Şimdi Ara

Oğuz Kağan Güçtekin Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oğuz Kağanla 3 yıllık prof sözleşme imzalanmış, kendisi u18 Milli takım oyuncusu

Dünkü maçta çok kısa süre oynadı ama yarattığı ilk izlenim
    çok koşuyor, fiziği zayıf falan değil, pozisyon bilgisi de çok iyi ama asıl özelliği topu kaptığımızda ortaya çıktı bence

tekniğine ve kendine güveniyor,top kazanıldığı andan itibaren her topa kendini gösteriyor, stoperlere topu ileri şişirmeyin, beklere saçmalamayın, ben varım, ilk topu bana verin ne yapacağımı biliyorum dedi adeta 15 dk boyunca
    aman top kaybı yaparım idare etsem yeter diye bi derdi yok, çatır çatır oyun kuruyor geriden.

ya biz 5 yıldır ortasahaya böyle bir adam aramıyor muyduk? ben sallama haber diyodum ama izleyince anladım ki böyle bi ihtimal varhttp://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-oguz-kaan-guctekin-manchester-citynin-radarinda-40518233 .... alacaklar diye demiyorum ama city bütün yetenekleri takip ediyo ve oğuz kağan takip edilecek kadar iyi.

Öyle curcuna, giren çıkanın belli olmadığı bi hazırlık maçında değil, As kadro sahadayken 1 maç şans verilse neler yapabileceğini herkese gösterebilir bence. Bu çocuğu kiralayacaklarsa da Türkiyeye kiralamazlar inşallah, çünkü ptt ligde bu çocuğu alıp ihtiyaç o bölgede diye sağ bekte kullanabilirler..

• Ama malesef altyapıdan çıktı ve bu onu malesef nolursa olsun değersiz yapıyor. Bu takımda çöp bile olsan oynaman için 7 m euroya bursadan gelmelisin daha iyi, daha yetenekli olman bişey değiştirmez. Keşke başka bir takım keşfetseydi, en azından oynar kendini geliştirir 21-22 yaşında da Fenerbahçeye alırdık...
    Bu takım U19 Milli takım oyuncusu Kadir Kaan Özdemiri 150 bin dolara Konyaya sattı.

Alt yapıdan ayrılıp portekize giden, kısa sürede Sproting lizbon tarafından farkedilip transfer olan U19 Milli takım stoperi Melih Demiralın bi açıklaması

"Benim önümde bir çok örnek vardı. Alt yapıda çok iyi olmasına rağmen A takıma yükselemeyen yüzlerce futbolcu. Benim erken yaşta Portekiz'e gitmemin en önemli sebebi de budur zaten. 13 yaşında A takım hayaliyle gelen yüzlerce futbolcu var. İstediği kadar yetenekli olsun. Güven yok. Şans veren yok."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 8 Ağustos 2017; 11:24:7 >
  • Bu Çocugun kuması çok iyi şanssızlığı önünde ön libero oynayacak 3 tane oyuncu var. Salih dün 8 numarada fena değildi. Biz artık para saçıp transfer yapamayacaz elimizdeki oyunculara değer katıp satıp para kazanacaz. Bunun içinde hala piyasası olabilecek oyuncuları oynatmamız lazım.
  • Hocam amatör futbolcuyum ve futbolu benim gibi izleyen birini görmek beni çok mutlu etti. Abi bu çocuk Emre Belözoğlu nun başakşehirde yaptığı işi dün resmen yaptı. Beni çok heycanlandırıyor bu çocuk rahatlığı özgüveni oyun kurucu olması beni acayip şaşırttı ligimizin altyapısından bile böyle oyuncu çıkmaz. Nedenide böyle ayaklara sahip olunca oyuncu direk 10 numara mevkiinde denerler benim gibi. Bende şuan 10 numara oynuyorum ama nerde oynamak istersin desen bu çocuğun yerinde derdim. Fizik kondisyonum yetersiz maç başı 10km koşacak durumda değilim kendimi zamanında doğru yönlendirilsem bu çocuğun pozizyonu için çalışır geliştirirdim. Hammal oyuncular bunlar ortasahandaki aşırı yetenekli adamın yerinede koşar stoperlerin arasından topta çıkartır çalar. Çakaldır kadameye girer topu çalar orta sahada derinlemesine sızdırma toplar atar gol pozisyonu yaratır. Bu çocuk o çocuk bence ilk maçta ozanın yerine denenmeli bence. Gerçi dün ozanıda çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykut hocaya güveniyorum sezon için de şans bulacaktır.

Uefa da 1. torbadayız son 2 maça muhtemelen cıkmayı garantilemiş bir şekilde gireriz uefa da da oynayabilir
  • Artık maç kadrosu 18 değil 21. O yüzden ilk 21de kesin olacaktır. Gerisi Aykut hocanın ona verdiği şansa ve onun bunu değerlendirmesine kalmış. Gerçekten dün ben de şaşırdım aldığı sorumluluk ve tekniğini görünce. Yolu açık olsun.

• aykut kocaman'ın elinde heba olacak bir genç yetenek. ön libero olsaydı değere binerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış Alper'in yeni aşkı
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

aykut kocaman'ın elinde heba olacak bir genç yetenek. ön libero olsaydı değere binerdi.

Ön libero zaten

• Bos bos konular.Alt yapidan gelen veya yasi genc olan kimse icin konu acmaya gerek yok

Biz ne salih ucanlar ne recep niyazlar gorduk

Hepsi bombos oyuncular

Belki bu sene tutar diye her sene bir genc hakkinda yeni konu ama hep bos

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhasebeci48

Hocam amatör futbolcuyum ve futbolu benim gibi izleyen birini görmek beni çok mutlu etti. Abi bu çocuk Emre Belözoğlu nun başakşehirde yaptığı işi dün resmen yaptı. Beni çok heycanlandırıyor bu çocuk rahatlığı özgüveni oyun kurucu olması beni acayip şaşırttı ligimizin altyapısından bile böyle oyuncu çıkmaz. Nedenide böyle ayaklara sahip olunca oyuncu direk 10 numara mevkiinde denerler benim gibi. Bende şuan 10 numara oynuyorum ama nerde oynamak istersin desen bu çocuğun yerinde derdim. Fizik kondisyonum yetersiz maç başı 10km koşacak durumda değilim kendimi zamanında doğru yönlendirilsem bu çocuğun pozizyonu için çalışır geliştirirdim. Hammal oyuncular bunlar ortasahandaki aşırı yetenekli adamın yerinede koşar stoperlerin arasından topta çıkartır çalar. Çakaldır kadameye girer topu çalar orta sahada derinlemesine sızdırma toplar atar gol pozisyonu yaratır. Bu çocuk o çocuk bence ilk maçta ozanın yerine denenmeli bence. Gerçi dün ozanıda çok beğendim.

Ozan, josef,topal... malesef oğuz kağanın önünü biraz kapatıyo, yarın eljif elmasın da sözleşme sorunu çözülürse işler iyice karışacak
    eljifin de oğuz kağanın da oynaması lazım

ama baktığın zaman oğuz kağan hazırlık maçlarında bile adam gibi şans bulamadı, graz maçlarında zaten kadroda bile yoktu galiba
    ve düşün bu adamın fenerbahçenin en pahalı oyuncusu olduğu ortaya çıktı dün akşam ki açıklamadan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bos bos konular.Alt yapidan gelen veya yasi genc olan kimse icin konu acmaya gerek yok

Biz ne salih ucanlar ne recep niyazlar gorduk

Hepsi bombos oyuncular

Belki bu sene tutar diye her sene bir genc hakkinda yeni konu ama hep bos

tamam abim sen ben arfa konusu açıp oraya yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Hocam amatör futbolcuyum ve futbolu benim gibi izleyen birini görmek beni çok mutlu etti. Abi bu çocuk Emre Belözoğlu nun başakşehirde yaptığı işi dün resmen yaptı. Beni çok heycanlandırıyor bu çocuk rahatlığı özgüveni oyun kurucu olması beni acayip şaşırttı ligimizin altyapısından bile böyle oyuncu çıkmaz. Nedenide böyle ayaklara sahip olunca oyuncu direk 10 numara mevkiinde denerler benim gibi. Bende şuan 10 numara oynuyorum ama nerde oynamak istersin desen bu çocuğun yerinde derdim. Fizik kondisyonum yetersiz maç başı 10km koşacak durumda değilim kendimi zamanında doğru yönlendirilsem bu çocuğun pozizyonu için çalışır geliştirirdim. Hammal oyuncular bunlar ortasahandaki aşırı yetenekli adamın yerinede koşar stoperlerin arasından topta çıkartır çalar. Çakaldır kadameye girer topu çalar orta sahada derinlemesine sızdırma toplar atar gol pozisyonu yaratır. Bu çocuk o çocuk bence ilk maçta ozanın yerine denenmeli bence. Gerçi dün ozanıda çok beğendim.

Ozan, josef,topal... malesef oğuz kağanın önünü biraz kapatıyo, yarın eljif elmasın da sözleşme sorunu çözülürse işler iyice karışacak

ama baktığın zaman oğuz kağan hazırlık maçlarında bile adam gibi şans bulamadı, graz maçlarında zaten kadroda bile yoktu galiba
    ve düşün bu adamın fenerbahçenin en pahalı oyuncusu olduğu ortaya çıktı dün akşam ki açıklamadan sonra

Alıntıları Göster
    asdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F685468E4 -- 2 Ağustos 2018; 18:31:8 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam bence oyuncunun potansiyelinin çok farkındalar aziz başkan üstünde çok durdu dünki konuşmasında gözleri parladı adamın yıldız yakaladık diyor resmen. Aykut hocada hem manchesterin talip olması hemde pazartesi günki performansı yüzünden ilk fırsatta şans vereceğini düşünüyorum çocukta bizi yanıltmaz oynarsa fenerbahçe'nin casemirosu olabilir. Bence aykut o çocuğu transfer edilmiş biri olarak görüyordur konyadada çok fazla şans verdi oyunculara yıldızlar yarattı. casemiroda sao paulodan alındığında böyle olaylar vardı ama şuan tartışmasız mevkisinde en iyi oyunculardan

evet aziz yıldırımın açıklamaları dün aslında farkındalık yarattı.

cagliari maçından sonra herkes eljif elmas konuşuyodu ama şimdi herkesin oğuz kağan diye bi oyuncudan da haberi oldu, hem de takımın belki en değerli oyuncusu. Bu Aykut Kocaman üstünde oynatmalısın baskısı yaratacaktır. Kaldı ki oynatmasa bile yarın josef topal ozanla oyananacak kısır futbol ya da alınacak ilk kötü sonuçta sen niye oğuz kağanı oynatmıyosun eleştirisi gelecek.

• belki Oğuz Kaan niye oynamıyo diye düşünen arkadaşlar olabilir

Oğuz Kaan UEFA U19 Avrupa Şampiyonası için Finlandiyada milli takım kampında şu an
  • quote:

belki Oğuz Kaan niye oynamıyo diye düşünen arkadaşlar olabilir

Oğuz Kaan UEFA U19 Avrupa Şampiyonası için Finlandiyada milli takım kampında şu an
    Teşekkür ederiz hocam.

Transfer diye 30-35 yaşındaki çöplere milyonlar veriyoruz, elimizde ne güzel adamlar var.

Bu sene umarım gencecik bir 11' imiz olur, Topal oynamasında şu adam oynasın, Topal, Josef ne verdi şimdiye kadar, en azından şu adamı kazanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Aykut hocaya güveniyorum sezon için de şans bulacaktır.

Uefa da 1. torbadayız son 2 maça muhtemelen cıkmayı garantilemiş bir şekilde gireriz uefa da da oynayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Aykut hocaya güveniyorum sezon için de şans bulacaktır.

• Oğuz Kaan U19 Avrupa Şampiyonasında ilk 11 başladığı 3-2 biten ingiltere maçında ilk golün asistini yaptı
  • quote:

Oğuz Kaan U19 Avrupa Şampiyonasında ilk 11 başladığı 3-2 biten ingiltere maçında ilk golün asistini yaptı
    Özeti izledim de türkiyenin yediği ikinci golde pozisyon hatası var. Tabi daha genç yapar böyle hatalar. Alper, Ozan, Salih gibi yatmayıp kendini geliştirirse ön liberoda çok iş yapacak bir imajı var benim gözümde.
  • AnondraX kullanıcısına yanıt

Daily Mail'in haberine göre Türkiye U19 Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan 19 yaşındaki Oğuz Kağan Güçtekin, Premier Lig'e bu sezon yükselen Fulham'ın takibinde. Fulham, bugün Beşiktaş'tan kaleci Fabri'yi transfer ettiğini de açıklamıştı.

İddiaya göre Finlandiya'da düzenlenen Euro U19 turnuvasında Oğuz Kağan'ı takip eden Fulham oyuncu izleme ekibi, henüz resmi bir adım atmasa da transfer teklifine hazırlanıyor. "3 milyon Sterlin" civarındaki bir teklifin ise onu transfer etmek için yeterli olacağının altı çizildi.

Ön liberoda forma giyen 1999 doğumlu oyuncu, geçen sezon 8 Spor Toto Süper Lig, 5 de Ziraat Türkiye Kupası maçında forma şansı buldu.

(Ntvspor)http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5987129/Fulham-monitoring-Turkey-19-captain-Oguz-Kagan-Guctekin.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Temmuz 2018; 9:12:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.