|
Bildirim
2018'de kullanıma sunulan teknolojiyi 2026'da kullanacağız. Tabi ''MUHTEMELEN''
Galaksinin bizi kıskandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam |
2026da 6G yaygınlaşacak, 6g için testler başladı bile. |
Acelesi yoktu ya
|
Şu an Nijerya'dayım, hatta şu an Starlink kullanıyoruz, daha önceden MTN 5G modem router kulanıyordum internete bağlanmak için, 600-700 Mbps'leri gördüm, inanmayan için aha sayfası, ulan halen bunların ülkeyi ileri götüreceğinie inanan varsa, umarım ucuz et kuyruğuna gidecek para bile nasip olmaz İnşAllah...
https://shop.mtn.ng/5g-broadband-router.html |
Hiç bir operatörün kapasitesi yeterli değil 4.5 g ile ne verdilerde 5 g ile ne verecekler sınırsız tarifem var ama bilin ne oluyor insanların kullanımına göre 180 mbps ile 3 mbps arasında hız değişiyor uçurum resmen buda aslında operetlerin nasıl sırtımızdan ihya olduğunu gösteriyor siz önce 4.5g halledin
|
yıl 2024 kullandığımız teknoloji 2008 16 sene geriden geliyoruz |
oğlumun şeyini geçersiniz, gene böyle bi bakan da 2023de geçeceğiz demişti, biraz utansalar Afrika ülkeleri 5G ye geçti biz 2026dan bahsediyoruz, o zaman da 2028 derler... Ne günah işledik de bunlara denk geldik Allah'ım...
|
Dolar kuru ve ekonomik koşullar 5G çalışmalarını engellemiş anlaşılan. Zaten Türkiye dünyayı her zaman geriden takip ediyor, 5G konusunda da geç kalınması şaşırtıcı değil. |
24 Şubat işçin Bulgaristan gittim küçük bi şehirde bile 5g var Danimarka 4 yıldır kullanıyor bizim acelemiz yok :)
|
|
|
|
|
2026da 6G yaygınlaşacak, 6g için testler başladı bile. |
|
GSM Operatörleri altyapıda 5G için yatırım yapmadan bu kadar beklenmesi GSM aboneliğimiz her saniyesi için kazıklanmadır! |
|
|
yıl 2024 kullandığımız teknoloji 2008 16 sene geriden geliyoruz |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paraya kıyıp yüksek pakete geçicen ben bitirmiyorum. Cok geç. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Mart 2024; 17:24:30 > |
|