Şimdi Ara

Öğretmenlik 240.000 Barajı Geldi..! (sorum var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beden Eğitimi Öğretmenliği geçen sene YGS-6 223 binle alan bölüm bu sene TM-2 ile alıcak(Kocaeli Üniversitesi) Sizce bu YGS-6 ile 223 binle alan sıralama TM-2 ile kaç binle alır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGiMaMa -- 25 Aralık 2016; 16:55:50 >

• ??
  • Bu kadar kutsal bir mesleği böyle sıralamalarla almalarına katlanamıyorum en kötü 50k olsa bari.Sonra öğretmenle alakası olmayan öğretmenler ortaya çıkıyorr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmeesra kullanıcısına yanıt
    aynen hocam da beden eğitimi öğretmenliği için 50 k saçma değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGiMaMa

Değil. Daha da yüksek olması lazım. Sonra nerede gerizekalı var beden eğitimi öğretmeni oluyor. Okulda da havalarından geçilmiyor. Öğrenciyi dövme hakları olduğunu falan zannediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

quote:

Orijinalden alıntı: TuGiMaMa

Değil. Daha da yüksek olması lazım. Sonra nerede gerizekalı var beden eğitimi öğretmeni oluyor. Okulda da havalarından geçilmiyor. Öğrenciyi dövme hakları olduğunu falan zannediyorlar.

hocam ilk sordugum soru sizce nolur ?
  • diğer öğretmenlik branşlarının puanları kaç ki? mesela fizik biyoloji öğr. vs? bana da düşük gibi geldi.
  • 250k dan aşağısı bölüm seçmesin sonra millet diplomalı işsizim diye dolaşıyor oysaki senin aldığın diplomanın dünyanın herhangi bir yerinde denkliği yok
  • mesela fen öğretmenliği 200 bin 300 bin filandı artık sınır geldi 240 bin oldu
  • Soruma cevap gelmedii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beden hocasinin neresi kutsal bilader bizim hoca okula ugramiyo biz cagiriyoz adami hocam ozledik diye insallah bi ara gelmeye calisacam diyo.
  • jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    ahahahah asD:ASD: kardeşim yarıldım yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.