Hala Pokémon oynayan kaldı mı ya? En son PokemonCrater kapandığında çıkmıştım bu bölgeden temelli, demek hala var oynayan diğer dandik pokuman oyunlarını.
They are still alive man ... Burayı dezenfekte etmek lazım biraz benzin iş görür :D
Zevkler ve Renkler Tartışılmaz
Ben İsmail YK dinliyorum.
Ben Arıza Adamım .
Ya sev ya terket
En büyük Türkiye cCc
quote:
Orijinalden alıntı: Mew_Three
Bende katılıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: oTaKuRoN
Ben İsmail YK dinliyorum.
Şimdi anlaşıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mew_Three
Budur.
PokémonCrater kapandıktan sonra çoğu kişi bu bölümü bıraktı.Artık sadece başlıkları takip ediyorum.
Biri şikayet etmiş galiba bu konuyu ama sana göre dandik bize göre değil?
quote:
Orijinalden alıntı: oTaKuRoN
En büyük Türkiye cCc
Büyüksün
7 Bilir ve Olur
abi adamdaki havaya bak dandik dediği oyun için sanki saatler harcamadı aklı sıra ben büyüdüm demeye çalışıyor Allah bilir metin 2de oynuyodur bu
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
7 Bilir ve Olur
Genç kızların yedek sevgilisi
montla zıç
quote:
Orijinalden alıntı: Nbcheroes
abi adamdaki havaya bak dandik dediği oyun için sanki saatler harcamadı aklı sıra ben büyüdüm demeye çalışıyor Allah bilir metin 2de oynuyodur bu
Zamanında Pokémon da oynadım. Crater'den sonra oynayacak oyun olmadığı için temelli bıraktım. Şu anda da Metin2 oynuyorum, ama sizin cafelerde gördüğünüz "Dolunay dolunay" diye bağıran 20 leveller gibi değilim
quote:
1) Pokémon Crater'e dandik demedim, ve evet başında saatler harcadım, hiç pişman değilim çünkü sonrasında çıkan her oyun gibi dandik değildi ve mallar gibi onların başında saatler harcamadım.
2) Merak etme, yeterince büyüğüm.
3) Metin2 değil World of Warcraft oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
quote:
Zamanında Pokémon da oynadım. Crater'den sonra oynayacak oyun olmadığı için temelli bıraktım. Şu anda da Metin2 oynuyorum, ama sizin cafelerde gördüğünüz "Dolunay dolunay" diye bağıran 20 leveller gibi değilim
Sen niye alındın hemen.Dolunay Dolunay diye bağırmıyorsan çok büyük bi insan sayılırsın.Kutluyorum seni.