daha önce hiç görmemiştim böyle bi çalışma süper süper bıkmadınız mı nerdeyse 2 sene olcak isro açılalı açıldığından beri böyle ssleri çekmekten sonrada bakıp bakıp gülmeyi
yaw neden hep baska forumlardan resim alıntı yapıp konu açıyorsunki bi başlık altında toplasan daha iyi olmazmı ?
quote:Orjinalden alıntı: SaatciSylar daha önce hiç görmemiştim böyle bi çalışma süper süper bıkmadınız mı nerdeyse 2 sene olcak isro açılalı açıldığından beri böyle ssleri çekmekten sonrada bakıp bakıp gülmeyi 2 seneden fazla sahiden bıktık böle resimlerden yaa
yanlız 2. resimdeki olay çok komik arkadaki adam peçe yi takmış:d çırıl çıplak sanki ondan sonra kıza o dalacak :D
quote:Orjinalden alıntı: pamuk52 ya hocam güzel olmuşta sapık sapık hareketler yapmasak zaten tüm TÜRKİYE ağlıyo +1234567890 ve başka sitelerden alıpta buraya konu açmayı kesin artık ve bisey daha
Adam resmi başka bi forumdan siz görün gülün die getirmiş buraya koymus sizin yaptığınız '' '' ne şimdi bu ban bilader bak bi laf wardır bi deli kuyuya bi taş atar 40 akıllı çıkaramaz derler 1 kişi konuya kötü bişey yazıyor ardından herkez aynı şekilde yok beyenmedim yok konu kitlensin ya beyenmediysen konu saçma geldiyse YORUM YAPMA bas git