Şimdi Ara

Casio, bu kez de klasik tasarımını deri kayış ile birleştiren modelini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio, bu kez de klasik tasarımını deri kayış ile birleştiren modelini tanıttı

Casio, AE-1200WH serisini genişleterek deri kayışlı yeni modeli AE-1200WHL-5AV'yi tanıttı. Dayanıklılığı ve fonksiyonelliği ile bilinen bu saat, şimdi daha şık ve zarif bir görünüm sunuyor.

Yeni model, serinin 100 metreye kadar su geçirmezlik ve yaklaşık 10 yıllık pil ömrü gibi imza özelliklerini koruyor. Ayrıca, dünya saatlerini gösteren harita göstergesi ve tüm modlarda ana zamanı gösteren alt kadran gibi özellikler de yer alıyor.

Deri kayış, saate daha sofistike bir dokunuş katarken, önceki plastik ve paslanmaz çelik modellerde olduğu gibi hafif ve rahat bir kullanım sağlıyor. Saatin toplam ağırlığı 39 gram olarak korunmuş, bu da günlük kullanım için ideal bir seçenek haline getiriyor.

Ayrıca Bkz.Vivo, rekorlar kıran serisi için asıl sürprizini sona sakladı

Bu modelde, kayışın yanı sıra kadranda bazı güncellemeler yapılmış. "Alarm", "WR" ve "Kronometre" etiketleri LCD ekranın altına taşınmış ve "10 Yıllık Pil" etiketi ise alt kadranın altına konumlandırılmış.

Casio AE-1200WHL-5AV’nin sunduğu özellikler oldukça geniş. Saat, 31 farklı zaman dilimini ve yaz saati uygulamasını destekleyen dünya saati fonksiyonuna sahip. Ayrıca 1/100 saniye hassasiyetinde ölçüm yapabilen bir kronometre, 1 saniyeden 24 saate kadar geri sayım yapan bir zamanlayıcı, günlük ya da tek seferlik 5 alarm ve saat başı sinyali gibi özellikler bulunuyor. LED ışığı, seçilebilir aydınlatma süresi ile birlikte gelirken, saat tam otomatik takvim ve 12/24 saat formatı sunuyor. Aynı zamanda dört farklı şehirdeki zamanı izleyebilme özelliği de mevcut.

Bu modelin Asya’da (Japonya hariç) Ekim 2024’te satışa sunulması planlanıyor. Şu an için elimizdeki tek fiyat bilgisi içeren Singapur’da ise yaklaşık 48$ fiyatıyla piyasaya sürülecek. Diğer ülkelerdeki fiyat bilgileri ise henüz açıklanmadı.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/22/casio-ae-1200whl-5av-leather-band-model-unveiled/

• Böyle bir farklılık gerekiyordu iyi olmuş

• Bunlar hala satıyor mu? Ben şahsen koluma böyle bir şey takmak istemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gerçekten güzel görünüyor. alınabilir benceCasio, bu kez de klasik tasarımını deri kayış ile birleştiren modelini tanıttı 

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    Bunlar hala satılıyor mu derken:)? Zaten Casio'nun bu modeli yeni değil, 2012 yılından beri üretimi devam eden bir model. Deri kayış eklenmiş bir revizyon. Dünya üzerinden Casio Royale olarak bilinir. Ciddi bir hayran kitlesi olan bu model çıktığı yıldan beri satmaya devam ediyor, haliyle Casio'da bu serinin varyasyonlarını çıkartmaya devam ediyor ;)

• bazı arkadaşlar akıllı saatten sıkılıyor eski tarz saatler takıyor, ben mesela bazen akıllı saat bazen eski tarz saatler takıyorum ikisinden de var.

• venom800 kullanıcısına yanıt
    O konuya bir şey demiyorum hocam. Sadece modern tasarımı yansıtmıyor diye öyle dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanimous kullanıcısına yanıt

Anladım tabi o konuda zaten Casio da hani çok modern olma niyetinde bir firma değil , teknoloji ve geçmişten beri süregelen klasik bir tasarım anlayışını birleştiren bir japon markası . Yani günümüz klasik akıllı saat anlayışı ile cihaz üretimi çok az var mesela , tarz meselesi biraz da muhtemelen. Firma anlayışı diyelim hatta. Ben bilgi mahiyetinde yazdım , yoksa elbette herkese asla hitap edecek modeller üretmiyor bu çok net.

Şu an bende gshock gpr-h1000 modelindeki saati kullanıyorum, çoğu kişi için kolda durması bile zor bir model boyutundan ötürü . Belli bir kemik kitlesi var zaten , onlar haricindekilere bir şey sunmak için ciddi uğraşları olmayan tazrdaki nadir japon markalarından biri kısacası .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caiso güzel saattir ama bu modeli sırf satış amaçlı. Ben saatçide çalıştım. Çok sağlam kasası olan saatleri yada kayışı bozuk deforme olanları Casio fw 91 slikon siyah kayış takıp çok daha güzel hale getirdim. Hala kolumdaki klasik saatin kayışı Casio fw 91 asker saati denen kayış kordonu. Demek istediğim siyah silikon kayış daha güzel duruyor ve çok uzun ömürlüdür.

• casio saatleri severim.Türkçe dil desteği hala yok mu... yuh sana Casio

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.