Bildirim
Ojamajo Doremi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkçe versiyonu yok mu? -
momoko şok tatlı -
bunun türkçesi starda oynuyodu zamanında seyretmişimdir -
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
Türkçe versiyonu yok mu?
Star'da 2 yıl önce ilk sezonu yayımlanmıştı. 52 bölüm. Şimdi Japoncasını bile bulamıyorum, deli olacam
Sevdiğim animelerden biridir bu. -
onpu yu sevdim ben -
-
starda seyretmiştim hoşuma gitmişti artık anime yok kanallarımızda. -
İzlemeyin arkadaşlar. Küfür ediyor olabilirler. -
quote:
starda seyretmiştim hoşuma gitmişti artık anime yok kanallarımızda.
Umrumda değil artık. Milleti gelin kaynana, magazin programlarıyla zehirlesinler. Arkadaşlarımla beraber TV kanallarına o kadar mail attık, biraz daha duyarlı olunsun diye. Kaale bile almadılar, zaten insanlarda bunu istiyor sanırım. Rüyamızda görürürüz biz animeyi, belgeseli, kaliteli dizileri... -
quote:
Türkçe versiyonu yok mu?
senın nick nie yabancı peki -
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
Türkçe versiyonu yok mu?
senın nick nie yabancı peki
Bildiğim diller arasında Japonca olmadığı için kusura bakma. doğal olarak Türkçe bekliyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
quote:
starda seyretmiştim hoşuma gitmişti artık anime yok kanallarımızda.
Umrumda değil artık. Milleti gelin kaynana, magazin programlarıyla zehirlesinler. Arkadaşlarımla beraber TV kanallarına o kadar mail attık, biraz daha duyarlı olunsun diye. Kaale bile almadılar, zaten insanlarda bunu istiyor sanırım. Rüyamızda görürürüz biz animeyi, belgeseli, kaliteli dizileri...
iki yüzlü izleyici tam oturan laf olur sanırım çünkü o aptal programları beğendiğini söyleyen bir kişi bile duymazken etrafta o programlar reyting alıyo toplum içinde farklı evde farklı davranan iki yüzlüler var aramızda hemde çokca....
-
önemli degil ama bi ara japonca ögren
-
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
önemli degil ama bi ara japonca ögren
Peki emrederseniz -
Hadiyin gençler bir el atalım... Alptekin abinin konular tutmuyormuş galiba... Bugün başka bir konuda öyle diyordu...
-
ben biliyom bu çisgi filimi önceden hep isliyodum -
Avatarı arıyorum bende dvdsini satanda yok hiç bi dvdci nerden bulcam ben acep bunu
-
Taşıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
İzlemeyin arkadaşlar. Küfür ediyor olabilirler.
akaras amca bize lolipop alsana diyorlar, küfür yok
Benzer içerikler
- berserk konusu
- ghost in the shell izleme sırası
- monogatari izleme sırası
- bleach izleme sırası
- demon slayer 5. sezon 9. bölüm ne zaman
- castlevania 5. sezon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X