<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i> <br /><b><font color='red'>gurollorug</font id='red'> abi milletin 2003 linki vermesi bu ekran kartının 2001 den daha yuksek puan alması bunn nedeni isenvidanın hile/optimizasyon(?) dediği şey bunu <font size='2'><font color='red'>pcnet ve chip </font id='red'></font id='size2'>dergilerinde yazıldı yani şöyle bir olay var 5900 2003 te 9800 den %10 hızlı gozukuyorsa 2001 de %5 hızlı oluyor <font size='2'>(rakamlar uydurmadır lutfen dikkate alıp 5900 9800prodan iyidir demeyelim)</font id='size2'></b> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Benim ve keskerin 3DM03 testi yapmamızın nedeni yüksek kalitedeki muhtemel değerleri öğrenmek... Zira zaten bu kartı almamızın nedeni 1280*1024 çözünürlükte <font color='red'>(şuan oynadığım gibi) </font id='red'>tüm detaylar hem oyun içinde hemde vga driverlarından full olarak ayarlanmışken üstüne bir de 8X AA ve 8X AF açıp adam gibi kalitede oyun oynayabilmek...
Ayrıca yazdığım gibi bu zaten ilk denemem... Merakını gidereyim... Bana yazdığım gibi öncelikle PSU lazım.. Çünkü hali hazırda 2600 olan işlemcimi max 2400 mhz de çalıştırabildim o da ödünç 420 watt PSU ile... Bir haftaya kadar ANTEC 550Watt PSU gelece hele bir alayım ondan tekrar görüşeceğiz inşallah...
Bu arada dikkat ederseniz ben 3DM03 sürüm 330 kullanıyorum... Yani bilindiği üzere bu sürümde sürücü hileleri engelleniyor...
Neyse 3DM01 ilk denemem... 3DM03 için optimize edilmiş olan sürücülerle ve gene 5 tane sürücü kurulup kaldırılmış dandik windows ile yaptığım için skor biraz düşük ama bu testte cpu nun da ne denli önemli olduğunu da biliyorsunuz...
Diğerleri çoğunlukla cpunun etkisiyle düşük...[drctr]
hoca ne yaptın öyle nedir o nature puanı imkansız yetişilmez 5900 lerin demekki polygon performansı çok yüksek cpu biraz daha oc yapılsa 19000 rahat alınır sanırım 5900 ile highpolygon testini merak ettim 1light ve 8 light yapma imkanın olursa sevinirim opgl için bir fikir veriyor çünkü.
java füzelenmişsin valla mazallah bush dalmasın :P hyrlı olsun
iyi nature puanı ama çok süper değil.Belki cpu artarsa oda artar.şu an benimkinden 5 puan fazla nature'da. Psu gelince göreceğiz gerçek performansı anlaşılan..
java senin kartın sence max limiti nedir yani oc olayında bi %10 luk payın daha varmı gerçi ekran kartındaki %10 fazla oc skora %5 olarak yansır ama bu bile senin 19000'i aşmanı sağlar bende ikinizi birden geçer rahatlarım [evlol] bugün 470/790 3dmark aldım 2400mhz lerde falan ince ayarlardayım yakında 19000'i aşıp damgayı vurucam ama daha sonra siz bir mod yapıp öne geçmezseniz tabi.
e benim elimde dirençleri düşürme kartı var daha ama sonbahara doğru olabilir anca.havalar sıcak.
Valla olayı şöyle açıklayayım... Kart cpu 2000 mhz de iken dalya diyor... Yani rakamlar düz hesap oluyor Ama güç ah güç... NEyse az kaldı Ümraniye Nükleer santralini açıyorum haftaya...Açılışa beklerim...[evlol]
Bu arada sıkıyorsa 2003'te geçsene bizi...[evlol]
sıkmasa zaten geçerdim ama malesef altımdaki tosbağa ile f1 ralisine de katılamayız herhalde, onun da bir yolunu buluruz inşallah.
Eheh sen zaten elinden geleni ardına koymadın dostum... Bundan iyisi Şam'da Antepfistığı...
yani gerçektende arbiter,daha ne yapacaksın kardeş o kartla.gerçekten takdire şayan bir durumdasın.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by java</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i> <br /><b><font color='red'>gurollorug</font id='red'> abi milletin 2003 linki vermesi bu ekran kartının 2001 den daha yuksek puan alması bunn nedeni isenvidanın hile/optimizasyon(?) dediği şey bunu <font size='2'><font color='red'>pcnet ve chip </font id='red'></font id='size2'>dergilerinde yazıldı yani şöyle bir olay var 5900 2003 te 9800 den %10 hızlı gozukuyorsa 2001 de %5 hızlı oluyor <font size='2'>(rakamlar uydurmadır lutfen dikkate alıp 5900 9800prodan iyidir demeyelim)</font id='size2'></b> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Benim ve keskerin 3DM03 testi yapmamızın nedeni yüksek kalitedeki muhtemel değerleri öğrenmek... Zira zaten bu kartı almamızın nedeni 1280*1024 çözünürlükte <font color='red'>(şuan oynadığım gibi) </font id='red'>tüm detaylar hem oyun içinde hemde vga driverlarından full olarak ayarlanmışken üstüne bir de 8X AA ve 8X AF açıp adam gibi kalitede oyun oynayabilmek...
Ayrıca yazdığım gibi bu zaten ilk denemem... Merakını gidereyim... Bana yazdığım gibi öncelikle PSU lazım.. Çünkü hali hazırda 2600 olan işlemcimi max 2400 mhz de çalıştırabildim o da ödünç 420 watt PSU ile... Bir haftaya kadar ANTEC 550Watt PSU gelece hele bir alayım ondan tekrar görüşeceğiz inşallah...
Bu arada dikkat ederseniz ben 3DM03 sürüm 330 kullanıyorum... Yani bilindiği üzere bu sürümde sürücü hileleri engelleniyor...
Neyse 3DM01 ilk denemem... 3DM03 için optimize edilmiş olan sürücülerle ve gene 5 tane sürücü kurulup kaldırılmış dandik windows ile yaptığım için skor biraz düşük ama bu testte cpu nun da ne denli önemli olduğunu da biliyorsunuz...
abi yanlış anşlma sana taş atmadım elimde yeni haberle va
<b>ati future marka 400.000 dolar para vermiş mayıs 2003 te ama bu ortaya çıkınca kızarıklık olmuş biraz buda <font color='red'>atini pasağı</font id='red'></b>
Bu ne demek valla anlamadım... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
pasaklı derler ya sumuklulere onun gibi
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i> <br />sıkmasa zaten geçerdim ama malesef altımdaki tosbağa ile f1 ralisine de katılamayız herhalde, onun da bir yolunu buluruz inşallah. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
eheh f1'de artık rallidemi yapılıyor[bye]
Nitrogliserin bu forumun F1'cisi :))
Usta siz uçmuşsunuz ne diyim.. Allah akıl fikr versin. :) Bizde via,palomino,fx 5200,128 ram ile kasıyoz buralarda :(. 800 fsb li intel yakında gelebilir belki.