anca sanal alemde sanal karakterlerle yaparsınız zaten bu resimdekileri
önemli olan reel hayatta yapmak
quote:
Orjinalden alıntı: Burakalemun
Adam resmi başka bi forumdan siz görün gülün die getirmiş buraya koymus
sizin yaptığınız '' '' ne şimdi bu ban bilader bak bi laf wardır bi deli kuyuya bi taş atar 40 akıllı çıkaramaz
derler
1 kişi konuya kötü bişey yazıyor ardından herkez aynı şekilde yok beyenmedim yok konu kitlensin
ya beyenmediysen konu saçma geldiyse YORUM YAPMA bas git
bu tarz konular kaç kere açıldı sıktı artık,ilk kes açıldğında bile bence hoş değildi,fakat birsürü kes açılınca artık farklı oluo @se[R]pentine katılıorum
güzel çalışma ama alıntı olduunu da yazmalıydın
ohaaa
2 hafta içinde 20 yi aşkın sehit verildi ve sizin hala aklınız fikriniz sacma sapan olaylarda biraz dusunun kaç ocakta yangın var yas tutmayı hala ogrenemedik
KaTıLıOrUm
quote:
Orjinalden alıntı: _AvRiL_
2 hafta içinde 20 yi aşkın sehit verildi ve sizin hala aklınız fikriniz sacma sapan olaylarda biraz dusunun kaç ocakta yangın var yas tutmayı hala ogrenemedik
quote:
Orjinalden alıntı: _AvRiL_
işte Böle kişilerden dolayı Türkiye Bölünmeye uğruyor(şahsi görüşüm)
şşşşt noluyo bakim orda
eskiden arkadaşı chinese charımla kasıyodum anti_chinese artık tabi
quote:
Orjinalden alıntı: emrex12
+18
konusmalar guzel
ya su forumda insan olsaniz birazcik
en azindan insan taklidi yapiniz
Gereksiz..Çok açıldı böyle konular..
quote:
Orjinalden alıntı: selo_c4
quote:
Orjinalden alıntı: emrex12
+18
konusmalar guzel
+1
ne kadar sapıksınız
Çalışmalarınızın devamını bekliorus :)
anlamıyorum
uplamayın lütfen
GüZeL KızDı ama Sarmadı yaa Sonra arkamdan Cok agladı..
BuDa Yenisi eski birlikte oldugum kız Resmın sag alt tarafından bizi kesiyor Lv de atlamıs
+18.5
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme