Şimdi Ara

OGS'ler de kalkıyor Bakan açıkladı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar az önce gazetede okudum ne derece doğru bilmiyorum ama OGS' ler de HGS' ye dönüşecekmiş ve evlere ücretsiz olarak gönderilecekmiş.

Kaynak :
    http://ekonomi.milliyet.com.tr/ogs-kalkiyor-hgs-eve-teslim/ekonomi/ekonomidetay/08.03.2013/1677759/default.htm

• ee verdiğimiz 40 lira nolacak gerek yok dandik hgs ye ogs çok daha güçlü bir cihaz hızlı geçişlere olanak veriyor..
    özet: saçmalık..
  • Sapasağlam taş gibi çalışan tek sistemi de kendi elleriyle bozup milleti süründüremezler, 3 kuruş para için şu yaptıklarına yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

ee verdiğimiz 40 lira nolacak gerek yok dandik hgs ye ogs çok daha güçlü bir cihaz hızlı geçişlere olanak veriyor..
    özet: saçmalık..
    eski ogs em de bankanın hatası yüzünden kapandı.
    Bende geçen hafta 60 tl yatırıp ogs aldım.
    Şimdi bu ogs ne olacak verdiğim paraya yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

Alıntıları Göster
    benim 40 tl ne olacak geri verinde bari 40 tllik lpg alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

benim 40 tl ne olacak geri verinde bari 40 tllik lpg alalım.

Alıntıları Göster
    Zaten OGS bir kaç yıla kaldırılacak tüm gişeler tek tip HGS olmayacakmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

Alıntıları Göster
    Bende her ikisi de var HGS den tiksindim yemin ediyorum. Tarif edildiği yere uygun şekilde yapıştırdığım halde bir türlü düzgün çalışmadı.

Hep kaçak geçiş uyarısı verdi.

Hayır, madem KGS kalkacak ve yerine sabit-yapıştırılan-monte edilen bir sistem gelecekti, neden tamamını ogs ye çevirmediler. Mevcut olan sisteme ek yapmak varken, yeni sistem kurup milletin parasını neden çarçur ettiler ve etmeye devam ediyorlar, ogs sahibi olup halihazırda kullanan kişilere zorla HGS satıp cebindeki paraya niye göz dikiyorlar.

Sebep belli ama tartışmaya lüzum yok.

• Hgs aldım shell den aklımada geldi bu şimdi okumaz diye korktuǧumda başıma geldi iki defa kaçak geçiş uyarısı verdi. Ogs gayet stabil düzgün çalışıyor bozmanın ne anlamı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Hgs aldım shell den aklımada geldi bu şimdi okumaz diye korktuǧumda başıma geldi iki defa kaçak geçiş uyarısı verdi. Ogs gayet stabil düzgün çalışıyor bozmanın ne anlamı var.
    Ben yeni OGS aldım, 40 TL + içindeki 36 TL'yi geri ödesin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Hgs aldım shell den aklımada geldi bu şimdi okumaz diye korktuǧumda başıma geldi iki defa kaçak geçiş uyarısı verdi. Ogs gayet stabil düzgün çalışıyor bozmanın ne anlamı var.
    Saçmalığın daniskası...

Ailede ve şirketimde 5 tane OGS var.
    Zamanında hepsini depozito vererek aldık.
    Depozitolarımız ne olacak...

HGS'yi zaten bankalar bedava veriyor. OGS'mizi iptal edip bedava vermeleri verdiğimiz depozitonun karşılığı olamaz.

Ayrıca OGS'de şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Kapının cebindeyken bile çalıştı. HGS okuyamama şikayetlerini herkesten duyuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Ben yeni OGS aldım, 40 TL + içindeki 36 TL'yi geri ödesin o zaman.

Alıntıları Göster
    OGS si olanlara ücretsiz evlerine gönderilecek diyor HGS için.Ek para ödemeyecek OGS sahipleri ama OGS için ödediği para ne olur bilinmez.Bende OGS kullanıyorum harcama sözü karşılığında ücretsiz almıştım ve son derece memnundum.OGS ler kalkana kadar HGS olayı sorunsuz bir hale gelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

OGS si olanlara ücretsiz evlerine gönderilecek diyor HGS için.Ek para ödemeyecek OGS sahipleri ama OGS için ödediği para ne olur bilinmez.Bende OGS kullanıyorum harcama sözü karşılığında ücretsiz almıştım ve son derece memnundum.OGS ler kalkana kadar HGS olayı sorunsuz bir hale gelir umarım.

Alıntıları Göster
    Ogs mi alayım hgs mi alayım derken bu hafta hgs aldım, iyikide ogs almamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ogs mi alayım hgs mi alayım derken bu hafta hgs aldım, iyikide ogs almamışım.

Alıntıları Göster
    60 TL Para verdim ben o alete.!. Evlere göndereceklermiş. Alete verdiğim fiyat farkını da göndersinler o zaman... Sonuç olarak:

Durmak yok yolmaya devam...

• OGS'nin ne zarari varki kaldiriliyor ?

Sirf para kazanmak icin ortaya bir ihale atiyorlar ve o ihaleyide bir milletvekilinin yakin akrabasi kazaniyor. Nasil oluyorsa artik..Acaba hangi milletvekilinin oglu kaldiracak parayi?
  • Daha once aciklanmisti zaten hatta giseler de kaldirilip ustten okuyan bir duzenek kurulacak.

HGS yi camdaki siyah noktali yere yapistirmaniz gerekiyor.
  • olan yine fakire oldu. Attigim adimlari bile 2 kere dusunuyorum artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

olan yine fakire oldu. Attigim adimlari bile 2 kere dusunuyorum artik
    valla bende hgsyi yapıştırdım cogu zaman okuyor.2 büklüm oluyorduk kartla kemeri çıkar uzan vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

valla bende hgsyi yapıştırdım cogu zaman okuyor.2 büklüm oluyorduk kartla kemeri çıkar uzan vs

+1 KGS den sonra HGS ilaç gibi geldi kullanışlılık açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

+1 KGS den sonra HGS ilaç gibi geldi kullanışlılık açısından.

Alıntıları Göster
    Zamanında 40 dolar kapora verdim ogs cihazına ben çıldırmıyımda kim çıldırsın

5 Sene sonra bunuda değiştirilrer saçmalığın daniskası

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Zamanında 40 dolar kapora verdim ogs cihazına ben çıldırmıyımda kim çıldırsın

5 Sene sonra bunuda değiştirilrer saçmalığın daniskası

Kapora, depozito, aleti teslim ettiğinde geri verilir anlamına gelmiyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.