Şimdi Ara

Oğuzhan Özyakup milli takıma çağrıldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emre bölezoğlu banko oynamalı. Yanına ofansif ihtiyaca göre oğuzhan/tolgay/emre çolak üçlüsünden biri(ben olsam tolgayı alırım) Defansif ihtiyaçta mehmet topal oynamalı. Önlerinde 10 numarada ise yusuf yazıcı veya hakan çalhanoğlu olmalı. Ozan ve selçuk çöpleriyle dünya kupasını unutun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhanın iyi oynadığı 1 tane milli maç haricinde ben maç hatırlamıyorum hep hayalet gibi gezdi gezdi sonra oyundan alındı zaten.

Ama selçuk yerine alınıp yedek oturtulabilirdi. Şu kalitesiz yerli kıtlığında alternatif olarak kadroda tutulmalı ama 11 oynamamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

Emre bölezoğlu banko oynamalı. Yanına ofansif ihtiyaca göre oğuzhan/tolgay/emre çolak üçlüsünden biri(ben olsam tolgayı alırım) Defansif ihtiyaçta mehmet topal oynamalı. Önlerinde 10 numarada ise yusuf yazıcı veya hakan çalhanoğlu olmalı. Ozan ve selçuk çöpleriyle dünya kupasını unutun...

Birader 50 kere yazıldı çizildi tolgay türk milli takımında oynayamıyor. İlla kendi adamınızı kadroya sokucam diye yırtınıyosunuz.

oğuzhan oynadığı tüm milli maçlarda yokları oynadı. fatih terim fazlasıyla şans verdi adam kullanmadı. Ozan tufan bizde iyi oynamasada milli maçların hepsinde hakkını verdi.
  • Bunu söylediğim için üzgünüm; Lucescu bunamış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.