< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Öğretmenlik bölümlerine olan önyargı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne anlamda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam, İzmir için forumda bu sene de çalışma konulari açacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 ay önce mesaj yazmış olup sırf bu konu adına mesaj atmanız ve böyle bir mesaj atmanız tıbbı bırakan ilköğretim matematik öğretmenliği öğrencisi olarak hüzünlendirdi.
Olum kuzey kampüs de etilerde ayrıca güneye 5 dakika :D sanki kuzey beylikdüzünde güney etilerde gibi yazmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul yazmak zorundasın hocam aman diyim izmir falan
bounun nerdeyse tamamı kuzeyde lol. bounu direk üni olarak eleyelim
Harbi öyle olmuş pardon beyler. Tam bilmiyorum hiç bounda okumadım XD
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam İzmirde de ortam güzel ama ya
Benim de ön yargım vardı mütercim tercümanlik istiyordum ama gittiğim kursta İngilizce öğretmenimi görünce fikrim değişti ve öğretmenlik yazdım
İstanbuldan izmire giden bi eleman vardı köy diyodu istanbula dönecekti. aynısı olmasın sonra hocam yine. istanbul iyidir itü iyidir
-
Bu bana biraz abartı geldi
yerinde olsam itü makine ya da ee(?) geçerim hocam. matmüh de epey iyi mezun veriyor gözlemlediğim kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -highfive- -- 17 Ekim 2022; 18:28:44 >
Makine de çok zor değil mi hocam ya
Hocam makine zor evet ama çok geniş, istediğiniz alana yönelmeniz mümkün. Intr. to robotics gibi dersleri alabilirsiniz örneğin. Mezun olarak ise geçen gün aselsanda çalışan 2 itü makine mezunu konferans vermişti. Epey dolu duruyorlardı ki birisi yönetimle ilgileniyodu. Ya da eski dönem birincilerinden epfl de yl/doktora yapan birini gördüm geçen linkedinde. Eğer araştırıp severseniz önünüz açık.
bir öğrenci tıp fakültesinden öğretmenliğe geçmişti ve 4 yıllık fakülteyi 3 yılda bitirerek hızlı bir şekilde atanmıştı ve dediği iyi ki tıp fakültesine devam etmedim falan diyordu
bence seçilebilir bir meslek
-
aynen hocam eee değil ee. Elektronik kısmı yok power engineering olarak geçiyo sanırım. makine ve matmüh kadar gönül rahatlığıyla öneremem çünkü içeriğinden çok harberdar değilim. Hatta mesajı düzelteyim
Maalesef durum böyle.Anadolu öğretmen lisesi mezunu olup Gazi ilköğretim matematik okuyan biri olarak ben son iki yıldır umutsuzum.mesleğimizin maaşı,özlük hakları gittikçe düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X