Şimdi Ara

oh be herkese tesekkurler-gidiiyorum artik hepinize kolay gelsin sag olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basta sayin admin omer hocaya ve diger tum uyelere tesekkurler arkadaslar

Forumda sadecesoru konulari var ne kadar guzel degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juniorstu -- 2 Eylül 2013; 2:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs lys sadece soru mu demek? üniversite seçimi meslek seçimi yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

ygs lys sadece soru mu demek? üniversite seçimi meslek seçimi yok mu

Onun icin universiteler ve bolumler diye bolum acmis zaten dh insannlar orayi kullanmiyor mesele o

• quote:

Orijinalden alıntı: Juniorstu

quote:

Onun icin universiteler ve bolumler diye bolum acmis zaten dh insannlar orayi kullanmiyor mesele o

ben orada bir soru sordum cevabı bir ay sonra geldi.
  • quote:

quote:

quote:

ben orada bir soru sordum cevabı bir ay sonra geldi.

Herkesin buraya gelmesinden kaynakliyor konulari sikayet ederek ya sildiriyoruz ya tasitiyoruz yani buraya gelmemesini yerinin baska bir. Yer. Oldugunu oraya. Gitmmesi gerektigini soyluyoruz yoksa baska turlu insannlar zaten orada degil buradda soruna cozum arar bu da olmamasi gereken bir sey

• 1 - burası zaten tercih dönemlerinde neşeleniyor dakikada 25-30 mesaj geliyor , şimdi kimsecikler yok merak etme

2- kaç saattir bunlarla uğraşacağına gider 2 soru çözerdin yazık yazık uğraştığın şeylere bak .

3- sadece soru konuları oldu , eline ne geçti , evet sadece soru konuları var , eee? sonuç ne , ne yapmaya çalışıuyorsun , komik duruma düştüğünden haberin yok .

4-daha öğreneceğin çok şey var .

5-sana inat soru konularının hepsini şikayet edeceğim , geçen sene biri hepsini kapattırmıştı genel konu var diye . anyayı konyayı o zaman gör sen , her soruya bir konu olur mu
  • quote:

Basta sayin admin omer hocaya ve diger tum uyelere tesekkurler arkadaslar

Forumda sadecesoru konulari var ne kadar guzel degil mi

Ders calisma nasil gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

1 - burası zaten tercih dönemlerinde neşeleniyor dakikada 25-30 mesaj geliyor , şimdi kimsecikler yok merak etme

2- kaç saattir bunlarla uğraşacağına gider 2 soru çözerdin yazık yazık uğraştığın şeylere bak .

3- sadece soru konuları oldu , eline ne geçti , evet sadece soru konuları var , eee? sonuç ne , ne yapmaya çalışıuyorsun , komik duruma düştüğünden haberin yok .

5-sana inat soru konularının hepsini şikayet edeceğim , geçen sene biri hepsini kapattırmıştı genel konu var diye . anyayı konyayı o zaman gör sen , her soruya bir konu olur mu

Ben zaten sorumu dacozuyorum ne zaman girip ciktigimin hesabini senden iyi tutyorum sen rahat ol. Ama yine de beni dusuundugun icin sag ol tesekkurler allah razi olsun
    Ercih donemlerinde de neselenmemesi gereken bir yer. Adamlar bu sene sirf burasi amacindan sapiyor yogunluk oluyor diye uni ve bolumleri acti. Siz yeniligi kabul etmiyorsunuz hala burayi isgal ediyorsunuz hepiniz oraya gidin ayni surede cevabi orada da alirsoniz
    Olmasi gerektigi gibi oldu ygs lys bolumu sinav konusu. komik duruma dusmem hic onemli degil ki oyle olduguna da inanmiyorum zaten. burasi duzgun olsun varsin ben komik duruma duseyim hic onemli degil
    Ogrenmeyi her zaman severim ve hep bir seyler ogrenmeyye calisirim
    gecensene ben buralardaydim oyle bir seye rastlamadm. Arti o konuya koymakla ayri bir konu acmak arasinda ucurum var

Sikayet siistemi herkese acik sikinti degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juniorstu -- 2 Eylül 2013; 1:27:48 >

• quote:

quote:

1 - burası zaten tercih dönemlerinde neşeleniyor dakikada 25-30 mesaj geliyor , şimdi kimsecikler yok merak etme

Ben zaten sorumu dacozuyorum ne zaman girip ciktigimin hesabini senden iyi tutyorum sen rahat ol. Ama yine de beni dusuundugun icin sag ol tesekkurler allah razi olsun
    Ercih donemlerinde de neselenmemesi gereken bir yer. Adamlar bu sene sirf burasi amacindan sapiyor yogunluk oluyor diye uni ve bolumleri acti. Siz yenoligei kabul etmiyorsunuz hala burayi isgal ediyorsunuz hepiniz oraya gidin ayni surede cevabi orada da alirsoniz
    Olmasi gerektigi gibi oldu ygs lys bolumu sinav konusu komik duruma dusmem hic onemli degil ki oyle olduguna da inanmiyorum zaten burasi duzgun olsun varsin ben komik duruma duseyim hic onemli degil
    gecensene ben buralardaydim oyle bir seye rastlamadm. Arti o konuya koymakla ayri bir konu acmak arasinda ucurum var

şu yazacağın 10 satır senin çözeceğin 3 soruya eşdeğerdi . geçen sene forum yüzünden çok sıkıntı yaşadım , netlerim yükselmedi . 1 aylık ban yedim ve sonra o bir ayda 1-2 kere girdim netlerin bi anda çoştu . bu önerim tek sana değil herkese . lütfen forumda sadece kendinize ayırdığınız boş zamanları yiyin.aksi halde test çözerken tak açıp laptopu dur iki yorum yazayım şuna derken iş uzuyor . ayrıca geçen sen öyle birşey oldu , görememişsindir doğaldır . hadi eyvallah . önerimi dikkate almanı öneririm

• Valla herşey bir şekilde ygs lys ile ilgili kimse burada maç tartışmıyor. Herneyse tebrikler
  • quote:

quote:

quote:

Ercih donemlerinde de neselenmemesi gereken bir yer. Adamlar bu sene sirf burasi amacindan sapiyor yogunluk oluyor diye uni ve bolumleri acti. Siz yenoligei kabul etmiyorsunuz hala burayi isgal ediyorsunuz hepiniz oraya gidin ayni surede cevabi orada da alirsoniz
    Olmasi gerektigi gibi oldu ygs lys bolumu sinav konusu komik duruma dusmem hic onemli degil ki oyle olduguna da inanmiyorum zaten burasi duzgun olsun varsin ben komik duruma duseyim hic onemli degil

şu yazacağın 10 satır senin çözeceğin 3 soruya eşdeğerdi . geçen sene forum yüzünden çok sıkıntı yaşadım , netlerim yükselmedi . 1 aylık ban yedim ve sonra o bir ayda 1-2 kere girdim netlerin bi anda çoştu . bu önerim tek sana değil herkese . lütfen forumda sadece kendinize ayırdığınız boş zamanları yiyin.aksi halde test çözerken tak açıp laptopu dur iki yorum yazayım şuna derken iş uzuyor . ayrıca geçen sen öyle birşey oldu , görememişsindir doğaldır . hadi eyvallah . önerimi dikkate almanı öneririm

Sag ol tesekkr ederim allah razi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.