|
Casio, bu kez de klasik tasarımını deri kayış ile birleştiren modelini tanıttı
-
-
Böyle bir farklılık gerekiyordu iyi olmuş
-
Bunlar hala satıyor mu? Ben şahsen koluma böyle bir şey takmak istemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gerçekten güzel görünüyor. alınabilir bence
-
Bunlar hala satılıyor mu derken:)? Zaten Casio'nun bu modeli yeni değil, 2012 yılından beri üretimi devam eden bir model. Deri kayış eklenmiş bir revizyon. Dünya üzerinden Casio Royale olarak bilinir. Ciddi bir hayran kitlesi olan bu model çıktığı yıldan beri satmaya devam ediyor, haliyle Casio'da bu serinin varyasyonlarını çıkartmaya devam ediyor ;)
-
bazı arkadaşlar akıllı saatten sıkılıyor eski tarz saatler takıyor, ben mesela bazen akıllı saat bazen eski tarz saatler takıyorum ikisinden de var.
-
O konuya bir şey demiyorum hocam. Sadece modern tasarımı yansıtmıyor diye öyle dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım tabi o konuda zaten Casio da hani çok modern olma niyetinde bir firma değil , teknoloji ve geçmişten beri süregelen klasik bir tasarım anlayışını birleştiren bir japon markası . Yani günümüz klasik akıllı saat anlayışı ile cihaz üretimi çok az var mesela , tarz meselesi biraz da muhtemelen. Firma anlayışı diyelim hatta. Ben bilgi mahiyetinde yazdım , yoksa elbette herkese asla hitap edecek modeller üretmiyor bu çok net.
Şu an bende gshock gpr-h1000 modelindeki saati kullanıyorum, çoğu kişi için kolda durması bile zor bir model boyutundan ötürü . Belli bir kemik kitlesi var zaten , onlar haricindekilere bir şey sunmak için ciddi uğraşları olmayan tazrdaki nadir japon markalarından biri kısacası .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Caiso güzel saattir ama bu modeli sırf satış amaçlı. Ben saatçide çalıştım. Çok sağlam kasası olan saatleri yada kayışı bozuk deforme olanları Casio fw 91 slikon siyah kayış takıp çok daha güzel hale getirdim. Hala kolumdaki klasik saatin kayışı Casio fw 91 asker saati denen kayış kordonu. Demek istediğim siyah silikon kayış daha güzel duruyor ve çok uzun ömürlüdür.
-
casio saatleri severim.Türkçe dil desteği hala yok mu... yuh sana Casio
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X