Şimdi Ara

OGS'ler de kalkıyor Bakan açıkladı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaparo'yu versinler, ne yapıyorlarsa yapsınlar.
    Habire kaçak geçiş deyip uğraştırmasın da
  • 10 yıl içinde 50 defa değişir artık bu milletten nasıl para koparcaklarını şaşırdılar ..

YGHS - Yapıştır Geç Hızlı Sıstemi

BYDEHS - Bekleme Yapma Devam Et Hızlı Sistemi

BDKNHS - Boru Değil Köprü NEEE Hızlı Sistemi
  • -----OGS ler düzgün çalıştığı için kaldırıldı..
  • Tüm KGS'leri OGS yapmaları gerekirken HGS diye birşey çıkardılar, bir de üstüne OGS'ler kalkıyor. Ayıptır bu yaptıkları. Para için ne yapacaklarını şaşırdılar.
  • sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Zamanında 40 dolar kapora verdim ogs cihazına ben çıldırmıyımda kim çıldırsın

5 Sene sonra bunuda değiştirilrer saçmalığın daniskası

Kapora, depozito, aleti teslim ettiğinde geri verilir anlamına gelmiyor mu?

Dil kurumu sözlüğüne göre evet ama plaka değişikliği bile yaparken artı para aldılar.

• bize müstehak! durmak yok yola devam desin bizim millet. yetmez ama evet desin.

bu durumu kaçınılmaz yaptı milletimiz, artık zevk almaya bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar bütçeyi toparlamak için sürekli bişeyler yenileniyor

Gerçi ben HGS'den memnunum.Hiç sorun vermedi.Tüm gişelerden geçmek rahat olur aslında.

Sanırım ileride geçişi daha güzel bi sistem yapıcaklardı.Sadece üste kamera koyup yolu normale çevireceklerdi.

İnşallah böyle bi düzenleme gelir
  • Bu HGS lerin amacı sizin sandığınız gibi otoyoldan durmadan geçmek için yapılmıyor.

Adamlar belli saatl ve şehir içi mantığı ile çoğu şehirlere girişi paralı yapacaklar. Şehir içinde aha boş buldum buraya deyip parkettiğiniz yerlerden park parası alacaklar. Yani yakın zamanda iş çığrından çıkacak, siz OGS cihazlarınızla vedalaşın. Giden cihaz depozitosu olsun.
  • Bu kadar muhalif yazı var, sonra seçim vakti gelince "başka adam mı var aaabiii" diyip yapıştır "yetmez ama evet" diyerek...

Az bile az. Ben olsam hiç bir halt çıkarmadım ama keyfimden herkesten para alıyorum adı da "keyif benim değil mi vergisi" der kişi başı 50 lira para alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.