Aslında anlayamadığım bir sorun dolayısıyle daha önceleri 2600 mzh de çalıştırdığım işlemcimle ancak 2400 mhz de test alabildim... Belki de <b>hala</b> PSU gücü yetmiyordur... Zira işlemci normalde sorun vermiyor yüksek hızda ama testte sorun oluyor...
Ayrıca VGA'nında sınırında olmadığını belirteyim... Sadece Üzerinde pek çok deneme yapılmış ve stabil olmayan bir windows kullandığım için sadece testi bitirsin diye fazla uğraşmadım... Daha adam gibi skor yakında geliyor...[evlol]
Kesker olm bekle geliyorum...[evlol]
Not: Neden link vermedin derseniz; Daha önce 3dm03 ü illegal cd key ile gpu yu zorlama denemeleri yapmıştım nature testinde ve sonradan 3dm03 ü yeniden kurmayı unutmuşum ve doğal olarak futuremark'ta maalesef sizin skorunuzu publish edemiyoruz dedi...
Helal abicim. Gordugum kadariyla tertemiz bir windows degil,temiz olsa daha fazla puan alma sansi olabilir :) Tebriks.
iyi skor valla. rekorlar sezonu açıldı nede olsa biraz daha gayretle forum rekoru geçilebilir sanırım ama hep 5900 ile 2003 bençh alıyorsunuz bide 2001 alın merak ediyorum yav.bende anca 5900 falan
bu screenshot ı nasıl alıyorsun?
Tebrikler dostum 2. sıraya yerleştin.Bu 5900'e nükleer reaktör lazım galiba,yuh yani bu da yetmiyorsa artık vantec 520 watt deneyecez,o da olmazsa nvidia'ya mail atacam,bizim bloğun yanına bi nükleer reaktör inşa etsinler[bandt]
Bekliyorum rekorunu[bandt][krl]
Valla 420 watt psu da yetmedi ya, bilemiyorum yani...[evlol]
Nvidia'ya mail 2 tane olacak, bir Çernobilde bizim buraya açsınlar... [evlol][sml2k]
ayni psu lar var java.Benimkisinin bi sorununu gormedim.Psu nun kaldirmadigina eminmisin?
Ben sorun var demedim...Sadece bendeki FSP 300 watt ile anca 2200 mhz de test alabiliyorum... bu keskerin 420 watt ile de anca 2400 mhz de test alabildim... Olay bu sadece...
tebrikler java,hayırlı olsun. 420 watlık psunun bile yeterli gelmeyişi ilginç.Nasıl kartmış öyle bu fx5900 ler boardumu sömürür psuyumu acaip yani.
dün java ile baktık Thermaltake'in psu ile bu psu arasında 70 Watt fark olmasına rağmen 12 volt -ki en önemli hattır- sadece 2 Amper fark var o kadar.
Kısaca bence TT psu veya Zalman'ın kilerden almaya gerek yok zira hepsi 5 V hattı şişirilmiş 350 Watt yada 300 Watt güç kaynakları.
Psu ANTEC 550W tir :)
hayırlı olsun yeni kartın albayım [:P]
dehşet olmuş java bişi sorcam resim linkini nasıl koyuyorsunuz ya
Ben kolaymaili kullanıyorum... Oraya üye oluyorsun ve 20 mb a kada alan veriyorlar sana ne upload edersen et...
yandık yahu, 3D2003 puanları dönmeye başladı. git şimdi ekran kartı al... kötüsünüz valla.
tebrik üğretminim.
<b<font color='red'>gurollorug</font id='red'> abi milletin 2003 linki vermesi bu ekran kartının 2001 den daha yuksek puan alması bunn nedeni isenvidanın hile/optimizasyon(?) dediği şey bunu <font size='2'><font color='red'>pcnet ve chip </font id='red'></font id='size2'>dergilerinde yazıldı yani şöyle bir olay var 5900 2003 te 9800 den %10 hızlı gozukuyorsa 2001 de %5 hızlı oluyor <font size='2'>(rakamlar uydurmadır lutfen dikkate alıp 5900 9800prodan iyidir demeyelim)</font id='size2'></b>
doğru...hatta 5900 ler 3dmark2001 de 9800 pro dan daha yavaş...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i> <br /><b><font color='red'>gurollorug</font id='red'> abi milletin 2003 linki vermesi bu ekran kartının 2001 den daha yuksek puan alması bunn nedeni isenvidanın hile/optimizasyon(?) dediği şey bunu <font size='2'><font color='red'>pcnet ve chip </font id='red'></font id='size2'>dergilerinde yazıldı yani şöyle bir olay var 5900 2003 te 9800 den %10 hızlı gozukuyorsa 2001 de %5 hızlı oluyor <font size='2'>(rakamlar uydurmadır lutfen dikkate alıp 5900 9800prodan iyidir demeyelim)</font id='size2'></b> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>hehe farketmezki bende zaten 4200 var.