Şimdi Ara

'ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
3
Favori
33.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anadolu Öğretmen Lisesi 2. Sınıf
  • benide kaydedermisiniz müzik öğretmenliği
  • ee beyler nasilsini bakalim
  • benide ekleyebilirsiniz metal eğitim öğretmeni
  • benide ekleyin Matematik öğretmeniyim ibni sina lisesinde
  • Aşağılarda kalmasın.
  • hala eklenmemişim
  • Beni de ekleyin; Boğaziçi- Fizik Öğretmenliği
  • sayın öğretmenlerim;
    lise3 üm. 5 yıldır tarih öğretmeni olmak istiyorum.
    iş bulmada sorun olurmu?
  • ağalar size bir sorum olacak lütfen yardım edermisiniz.bu ara gittiğim staj okulunda ders anlatacam ve ben hiç hayatımda ders anlatmadım.ben bi topluluk karşısında hayatım boyunca hiç konuşmadım bileüstelik okuldaki hoca ve bizim üniversiteden bir prof hoca dersi dinlemeye gelecek ben ne ediyim napıyım..
    müzik öğretmenliği okuyorum ve pop müziği hakkında ders anlatacakmışım nasıl başlanır lafa ne yapılır bana bikaç tavsiye edermisiniz..acayip heycan bastı ya valla
  • slm dostlar
  • Slm arkadaslar nasilsiniz ?

guncelledim tekrardan eger eklemedigim arkadasim varsa lutfen belirttsin gozden kacabiliyor....

insallah 2 hafta sonra konuya surekli girecegim ve guzel paylasimlar yapacagim...
  • ekleyin benide İstanbul Okul Öncesi Öğretmenliği..
  • ARKADASLAR OGRETMEN OLMAK ISTEYENLERE BIRAZ BILGILER VERELIM
  • ekleyebilirsin.. İngilizce Öğretmenliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayef-

ARKADASLAR OGRETMEN OLMAK ISTEYENLERE BIRAZ BILGILER VERELIM

Öğretmen olmayın arkadaşlar

Şaka bir yana öğretmen olmak çok zor. Daha doğrusu atanmak zor. Öğretmen olmayı bekleyen, açıkta yüz binlerce mezun var. Ben de onlardan biriyim. Bu sene ilköğretim 1.kademede ücretli öğretmenlik yaptım. Karne gününe 1ay kala yerime kadrolu bir öğretmen geldi. 7 aylık emeğimi yok sayarak işime son verildi. Durumu anlıyorum ama hiç hoş olmayan bir durum. Bunun dışında inanılmaz keyifli bir meslek. Çocukların yeni şeyler keşfettiklerini görmek, onların büyümelerini-gelişmelerini gözlemlemek müthiş haz veriyor insana. Öğretmenlik gönül işidir. Çocuklara sevgi duymuyorsanız geç olmadan başka alana yönelin derim arkadaşlar.

• ekleyin Almanca Öğretmenliği
  • @uygurca
    benimde okul ve bölüm aynı sizin sınıf kaç?
  • Merhabalar....
    11 yıllık İngilizce öğretmeniyim. Öğretmen adayı arkadaşlara hayırlı olsun inşallah demek istiyorum.

Ben İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapmaktayım.İlk görev yerim olur kendisi :))
    Branş öğretmeni olacak ve evrak işini sevmeyen arkadaşlara ilköğretimde çalışmalarını tavsiye etmem.
    Proje , performans ,bep , rehberlik derken öğretim işini bırak evrak doldur hale geldik....
    Şimdi sen niye 11 yıldır ordasın diye ben soruyorum kendime ; müdürünüz iyi ise , çalışma arkadaşlarınız şahane ise bir de lise gençlerinin haline bakınca ,nahoş durumlardan kaçınmak amacı ile hala bebelerimle birlikte evrak doldurmayı tercih ediyorum galiba....:))Bir de sürekli değişen şu müfredat olmasa :((

Gönül işi olan öğretmenlik bir meslek değil ruhtur arkadaşlar...Sabırın sınırlarını zorlamanızı ister sizden , sevgi okyanuslarına sahip değilseniz çabuk kurur gölünüz....

Hepinize sevgiler , saygılar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ozlem73

Merhabalar....
    11 yıllık İngilizce öğretmeniyim. Öğretmen adayı arkadaşlara hayırlı olsun inşallah demek istiyorum.

Ben İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapmaktayım.İlk görev yerim olur kendisi :))
    Branş öğretmeni olacak ve evrak işini sevmeyen arkadaşlara ilköğretimde çalışmalarını tavsiye etmem.
    Proje , performans ,bep , rehberlik derken öğretim işini bırak evrak doldur hale geldik....
    Şimdi sen niye 11 yıldır ordasın diye ben soruyorum kendime ; müdürünüz iyi ise , çalışma arkadaşlarınız şahane ise bir de lise gençlerinin haline bakınca ,nahoş durumlardan kaçınmak amacı ile hala bebelerimle birlikte evrak doldurmayı tercih ediyorum galiba....:))Bir de sürekli değişen şu müfredat olmasa :((

Gönül işi olan öğretmenlik bir meslek değil ruhtur arkadaşlar...Sabırın sınırlarını zorlamanızı ister sizden , sevgi okyanuslarına sahip değilseniz çabuk kurur gölünüz....

Hepinize sevgiler , saygılar.....

saygilar hocam

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.