Bildirim
Oha gerçek mi bu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İmkansız bence. -
-
yaptigi cok basit bişey. -
-
Evet çok basit aga, dakikada 30 kalp atışına kadar yavaşlatabiliyorsun di mi kalbini -
Evet izlemiştim.Bu kabile gibi çocuklarını küçük yaşlardan itibaren suya alıştırıyorlar.Vücut öyle bir alışıyor ki suya girdiği zaman kendini adapte ediyor.Türkçe altyazılısı var idi bulursam ekleyeceğim. -
Gayet olağan. -
-
O derinlige inip 2.5 dk nefessiz kalip bide dipte yurumesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir ağırlık olmadan nası duruyor dipte öyle? Nefes veriptemi iniyor acaba? -
Oha
Anlamadığım adam ağırlıksız nasıl yüzüyor o kadar aşağıda nasıl yukarı çıkmıyor -
-
bence denize scıyodur -
burdan bile içim daraldı -
Bunun tamamını izleyin adamlar kara da yaşamıyor hayatı boyunca suda o kadar derine girip 0 a inip de balığı yakalaması zor basınç filan da var ztn videoda diyor hatırladığım kadarı ile -
discovery'de vardı doğru kalp atışlarını bi süre sonradan sabitliyordu mantıklı ,olabilir -
Tamamını izlemek istedim ama uykum var. Tamamını birileri eklerse izleriz. -
Helal Olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: mberk989989
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımı Kaldırdım
Suda nefes tutma rekoru 21 dakika ile yabancı birinde diccovery channelde süper insanlar vardı orada izlemiştim
21 dakika nefes tutulamaz hatta tartışılamaz 10. dakikada zaten bilinç çoktan kaybolur kalbe oksijen gitmiyor
Benzer içerikler
- yağ bezesi yorumları
- votka mı viski mi
- kasiyerlik zor mu
- telefon ekran kalkması nasıl düzeltilir
- zyban kullanarak sigarayı bırakanlar
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X