Şimdi Ara

OHA WARRIOR.Gif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

5.7k GS arcane mage rahat 10k yı geçer , overalla baktıysanız trashlerde ww felan yaptığı için yüksektir belkide

Hocam geçer de nasıl geçer.Gereken bütün rotationları yapıyorum acaba statlarımda bi problem mi var? Dps'm 7k dan yukarı çıkamıyor.

armory linki :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Luinwel

Robe u ben yokken arkadaşım almış healing robu almış.Orda bi problem var.Başka neler eksik ne önerebilirsiniz. Shoulder enchantı için de repi kasmaktayım

Olayın itemlarında bitiyor. Bulduğum hatalar şunlar:
    1- 4 tane pvp itemi.
    2- Robe olarak kesinlikle Meteor Chaser al.
    3- Belti değiştirmen gerek, ayrıca Eternal Belt Buckle alıp belt'e soket açman gerek.
    4- Cloak'unda haste değil SPen enchantı var, onu değiştir.
    5- Over hit-cap durumundasın şu an, hit rating veren itemler almaktan kaçın, daha çok haste'e yönel.
    6- 4 set bonusunu almamışsın ama bu özellikle gerekli değil, fight'larda eğer tekdüze bir şekilde, cd kullanmadan dps yapıyorsan almana da gerek yok zaten.
    7- Staff'ına 81sp enchantını yapabilirsin.
    8- Trinketlerinin ikisi de gereksiz, onların yerine daha çok SP-crit-haste ağırlıklı trinketler al. En kolay alınan olarak Abyssal Rune al (toc5 normalden düşüyor.)
    9- Haste gemleme.
    10- Son olarak GS'inin yüksek olması asla önemli değil, önemli olan senin itemlerini iyi ayarlamış olmandır. Yoksa DPS'de üst sıralara çıkmayı düşünme bile.

Eğer napman gerektiğine bakmak istersen armory linkim:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&cn=Heratio
    Buradaki enchantlara ve gemlemelere bakabilirsin. Builde bakmanı tavsiye etmem ama, en son LK fight'ında kolaylık sağlaması için slow açmıştım.

Ayrıca DPS'e çok önem verme, önemli olan bosslarda yaptığın Damage Done'dır.

hitten kaç dedikten sonra armoryne bakınca güldüm :)
    şimdi açıklama falan bulursun belki pvp build yok item denemesi falan die bilemem işin aslını da
    hit trinketi olmadan 522 hit gerçekten emek ister :D
     OHA WARRIOR.Gif

• Hala cözememişssin oyunu oyun gs score ile oynanmıyor başka lafım yoktur.her clas istedigi zman oynayabilen adam cok yüksek dps yapar overrallda bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

5.7k GS arcane mage rahat 10k yı geçer , overalla baktıysanız trashlerde ww felan yaptığı için yüksektir belkide

Hocam geçer de nasıl geçer.Gereken bütün rotationları yapıyorum acaba statlarımda bi problem mi var? Dps'm 7k dan yukarı çıkamıyor.

armory linki :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Luinwel

Robe u ben yokken arkadaşım almış healing robu almış.Orda bi problem var.Başka neler eksik ne önerebilirsiniz. Shoulder enchantı için de repi kasmaktayım

Olayın itemlarında bitiyor. Bulduğum hatalar şunlar:
    1- 4 tane pvp itemi.
    2- Robe olarak kesinlikle Meteor Chaser al.
    3- Belti değiştirmen gerek, ayrıca Eternal Belt Buckle alıp belt'e soket açman gerek.
    4- Cloak'unda haste değil SPen enchantı var, onu değiştir.
    5- Over hit-cap durumundasın şu an, hit rating veren itemler almaktan kaçın, daha çok haste'e yönel.
    6- 4 set bonusunu almamışsın ama bu özellikle gerekli değil, fight'larda eğer tekdüze bir şekilde, cd kullanmadan dps yapıyorsan almana da gerek yok zaten.
    7- Staff'ına 81sp enchantını yapabilirsin.
    8- Trinketlerinin ikisi de gereksiz, onların yerine daha çok SP-crit-haste ağırlıklı trinketler al. En kolay alınan olarak Abyssal Rune al (toc5 normalden düşüyor.)
    9- Haste gemleme.
    10- Son olarak GS'inin yüksek olması asla önemli değil, önemli olan senin itemlerini iyi ayarlamış olmandır. Yoksa DPS'de üst sıralara çıkmayı düşünme bile.

Eğer napman gerektiğine bakmak istersen armory linkim:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&cn=Heratio
    Buradaki enchantlara ve gemlemelere bakabilirsin. Builde bakmanı tavsiye etmem ama, en son LK fight'ında kolaylık sağlaması için slow açmıştım.

Ayrıca DPS'e çok önem verme, önemli olan bosslarda yaptığın Damage Done'dır.

hitten kaç dedikten sonra armoryne bakınca güldüm :)
    şimdi açıklama falan bulursun belki pvp build yok item denemesi falan die bilemem işin aslını da
    hit trinketi olmadan 522 hit gerçekten emek ister :D
     OHA WARRIOR.Gif

asdfjkaskbkdsan 1 sn 1sn 522 hiti olan arkadaş diyor degilmi hitini düşür diye.. Digerinin de 542 var zaten :D güzel bi tavsiye olmuş da kimden duydun ?

• OHA 522 HIT NE ABI :D
  • Hitimi düşürmem gerektiğinin ben de farkındayım fakat güzel bir guildle düzgün bir şekilde 25 run yapılmadıktan sonra değişmesi de iyice zorlaşıyor zaten. Zamanında hit cap vs nedir bilmeden oynayıp her iteme rollediğim için öyle oldu, pek de iyi olmadı.Ben de keyfimden tutmuyorum o kadar hit rating'i merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 21 Ağustos 2010; 15:10:02 >
  • quote:

Hitimi düşürmem gerektiğinin ben de farkındayım fakat güzel bir guildle düzgün bir şekilde 25 run yapılmadıktan sonra değişmesi de iyice zorlaşıyor zaten. Zamanında hit cap vs nedir bilmeden oynayıp her iteme rollediğim için öyle oldu, pek de iyi olmadı.Ben de keyfimden tutmuyorum o kadar hit rating'i merak etmeyin.

522 hit olunca bazı vuruşların 2 tane işliyor mu ağbey?
    bu arada meteor chaser yerine t10, t10 leg yerine leggings of woven almalısın
    hem hit bakımından rahatlarsın, hem de bu itemların bis olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 21 Ağustos 2010; 16:07:39 >
  • Kara murat benim ulen, dağılın...

Mevcut versiyonda Fury Warrior zaten Mage'den fazla DPS yapar, çok fazla kafanı takma... 5 sene önce olsaydı Mage'i kimse geçemezdi de, yalan oldu o günler...
  • quote:

quote:

Hitimi düşürmem gerektiğinin ben de farkındayım fakat güzel bir guildle düzgün bir şekilde 25 run yapılmadıktan sonra değişmesi de iyice zorlaşıyor zaten. Zamanında hit cap vs nedir bilmeden oynayıp her iteme rollediğim için öyle oldu, pek de iyi olmadı.Ben de keyfimden tutmuyorum o kadar hit rating'i merak etmeyin.

Tavsiyelerin için teşekkürler fakat tanımadığın kişilerle böyle konuşman gerçekten kötü, bu tavrını düzeltmeni öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Üstünde 3 tane pvp itemi var, gemler ve bazı enchantlar yannış, beltde socket yok. En büyük hatanda herşeyin gs da bittiğini sanman. Talentlarına bakmadım bile

pvp itemi 4 müş..

Kesinlikle, oyun içinden böyle örnek çok gearscore'una bakarsın bir şey sanarsın ama ne yazıkki öyle olmuyor

5700 gs ile 12000 dps geçemiyorsan ortada açıkça bir sorun var

Demek istediğim, daha karakterine doğru düzgün hakim olamayanlar bile oyunun en zor raidini yapabiliyor

• quote:

quote:

quote:

Tavsiyelerin için teşekkürler fakat tanımadığın kişilerle böyle konuşman gerçekten kötü, bu tavrını düzeltmeni öneriyorum.

ya biraz geniş olun be ! 2 güldük geçtik işte
    maaşallah forum olarak çok kasıntı olduk iyice, hatta bırak forumu tüm millet böyle olmuş
    şimdi "klavye milliyetçileri" çıkar bana sen bizim milletimize böyle diyemezsin derse şaşırmam

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya biraz geniş olun be ! 2 güldük geçtik işte
    maaşallah forum olarak çok kasıntı olduk iyice, hatta bırak forumu tüm millet böyle olmuş
    şimdi "klavye milliyetçileri" çıkar bana sen bizim milletimize böyle diyemezsin derse şaşırmam

Aslında buralarda hem ciddiyete hem de komediye biraz daha ihtiyacımız var, yavaş yavaş ölmeye başladı buralar.
    Tavrım için özür dilerim. Ayrıca eğer bu bahsettiğin "klavye milliyetçileri" ortaya çıkarsa onlara karşı yanında olurum zaten, böyle tiplere her zaman gıcık olmuşumdur.

• ccc hit rating ccc
  • 542 yapmış şimdide
    İyiki dranei değil.

Ama ne olursa olsun haklı bir yanıda var.
    %00,02 miss atabilirdi 393 te bıraksaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 23 Ağustos 2010; 1:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavis

quote:

Üstünde 3 tane pvp itemi var, gemler ve bazı enchantlar yannış, beltde socket yok. En büyük hatanda herşeyin gs da bittiğini sanman. Talentlarına bakmadım bile

pvp itemi 4 müş..

Kesinlikle, oyun içinden böyle örnek çok gearscore'una bakarsın bir şey sanarsın ama ne yazıkki öyle olmuyor

Demek istediğim, daha karakterine doğru düzgün hakim olamayanlar bile oyunun en zor raidini yapabiliyor

Gerçekten mevcut versiyonda fury wariorlar acaip olmuşlar.Yukarıda verilen tavsiyeler doğrultusunda elimden geleni yavaş yavaş yapmaya başladım.Anlamadığım nokta şu.Arcane Blast stackliyorum.Misslies Barrage gelince arcane mis. atıyorum.Eğer 4 arcane blasttan sora proclamassa arcane barragla sıfırlıyorum.Boss fightlarda Ice veins /Arcane Power/Trinket /Mirror image açıyorum. Elimden geleni yapıyorum.Yine de 12 bini bırak 10 bine bile zor yaklaşıyorum.Umarım itemlerin tamamını pve yapabildikten sora o değerlere ulaşabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

gearscore değil statlar iş yapar bunu hala öğrenemediniz, öğrenmek istemiyorsunuz.

Tabi ki de öyle ama bir yandan da düşündüğümüzde daha iyi statlara sahip olan bir charın üzerinde daha iyi bir gear olmalı ki bonusları gemleri olsun statları daha yüksek olabilsin.Gearscore önemli değil tamam ama bu bence bir gösterge.Sonuçta daha iyi gs ye sahip bir helmet (örnek) daha iyi statlar verecektir

Ufak bir tecrubemi yazayım.. 245gspve ile 264gspvp itemi ile tek targete yaptığım dps arasında bir fark oluşmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flavis

quote:

pvp itemi 4 müş..

Gerçekten mevcut versiyonda fury wariorlar acaip olmuşlar.Yukarıda verilen tavsiyeler doğrultusunda elimden geleni yavaş yavaş yapmaya başladım.Anlamadığım nokta şu.Arcane Blast stackliyorum.Misslies Barrage gelince arcane mis. atıyorum.Eğer 4 arcane blasttan sora proclamassa arcane barragla sıfırlıyorum.Boss fightlarda Ice veins /Arcane Power/Trinket /Mirror image açıyorum. Elimden geleni yapıyorum.Yine de 12 bini bırak 10 bine bile zor yaklaşıyorum.Umarım itemlerin tamamını pve yapabildikten sora o değerlere ulaşabilirim.

"combat biterken oom olmuyorsan mananı verimli kullanmamışsın demektir."
    -Cdlarını açınca ab abanıcaksın baktın manan çok azalıyor am atarsın sonra abx4-am rotasyonuna geçersin, baktın mana dayanmayacak icy veinsin son saniyesine kadar abanırsın mananı bitirmeye çalışırsın son saniyede evocation( %20 haste'den yararlanmak için).
    -Cdlarını combat hemen kullanki ilerde bir daha kullanabilesin
    -Çift pot yöntemini kullan dps yapmaya önem veriyorsan
    -Daima flask-food açık olsun üstünde
    -Bazı mesleklerin sana hiçbi katkısı olmaz, mesleğin yoksa araştır seç ve fullle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.