Şimdi Ara

Aha bir rekorda benden...:P (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Nitrogliserin</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i>
    <br />sıkmasa zaten geçerdim ama malesef altımdaki tosbağa ile f1 ralisine de katılamayız herhalde, onun da bir yolunu buluruz inşallah.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eheh f1'de artık rallidemi yapılıyor[bye]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    aman hoca çaktırma ya.:)

• Tebrikler Java.İyi sonuç cidden.
    Ama ben olayın psu dan kaynaklandığını düşünmüyorum.Havalar sıcak mofset lere bi soğutma uygulamayı dene bide.Çünkü 420w psu da bile durum öyle ise bence sorun psu dan değildir..
  • Sorun psu'dan emin ol nebi... Yaklaşık yarım saat sonraki topiğime bakarsın....[krl]
  • yeni bir rekormu yolda yoksa aman hoca korkutma bizi bi rekor daha kalbim kaldırmaz eh artık biz aşağılardan seyrederiz sizi :)
  • :))))))))))))))))))) BI BEN ALAMADIM SU KARTLARDAN BE PARA AYARLAYAMADIK O KADAR :(((((((((
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.