Şimdi Ara

Oha! 85 liraya Wİ-Fİ Keyfi HP IPAQ VOICE MESSENGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz genel anlamda temizdir donanımsal yada yazılımsal hiç bir problemi bulunmamaktadır

10 uzerınden 7 alıcak temizliktedir :)

125 => 85 (Yolcux için) Liraya Wİ fi bulunan bi pda sahibi olabılırsınız

takasa acıktır...

Sadece Sarj Aleti İle Teslim edilecektir

İYİ FORUMLAR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 13 Ocak 2011; 17:02:14 >

• tam modeli nedir 514 614 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcux

tam modeli nedir 514 614 ?

514...
  • Pm Gönderildi..
  • çok pahalı o zaman

bundan bi kaç yıl önce zamanını hatırlamıyorum tam olarak 150 liraya alıp 125 liraya satmıştım

full kutu ve tertemizdi
  • ne kadar güzel :) o zaman gıdın ucuza bulun onu bı daha satın kar edin benım gıbı dukkana vergı yada kıra vermek le ugraşmayın derim :) nacizhane fikrimdir
  • Hocam kusura bakmayın başlık çok hoşuma gitti, bunun yanında içeriğini okuyunca da biraz sinirim bozuldu. Evet, alıcıyı fiyat açısından korumak güzel bir iştir, amma ve lakin sıfırına onlarca lira para yatırdığımız cihazları sırf sizin bundan önce ettiğiniz tecrübe için öldü fiyatına mı vermek lazım? 3310 ları bazı arkadaşlar koleksiyonluk diyip 100 liraya satışa çıkarıyor siemens sl55'e 185 lira para istiyor siz dönüyorsunuz günümüz taleplerini karşılayabilen gayet hoş bir cep telefonu ve yarı pda yı dönüp 125 lira diye eleştiriyorsunuz. Biraz vicdan biraz insaf yapmayın böyle ölücülük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ölücülük yaptığım falan yok

şu fiyata ver de demedim

sadece fiyatının yüksek olduğunu söyledim

bunda alınacak gücenecek bişey yok

illa wm diye tutturmazsanız 150 lira civarında gene wifi li bu cihazdan daha hızlı daha güncel cihazlar bulmak mümkün

bu arada anladığım kadarı ile esnafsınız

ancak donanımhaber 2. el forumu benim fikrimce ticaret yapmak için kullanılacak bi platform değil

buradaki birçok üye teknolojik gelişmelerden faydalanmak için cihazlarını satan veya takas eden kişiler

para kazanma amacı olmayan teknoloji meraklıları aynı benim gibi

kar etme olayına gelince mesajımı iyi okursanız 150 ye alıp 125 e sattım kar bunun neresinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 12 Ocak 2011; 17:39:20 >
  • hocam kusura bakmayın da burası ıkıncı el platformu degılmı? Ticaret yapanlara yasak mı var ? bence fıyatım gayet makul ki bahsettıgınız 150 liralık wifi li cihazı yine ben satıyorum isteyen 125 e bunu tercıh eder ısteyen 150 ye e51 i tercih eder :) ki siz bi telefoncuları gezin bakalım benım fıyatımdan cıhaz veriyorlarmı :) ben dh ye normal kullanıcıyken basladım gayette keyıflı alışverişler yaptım :) esnafkende bunu yapabılecegıme ınanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcux

benim ölücülük yaptığım falan yok

şu fiyata ver de demedim

sadece fiyatının yüksek olduğunu söyledim

bunda alınacak gücenecek bişey yok

illa wm diye tutturmazsanız 150 lira civarında gene wifi li bu cihazdan daha hızlı daha güncel cihazlar bulmak mümkün

bu arada anladığım kadarı ile esnafsınız

ancak donanımhaber 2. el forumu benim fikrimce ticaret yapmak için kullanılacak bi platform değil

buradaki birçok üye teknolojik gelişmelerden faydalanmak için cihazlarını satan veya takas eden kişiler

para kazanma amacı olmayan teknoloji meraklıları aynı benim gibi

kar etme olayına gelince mesajımı iyi okursanız 150 ye alıp 125 e sattım kar bunun neresinde

Bu FIyat Sizin Gibi Düşünenler İçin :) Size Tepkimi Ölü Fıyatı Vererek Gösteriyorum :)

• merhaba başlıktaki (Oha) hoş olmamış bence iyi örnek değil
    iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihli52

merhaba başlıktaki (Oha) hoş olmamış bence iyi örnek değil
    iyi satışlar.

hoş olmayan nedir üstadım :) bildiğiniz şok olma durumunu belırten bı kelıme =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihli52

merhaba başlıktaki (Oha) hoş olmamış bence iyi örnek değil
    iyi satışlar.

hoş olmayan nedir üstadım :) bildiğiniz şok olma durumunu belırten bı kelıme =)

:)) evet simdiki nesilde sasirma unlemi olarak kullaniliyor , eskiden bizim zamanimizda (sozum meclisten disari) davar,camus gibi buyuk bas hayvanlara durmalari icin yapilan ikaz idi.devir degisiyor malum. Hayirli musterler. Fiyat hos daha ne olsun . Pazarlik yapan arkadas kimligide saticiya versin adam ustune kaydettirsin bari sizi ,tam olsun
  • en son kimlik muhabbetine bayıldım :) tesekkur ederım hocam
  • pazarlık sunnettır pazarlık yapana kızmak olmaz helekı satıcı harıcı elestırı hıc olmaz madem fıyatı beyendın satıcının ıstedıgını ver ıkı tarafta mutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 21 Ocak 2011; 15:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

pazarlık sunnettır pazarlık yapana kızmak olmaz helekı satıcı harıcı elestırı hıc olmaz madem fıyatı beyendın satıcının ıstedıgını ver ıkı tarafta mutlu olsun.

Hocam , üstadım . Pazarlığın sünnet olduğundan herkez haberdar forumda ama FARZLARDAN herkez bi haber,
    Bir öncelik sırası vardır , önce farzlar yerine getirilir sonra sünnetler!! Farzlardan haberdar değiliz..Ama iş sünnete gelince herkez maşallah , pazarlık sünnet pazarlık sünnet !

Lütfen her zaman keser gibi olmayalım ,hep kendimizden tarafa yontmayalım
  • yanlız su var satan malını en yuksek bedelden alanda en dusuk bedelden almaya calısır tıcarette herkes kendıne yontmak mecburıyetınde suan benım ıcımde surda satılan mala 2 katını verıp alanı nasıl karsılıycaksak pazarlık yapanıda oyle karsılamak gerekır dogal bısey kızmamak gerekır

kendı hayatımdan kucuk bır anektot arabamı gonlumde 50.000 etmesını temennı ederdım ama arabamı 30.000tl den satmaya karar vedım musterısı gelip görup sokagın ortasında desteyi kaputun uzerıne yıgdı 25.000 teklif etti alıcıyı elestirmedım satıştan vazgeçtım aynı yıl içinde birkac ay sonra 32.000 e deyerlendirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.