Şimdi Ara

'ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
33.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk tercihim deü türkçe öğretmenliği 2. öğretim (geri kalan tercihlerim 1.öğretim)
    2. tercihim deü sos. bilgiler öğretmenliği
    3.tercihim ege sosyal bilgiler öğr.
    4.tercihim ege türk dili ve edebiyatı bölümü
    benim için önemli olanları yazdım sizlere.

sizce deü tarih öğretmenliğini eklemeli miyim. inanın tercihler bitiyo ama kafam hala allak bullak sizce sıralamamı nasıl yapmalıyım.
    belki yarın dayanamayıp 4.tercihimi 2. tercihim yapabilirim. bilemiyorum kafam gerçekten çok karışık.

son kez size sormak istiyorum coğrafya bölümümü sos. bil. öğretmenliği mi tarih öğr. mi ? daha avantajlı.
  • @buraks2000

Teşekkür ederim hocam..
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sltnn

sevgili öğretmenlerim

ilk tercihim deü türkçe öğretmenliği 2. öğretim (geri kalan tercihlerim 1.öğretim)

sizce deü tarih öğretmenliğini eklemeli miyim. inanın tercihler bitiyo ama kafam hala allak bullak sizce sıralamamı nasıl yapmalıyım.
    belki yarın dayanamayıp 4.tercihimi 2. tercihim yapabilirim. bilemiyorum kafam gerçekten çok karışık.

son kez size sormak istiyorum coğrafya bölümümü sos. bil. öğretmenliği mi tarih öğr. mi ? daha avantajlı.

Bakış açısına göre değişir hengisinin avantajlı olduğu. Sosyal bilgiler öğretmenliği ilköğretimin 2. kademesinde, coğrafya ve tarih öğetmenlikleri ortaöğretim kademesinde yer alıyor. Bu açıdan bakarsak sosyal bilgiler öğretmenliği biraz daha kolay diyebiliriz. Çünkü lise öğrencileriyle iletişim sağlamak her öğretmenin harcı değil günümüzde.

• Ağustos Atamaları Genel Bilgi

klavuz yayn tarihi: 9 ağustos
    başvuru kabulü: 18-24 ağustos
    sonuç açıklama: 26 ağustos
    göreve başlama: 5 eylül
    resmi alım sayısı: 11.544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 3 Ağustos 2011; 22:34:27 >
  • Merhaba arkadaşlar
  • bende sınava bu sene girdim ve işitme engelliler öğretmenliği yazdım :=) bakalım 15 gün sonra benide eklersiniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fflamee

merhabalar peki sizce okul öncesi mi zihin engelli mi ikisi de avantajlı edndiğim bilglere göre ama karar veremiyorum

Ben zihin engelliler öğretmenliği yazdım, %100 gelecek.
  • Sınıf öğretmenliği Lütfen
  • Türkçe Öğretmenliğinde okuyorum.
    Ekle beni de
  • quote:

sevgili öğretmenlerim

DEU'ya gidersen PM'den haber ver.

Sosyal avantajlı çünkü 4 sene ve ataması daha fazla. Lise her yerde yok ama ilköğretim her yerde var. Türkçe öğretmenliği daha zor bir bölümdür. Olur da DEU'yu kazanırsan ve Feyyaz Sağlam ile tanışırsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Facebook'ta falan adına grup açılmış bir kişidir kendisi ki eğitim hayatın boyunca rastlamak istemeyeceğin tiptedir. Türkçe'ci olursan 4 senen onunla geçecek.

4'ten sonraya ikinci öğretimleri yazabilirsin DEU ve Ege'nin. Puanın kaç ve kaçıncı sıradasın pm ile söylersen yerleştirme sonucunu tahmin edebilirim. İlk 10.000'e giremediysen de şansa kalmış diyebilirim en azından örgün eğitimler.

Bu arada beni şu ne işe yarayacağını anlamadığım listeye ekleyebilirsiniz. Sosyal Bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 15 Ağustos 2011; 18:55:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

sevgili öğretmenlerim

Sosyal avantajlı çünkü 4 sene ve ataması daha fazla. Lise her yerde yok ama ilköğretim her yerde var. Türkçe öğretmenliği daha zor bir bölümdür. Olur da DEU'yu kazanırsan ve Feyyaz Sağlam ile tanışırsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Facebook'ta falan adına grup açılmış bir kişidir kendisi ki eğitim hayatın boyunca rastlamak istemeyeceğin tiptedir. Türkçe'ci olursan 4 senen onunla geçecek.

4'ten sonraya ikinci öğretimleri yazabilirsin DEU ve Ege'nin. Puanın kaç ve kaçıncı sıradasın pm ile söylersen yerleştirme sonucunu tahmin edebilirim. İlk 10.000'e giremediysen de şansa kalmış diyebilirim en azından örgün eğitimler.

Bu arada beni şu ne işe yarayacağını anlamadığım listeye ekleyebilirsiniz. Sosyal Bilgiler.

öncelikle iyinin kötüsü ' ne ve sana teşekkür ederim cevapladığınız için. dörtten sonraya at demişsin benim ilk tercihim malesef 2. öğretim
    geri kalanlarsa 1. öğretim. istediğim gibi olsun istedim benden başka böyle tuhaf bir tercih daha yapan varmıdır bilmiyorum.

feyyaz hocaya gelince hemen baktım Öğr.Gör. Feyyaz SAĞLAM BALKANLARA GİTSİN, DÖNMESİN. isimli grup açmışlar ne sevmeyen varmış. ben severim aslında disiplinli hocaları hatta bazen gıcık olanları türkçe olursa bilmiyorum sorun yaşamam herhalde.
    6000 lerdeyim. kazanma şansım var mı?

2gün sonra sonuçlar açıklanıcak haber veririm pmdn umarım hayırlı olur umarım deü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 16 Ağustos 2011; 14:11:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

sevgili öğretmenlerim

öncelikle iyinin kötüsü ' ne ve sana teşekkür ederim cevapladığınız için. dörtten sonraya at demişsin benim ilk tercihim malesef 2. öğretim
    geri kalanlarsa 1. öğretim. istediğim gibi olsun istedim benden başka böyle tuhaf bir tercih daha yapan varmıdır bilmiyorum.

feyyaz hocaya gelince hemen baktım Öğr.Gör. Feyyaz SAĞLAM BALKANLARA GİTSİN, DÖNMESİN. isimli grup açmışlar ne sevmeyen varmış. ben severim aslında disiplinli hocaları hatta bazen gıcık olanları türkçe olursa bilmiyorum sorun yaşamam herhalde.
    446 aldım 6000 lereyim.

2gün sonra sonuçlar açıklanıcak haber veririm pmdn umarım hayırlı olur umarım deü olur

Feyyaz Sağlam problemi disiplin değildir sadece. Ölçme ve Değerlendirme kriterleri hatalıdır, objektif değildir. Öğrenciye karşı geliştirdiği beklenti ile notunu verir. Sınıf içindeki durumunu göstermez verdiği not, dolayısıyla ortalamanı düşürür. Ayrıca angaryayı da sever. Faaldir, toplantı-etkinlik düzenler. Sonra da katılımcı olmayacak diye öğrencilerini toplar o etkinlikten sınav yapacağım diyerek angarya olarak tatil günlerinde bile sizi rahat bırakmaz. Eğer Türkçe olmazsa en fazla 2 dönem göreceksin. Sosyal olursa bir diğer sıkıntı verici hocan Recep Yıldırım olacaktır, derste video açar gider. Sonra da ne soracağını düşünür durursun. 100'lük kağıt 70-80 arası alır, 90'lık ise 60'tan fazla alamaz.

• sağol verdiğin bilgiler için. bakalım hangi bölüm olacak ? 2 gün geçmek bilmiyo sanki.
  • İngilizce Öğretmenliği geldi. Listeye yaz bari de kendimizi önemli hissedelim.
  • Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: vıctorya

Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği

allah yardımcın olsun bu sene kpss de 89 la kapatacak bunu biliyor musun
  • Öğretmenlik kazanan arkadaşları tebrik ediyoum.
  • Dokuz eylül üniversitesi -türkçe öğretmenliği
  • arkadaşlar bilgisayar öğretmenliğinin ataması nasıl
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.