00:45 de kanald'yi açın atama bekleyen öğretmenler
up up up
İki ablam ve bir eniştem öğretmen. Bende Matematikçi olmak istiyorum fakat öğretmenlik kafamda şuan yok...
ankara üniversitesi bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği ekleyiverin artık
arkadaşlar bazı sorunlardan dolayı giremedm kusura bakmayın ama kaldığımız yerden devam nasılsınız bakalm
Uzunca bir süre banlıydın değil mi hocam =) Hazır gelmişken benim ismi de değiştiriver. Eskisi 'cistacs'
slm
Milli Eğitim Bakanlığı bursualırken yanında Öğrenim Kredisi alınabiliyor mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Hokagé
Milli Eğitim Bakanlığı bursualırken yanında Öğrenim Kredisi alınabiliyor mu acaba
Yok mu ya bu konuyu bir bilen
quote:
quote:
Yok mu ya bu konuyu bir bilen
Hayır alınamaz.
Fen edebiyatlıların formasyon almasına karşıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: Monster[CI]
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
quote:
Orijinalden alıntı: Monster[CI]
fen edebiyatlılara formasyon açıldı. bu sene say 2 den lys den bişey yapamazsan fizik-kimya-bio bölümlerindne birine gidip öğretmen olucam
Uşak Üniversitesi Türkçe Öğretmenlği :)
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
fen edebiyatlılara formasyon açıldı. bu sene say 2 den lys den bişey yapamazsan fizik-kimya-bio bölümlerindne birine gidip öğretmen olucam
Zaten açıktı da, formasyonu lisans eğitimi sırasında da alabiliyormuşsun.
Ben bu dediğini pek önermiyorum nedense. Çünkü Türkiye'de 1 yıl içinde atanan fizik, kimya ve biyoloji öğretmenlerinin sayısı çok düşük. ODTÜ Fizik Öğretmenliği mezunu ve KPSS'de dereceye girmiş adam daha atanamadı.
Eğitim fakültesi mezunlarının durumu böyleyken, sonradan formasyonlu fen-edebiyat fakültesi mezunlarının durumu daha da zor. Dershanede çalışma olasılığın daha yüksek.
Edebiyat öğretmeniyim. Bu yıl göreve başladım hayırlısıyla. Bütün arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bycapslock
Makine Öğretmenliği
Otomotiv olmasın o Bende Otomotiv Öğretmeniyim...
quote:
Orijinalden alıntı: Deathßlue
Katılıyorum...Össdebiri 280 puan yapsın diğeri 350...Gel görki aynı statüde olsunlar
hayırdır eokul not işlemlerinden dolayımı sustu başlık:)