|
Bildirim
Aynen hacı, tüm sırrı ifşa ettin şu an oturduğun yerden.
|
Togg ile bugün yaklaşık 180 liraya 400 km yol yapmışım. Binilmez pilli arabaya. Sakın ha sakın almayın…Dizel ve benzinli araçlarımla geçen yıllarıma acıyorum.
|
Kullanıyorum ,altyapı çok iyi DC Soket sayısının fazla olması süper , sitelere de site içinde en az 10 adet en az 22kw lık AC istasyon kurulma şartı getirilmeli.İnsanlar gördükçe çok daha hızlı yayılacak sonradan eklemekle uğraşılacağına baştan yapılsın
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Merak etmeyin pilli arabalarda daha çok öpülecekler :)))))). Hiçbir hükümet ucuza arabaya bindirmez halkını. Hele bir de cicim ayları geçsin, millete şöyle hacimli malı aktarsınlar, ondan sonra görün gümbürtüyü :). Sonrasında ikinci el olarak satmak isteyecekler, elindeki pilli arabalar ikinci eli olmadığı için ya arabayla evlenecekler ya da üstüne para vererek hükümete hurdaya çıkaracaklar. Pilli arabanın geleceği yoksa ne olacak diye soran birini görmedim konuda. Çünkü kendini zeki sanıyor ve kahve kültüründen aldıkları boş ve artık miadı geçmiş laflarla güya esprik yaptığını düşünüyor ve asıl konuyu kaçırıyorlar. Aslında sektörün içinde olan herkes olayı biliyor. Ancak şu dönem malı kilitleme dönemi. Kimse ses etmez. Borsada biraz mürekkep yalayanlar, malın nasıl kilitlendiğini ve kilitlenen malın içerideyken şemsiyesinin nasıl açıldığını kendi yaşamasa bile görmüştür :))))))))))))))). |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 12 Ağustos 2024; 18:29:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hacı siz nasıl biliyorsunuz? Mesleğiniz nedir? Eğitiminiz nedir? İnstagram ve Twitter'den edindiğiniz yarım yamalak bilgilerle mi buna karar verdiniz? Komik olmayın! Ayrıca ABD'de fosil yakıtlı veya pilli arabaların halka maliyeti bizdeki maliyetin 1/4'ü. Adamlar araba eskidi mi ikinci el ile bile uğraşmayıp direk hurdaya veriyorlar. Yani 3-5 sene sonra başka bir teknoloji nedeniyle elinde kalan arabadan dolayı zarar etme durumu yok. Çünkü bizim gibi servet ödemiyorlar araba için. Bizde 1 araba kendine 3 araba da hükümete alıyorsun. Gelişmiş ülkelerdeki harcama alışkanlarına göre değerlendirirsen daha çok çarpılırsın. Ülkemizde önceden ederinin çok üzerinde satılan iki mal vardı. Bir konut, bir de araba. Şimdi elini nereye atsan ederinin en az 2-3 katı. Yıllardır kalitesiz konutlara ve içi boş arabalara millete servet döktürdüler. Bu sorun şimdiki hükümette katlanarak artmasına rağmen öncesinde de düşük oranda da olsa mantık aynıydı. Mercedes'in modellere göre her bir araçtan elde ettiği kazancı gösteren bir tablo görmüştüm. Adamcağızların verdiği emek, ar-ge vs. ile kazandıklarının neredeyse 100 katını tek araçta hükümet cebe indiriyor. Pilli arabalarda durum daha sıkıntılı. Üretim maliyeleri çok düşük olan pilli arabalarda üreticilerin karı zaten çok fazla. Sonuç olarak araçlarda (ağır, orta, hafif fark etmez) işin hangi teknolojiye döneceğini bu konuda eğitimi ve deneyimi olan herkez biliyor. Gerisi buradakilerin yaptığı gibi kahve kültürü muhabbeti. Yani içi boş, kulaktan dolma ve hele kendisi de aldıysa benim içimde kimse şemsiye açamaz edasıyla ve kesinlikle hata yapmayacağına inanarak sarf edilen iddialardan öte gitmeyen hezeyanlar. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Acilen samsung LG ve diğer pil üreten veya üretmeye çalışan firmalara bu söylediklerini aktarman gerek. boşuna araba pili teknolojilerine milyar dolarlık yatırımlar yapıyorlar. |