Şimdi Ara

Öğretmenler Odası (DH Öğretmenleri İletişim,Paylaşım ve Dayanışma Başlığı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
6
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fagala

Aynen bende herkesin öğretmenler gününü kutlarım..

ben de
  • Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı, deprem bölgesi Van'a 'Öğretmenler Evi' yaptıracağını açıkladı.

Avukatı Ömer Durak aracılığıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Adalı Holding Eş Başkanı ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı, 76 öğretmenin Van depreminde hayatını kaybetmesi nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi. Adalı, deprem bölgesine 'Öğretmenler Evi' yaptıracağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'yla iletişime geçilmesi için talimat veren Adalı, Türkiye'yi sarsan depremin yaralarının kısa sürede sarılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.

En kısa sürede çalışmalarına başlanacağını ve hızlı adımlarla 'Öğretmen Evi' projesini hayata geçireceklerini ileten Adalı; "Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek vermek iş dünyası olarak bizlerinde sorumluluğu. Van'da hizmet veren öğretmenlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için hazırız" dedi.

Serdal Adalı 'Van Öğretmenler Evi' projesinin kapsamında öncelikli olarak Milli Eğitim Bakanlığı'yla ihtiyaçları tespit edeceklerini ve planlama çalışmalarına başlayarak kısa sürede Öğretmenler Evi'nin inşaasına başlamaya hazır olduklarını açıkladı.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

• Beşiktaşı bu girişiminden dolayı kutluyorum en azından soyunmaktan daha mantıklı
  • uk.bjk grup için teşekkürler.

Mesajının altına öğretmen arkadaşlarımızı eklersen gücümüz ortaya çıkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubar

uk.bjk grup için teşekkürler.

güzel fikir
  • Beni ekleyebilirsin arkadaşım PC Öğretmeni...
  • quote:

Tebeşirlerin gücü adınaaa :p
    Ne gücü aga :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

idrak-i meali bu küçük akla gerekmez. Zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez .
  • Ben de ingilizce öğretmeniyim ancak MEB de ''fazlalık'' olduğumuz için yazılım firmasında çalışıyorum.

Herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Ben de ingilizce öğretmeniyim ancak MEB de ''fazlalık'' olduğumuz için yazılım firmasında çalışıyorum.

Herkese selamlar.

hocam hemde ne fazlalık sorma yani bizim öğretmenlerimiz yetmiyormuş gibi, elalemin gavurunu okullarımızda İngilizce öğretmeni olarak atayacaklarmış.

Ücretli öğretmenlerde MEb ekmeğine yağ sürsünler oh :)

İlerde Hastanelerede ücretli doktor atarlar :D Aynı mantık işi bilmeyen öğretmen derse girip ne öğretiyorsa ve ne kadar faydalı oluyorsa.

Yanı 2 yıllık 4 yıllık mezun bir işletmeci gidip mat. edebiyat dersi veriyorsa,

2 yıllık bankacılık okuyanıda pratisyen doktor yaparlar kalp amelitayına girer, arada da reçete yazar :D
  • bende yalovalı konyadan lise matematik öğretmeniyim çok iyi olmuş oda teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Pek sevdigim bir sözü ustaca bana kullanmışsın hocam:)
    Fakat acele olmuş yargınız,
    Tiz reftar olanının paine damen dolaşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Ben de ingilizce öğretmeniyim ancak MEB de ''fazlalık'' olduğumuz için yazılım firmasında çalışıyorum.

Herkese selamlar.

hocam hemde ne fazlalık sorma yani bizim öğretmenlerimiz yetmiyormuş gibi, elalemin gavurunu okullarımızda İngilizce öğretmeni olarak atayacaklarmış.

Ücretli öğretmenlerde MEb ekmeğine yağ sürsünler oh :)

İlerde Hastanelerede ücretli doktor atarlar :D Aynı mantık işi bilmeyen öğretmen derse girip ne öğretiyorsa ve ne kadar faydalı oluyorsa.

Yanı 2 yıllık 4 yıllık mezun bir işletmeci gidip mat. edebiyat dersi veriyorsa,

2 yıllık bankacılık okuyanıda pratisyen doktor yaparlar kalp amelitayına girer, arada da reçete yazar :D

Hocam sormayın işte bizim bu derdimizi bizden başka anlayan yok!
    MEB e göre derse öğretmen değil çoban görevlendirmek lazım.

İnanın bunun bedelini bundan sonraki nesiller çok kötü ödeyecek! Bu kafayla bir gıdım yol alamayız...

• hocam yaz benide aksarayda sınıf öğretmeniyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

umut fakirin ekmeği

TÜM ÖĞRETMENLERE SEYYANEN ZAM GELİYOR!!

Asılsız da olsa iyi be hocam
    Sevindim gece gece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

hocam yaz benide aksarayda sınıf öğretmeniyim.

Hangi okul?
  • Bu da feysten

Öğretmenler Odası (DH Öğretmenleri İletişim,Paylaşım ve Dayanışma Başlığı)
  • uk.bj hocam imzanızı verir misiniz DH öğretmenleri olarak forumda birbirimizi görebilmek için imzamızda DH öğretmenler grubu olsun istiyorum en azından ben taşımak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pek sevdigim bir sözü ustaca bana kullanmışsın hocam:)
    Fakat acele olmuş yargınız,
    Tiz reftar olanının paine damen dolaşır

senden az değilsin hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.