Şimdi Ara

ÖĞRETMENLERİN TIPA GİREBİLECEKKEN ÖĞRETMEN OLMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PeakaFeLLeR

Bizim kimyacı

https://pbs.twimg.com/media/Bk7UlicIIAAIiS5.jpg

Palme lys konu anlatimli adam isi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T 800

Eğitim hayatım boyunca duydugum en çok laftır.Çogu ögretmen tıpa girebilcek kadar puan yapmışken öğretmen olmuştur.Sebebi bilinmemektedir bilen varsa aydınlatsın

Birde kaydırma yapanlar da var tabi

hikayedir. Günümüze uyarlanırsa, ÖSS zamanında 355 puanla girilen bir fakülteyi 320 alıp giremeyip, yıllar sonra bunu ucundan, azıcık bir puanla kaçırdım şekilde anlatmaktır. LYS'e göre 25 puan çok az değil mi, össde uçurumdu ama. GİBİ.
  • Abi bende sadece bizim hocalarmı böyle diyordum hepsinda bi havalar bi laflar.Bu sene ygsye gircem geçerim sizi kesin kapışalım,tıp tutuyordu öğretmenlik yazdım o zaman öğretmenlik çok güzeldi,tıpı 5 puanla kaçırdım öğretmen oldum vs. vs. uzar gider bu liste böyle.
  • Popüler olduğu için meslek seçenler yüzünden oluyor bu durum.

Ama bazı insanlar siz böyle yanlış tercihler yapıyosunuz ya resmen o kadar calisma bosuna gidiyor.

Cepheyi kazanıp masada kaybediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

quote:

Bizim kimyacı

esen 12.sinif kimya o xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim matematikçi de öğretmen lisesi mezunu ek puanla 200 küsür bi sıralamaya girmiş birçok tıp tutuyomuş ama rehberlikçinin mağduru olmuş yanlış yönlendirmelerle boğaziçi matematik yazmış iyiki de yazmış yoksa matematiğim iyi olmazdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

quote:

Bizim kimyacı

esen 12.sinif kimya o xd

Yok hocam alttaki esen tamam da ustteki palme degil mi yesilli olan ? 2 Kitap da var ben de taniyorum onlari xd

• quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

Biyoloji hocam tıp tutturcakmış kaydırıp öğretmen olmuş

Bizim biyoloji hocasıda türkiye 60. Sı olup boğaziçi makineyi bırakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu hoca diyor,yok hukuk geliyordu yok tıp gelsede gitmemdi falan filan ama bazıları açık sözlü çalışmadım diyorlar
  • Adamların girdiği zaman öğretmenlik yüksek puandı arkadaşlar.
    Dingil dingil konuşmayın.
    Eleride bir bölüm misal deri mühendisliği çok yükseldiğinde yazarsınız bu bölüme iki kez girerdim ama yazmadım diye öğrenciler de arkanızdan dalga geçer :)
  • Bizim de matematikçiler sallardı öyle üşenmedim gittim kütüphaneden 1991 taban puanları kitapçığını buldum

Erzurum tıp ile erzurum matematik öğretmenliği arasında dört puan fark var haa bunu diyen hoca da bir doktor kadar kazanıyor o ayrı.
  • dershane hocasi kimyacı puan felan yetmiyordu kimyayi kazanmıs ama simdi ygs girdi 2014te adam 3k oldu kimyayi 2.5 dk felan cozmus altında mustang yatı felan var yani durum deişik niye anlattım bilmiyorum ama öğretmen de kazanıyor yani ayrica hepsi sallmıyor adam dedi hadi bakalım görelim sizi 3k oldu şaka gibi.
  • Bu sizin için çok önemli bir derstir. siz aynı hatayı yapmayın. internet yoktu rehberlik hizmeti yoktu. kitap yoktu. çoğu kişinin adını bile bilmediği bölümler vardı. eskiden ek puan olmadan full bile yapsan sadece 2 yıllık okullara gidebilirdin. şimdi öğrenciler çok rahat.

Bu mesajı yazan arkadaş önce gir ösym nin sitesine bak istatistiklere gör o zaman tıp ile öğretmenliğin taban puanları arasındaki farkı. taban puanlar arasında fark yok çoğu yerde öğretmenlik daha yüksek.

ben 17 bin ile böte ye girdim ek puan yok. şimdi olsa tıpa gidiyordum. eskiden arasında 5 puan vardı. şimdi öğretmenlikler yüzbin lerde öğrenci alıyor. tabi siz umarım şimdi öğretmen olabilecek kapasitedesinizdir.
  • benden beterleride varmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.