparken duzgun yapin isinize gelen yeri kesip isinize gelmeyen yeri yapistirmamazlik yapmayin!

Arkadaşım yazının orjinali var zaten, Sanki yazının tamamını başkaları okuyamamışta ben kendime göre kesmişim gibi konuşuyorsun. Hayır, sadece önemli yorumlanacak yerlerini vurgu amacıyla bu şekilde gösterdim. Dediğim gibi herkes ne yazdığını görüyor zaten. Çocukça davranma.

Ayrıca beni ilgilendirmez ek iş yapsınlar demişsin. işte senden beklediğim buydu zaten!

Diğer söylediklerine cevap yazmaya gerek yok, aldığı maaşı baştan biliyordu v.s. klasik şeyler .. Aldığı maaşı düzeltmeye çalışmaya hakkı vardır ama bunu söyliyeyim

Son olarak akıl yaşta değil baştadır çok doğru ama sen de şu aklını başına alsan artık.ben yaş olayını bu yüzden söylemedim hala anlamıyorsun.
    Konuşmana dikkat etmen kullandığın kelimelere ve üslubuna dikkat etmen açısından söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Aralık 2006; 22:07:34 >

• Bu konunun başlığını görür görmez tüylerimin diken diken olduğunu söyleyebilirim. Öğretmenler hakkında kötü konuşan herkese binlerce kez yazıklar olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

memur çocuğu olsan onlara hak verirdin

+1907 ve bugün ne güzel 3 ders boştan gitti bi dinlendik yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Bu konunun başlığını görür görmez tüylerimin diken diken olduğunu söyleyebilirim. Öğretmenler hakkında kötü konuşan herkese binlerce kez yazıklar olsun...

kim konusmus kotu soylede bizde bilelim...
  • Toplum olarak bilmeden konuşmaya bayılırız.
    Bilmediğimiz konularda atıp tutmak her zaman hoşumuza gitmiştir meydanı boş sanıp.

Memurlardan sadece öğretmendir işini evine getiren. Yazılısı, kağıdı,
    dosyası... Bir öğretmenin yıl içerisinde haftası haftasına, günü gününe tutması gereken kaç dosya var,
    sınıfında yapması gerektiği kaç metaryal var, okuması gereken kaç yazılı kağıdı var bunları biliyor musunuz ?
    Yıl içerisinde tebeşirsiz kalan okuluna tebeşir alır, öğrenci dosya parasını cebinden verir, kışın karda kışta, doğuda yanmayan sınıf sobasını yakar.

Herkes sizin gibi sıcacık evinde, ekmek elden su gölden şehrin göbeğinde, internet ortamında yaşamıyor.
    Boşuna dememişler "bekar adama avrat boşaması kolaydır."

Allah'ın arsları Hz.Ali (R.A.) bile bir harfa kırk yıl köle olurken, size ne oluyor da eleştirebiliyorsunuz.

Dikkat belki edin bir gün Hakkari'nin Çukurca ilçesinde "helikopterle" okulunuza bırakılıp, oradan helikopterin işi erken biterse alınırsınız
    ve de belki kendiniz gibi teknolojiye bağlı olarak "her şeyi biliyorum sanan nesiller" yetiştirirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 14 Aralık 2006; 22:27:19 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.