Şimdi Ara

Ok ve yay konseptini mobil cihazlar ile buluşturan aksesuar: BowBlade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple ürünlerinin odak noktasını oluşturduğu Macworld/iWorld etkinliğinde ok ve yay konseptini mobil cihazlar ile buluşturan bir firma oldukça ilginç bir aksesuarla katılımcıların karşısına çıktı.

BowBlade olarak adlandırılan bu aksesuarla birlikte ok ve yay deneyiminin mobil cihazlara taşınması planlanıyor. iPhone ve iPod Touch için bir tutacağa sahip olan aksesuar 4 kg'lık ağırlığı ile dikkat çekerken, hem ağırlığı hem de güç gerektiren kullanımı ile oyuncuları bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. Tutacağa yerleştirilen iPhone veya iPod Touch'ın jiroskobundan faydalanarak oyuncuların oyun içerisindeki hareket unsurlarını ayarlamasına imkan veren aksesuar, dokunma işlevi ok mekanizması ile gerçekleştiriyor. 

BowBlade, şu an için Appstore üzerindeki hedef vurma temalı 35 farklı oyuna destek veriyor. Bu oyunlar arasında Gameloft, Com2us ve Hasbro gibi geliştiricilerin; Star Battalion, Sniper vs. Sniper ve Lazer Tag gibi yapımları yer alıyor.

Şu an için ön siparişte olan prototip aşamasındaki aksesuar için kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da Nisan 2013'te mobil oyuncuların beğenisine sunulacağı belirtiliyor. ABD'de 185$'dan piyasaya çıkacağı söylenen BowBlade'in ön sipariş fiyatının ise, 155$ olduğunu belirtelim. 

• Yok devenin bale papucu

• fena değil ama saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim o kadar yay ve oka düşkün olup da böyle bir şeyi alır ki? Öyle olanında gerçekleri vardır sanırsam.

• o uzaklıktan telefon zor görünüyor, bir de oyun mu oynayacaksın o haldeyken?

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

o uzaklıktan telefon zor görünüyor, bir de oyun mu oynayacaksın o haldeyken?

Yeni Samsung Galaxy Note 2 ile bu oyunun keyfine varın... Sadece 1699 TL....

Dın dı dı dı dın... İt's Samsung...

ve Jenerik...

• O fiyata başlangıç seviyesi makaralı yay da alınabilir. Pek gerekli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bune şimdi..Bune şimdi

• Telefonu cebimden çıkarmaya üşenen biri olarak son derece gereksiz buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Yok devenin bale papucu

yok kedinin kulağı, şaka bir yana güzel fikir aslında.
  • Hayatım gördüğüm en saçma şey.Olmadı M16A1 de bundan yapsınlar.FPS filan oynarız

• telefonu kanasa taksak öyle tür oyunları oynarık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

o uzaklıktan telefon zor görünüyor, bir de oyun mu oynayacaksın o haldeyken?

Yeni Samsung Galaxy Note 2 ile bu oyunun keyfine varın... Sadece 1699 TL....

Dın dı dı dı dın... İt's Samsung...

ve Jenerik...

• Bende geçenlerde diyordum birşeyler eksik meğerse yay eksikmiş.Bu adamların işi gücü yokmu böyle gereksiz şeyler üzerinde duruyolar.Angry Birds içinde büyük bir sapan yapsınlar tam olsun.
  • Keskin nişancılar için balistik hesaplama uygulamasını biliyordum ama bunun başlığını görünce eyvah diye girdim.
    http://www.foxnews.com/story/0,2933,481004,00.html
  • Tabletlerde olabilir ama telefonlar için saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma olmuş

• 4 Kg ağırlık çok fazla oynanabilirlikte büyük sıkıntı yaratır muhtemelen ancak konsept olarak güzel geliştirildiği taktirde bu tarz aparatlar çoğalacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212
    Yeni Samsung Galaxy Note 2 ile bu oyunun keyfine varın.
    Sadece 1699 TL.

Note II 1399 a bile var. Fiyatı şişirmeyelim. (Yasal ve faturalı)

• benim gibi tembel insanları gözden çıkarsınlar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.