Şimdi Ara

Okami oynayan yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de.Shadow Of The Collosus,FF 12,Okami oynayamadik daha.
  • Shadow of Colossus'u oynamadın mı? Çok şey kaybediyorsun söyleyim. Oyun God of War kalitesinde, ama aksiyon öğesi az. Ne yap et oyna o oyunu
  • GreatSoldier'ın yazısı MerlininKazanında yayınlanmış, şu anda yazıyı okuyorum, anlatımı güzel

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2304&TITLE=Okami&TUR=%DDnceleme
  • Eyvallah Alpcim :) Daha yazardım oyun hakkında ama vakit yoktu.

Bitmesin Okami
  • ya bastan cok sardı ama bana basit gibi geldi biraz grafiklerine diyecek yok ve o vidi vidi sesler yok mu deli ediyo adamı bide skip olayı olmayınca cileden cıkıyo insan
  • yahu takıldım kaldım ben bu oyunda, şimdi biyerde bir göl var tavşan şapkası takmış bir çocuk köpeğinimi arıyor hep ağlıyor sonra onunda ayı şapkası takmış babası çocuğunu arıyor bana köprüyü onar falan diyolar ama köprüden şaldır şaldır sular aktığı için bir türlü köprü çizemiyorum sonra yukarıda bir ayı var fındığın üzerine çıkmı nolucak burada yaa herşeyi yaptım bir türlü geçemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokerg

yahu takıldım kaldım ben bu oyunda, şimdi biyerde bir göl var tavşan şapkası takmış bir çocuk köpeğinimi arıyor hep ağlıyor sonra onunda ayı şapkası takmış babası çocuğunu arıyor bana köprüyü onar falan diyolar ama köprüden şaldır şaldır sular aktığı için bir türlü köprü çizemiyorum sonra yukarıda bir ayı var fındığın üzerine çıkmı nolucak burada yaa herşeyi yaptım bir türlü geçemiyorum

Temple var orda bi tane adını unuttum oraya gireceksin...girmeden önce balık tutacaksın çocukla tam hatırlamıyorum
  • nasl tutucaz
  • GreatSoLdiER,

Güzel yazı olmuş.Başarılar ileriki yazılarında.

Bu oyunu çok meak ettim şimdi.Kuzenin PS2'sini mia lsam ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 22 Ekim 2006; 3:55:24 >
  • quote:

nasl tutucaz

Çocukla konuşacaksın...tam hatırlamıyorum ama tuttuktan sonra balığın ağzından bi şey çıkacak onu alıp temple'ın kapısını açacaksın içeride de çocuğun köpeği var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Next-gen diyerek göklere çıkardıkları X360'ta Okami gibi bir oyun henüz çıkmadı hiçbir zaman çıkmayacak ta, bu bir gerçek,
    3 kırmızı ışık olayı da karalama değil bi gerçek,
    Gerçeklerle yüzleşmekten rahatsız olmamalı bir insan.

xbox360'ın böyle dandik oyunlara ihtiyacı yok zaten hadi sen ps2 ni al git okami oyna xbox a laf atıcağına
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

Orjinalden alıntı: leo

Next-gen diyerek göklere çıkardıkları X360'ta Okami gibi bir oyun henüz çıkmadı hiçbir zaman çıkmayacak ta, bu bir gerçek,
    3 kırmızı ışık olayı da karalama değil bi gerçek,
    Gerçeklerle yüzleşmekten rahatsız olmamalı bir insan.

xbox360'ın böyle dandik oyunlara ihtiyacı yok zaten hadi sen ps2 ni al git okami oyna xbox a laf atıcağına

Oynamadığın oyun hakkında yorum yapma, komik duruma düşüyorsun.

• çocukla konuşuyorum fakat yine oturup ağlamaya başlıyo sanırım geride yapmadığım bişey var o köprüyü onaramıyozmu
  • quote:

çocukla konuşuyorum fakat yine oturup ağlamaya başlıyo sanırım geride yapmadığım bişey var o köprüyü onaramıyozmu

O daha sonra...kütük gibi bişey koyuosun oraya ilk temple'a girecen
  • Greatsoldier, inceleme çok güzel olmuş. Özellikle yazının giriş bölümünü çok beğendim.

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2304&TITLE=Okami&TUR=%DDnceleme
  • @solidfb, @leo, beğendiğinize inanın çok sevindim

Arkası da gelecek inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 22 Ekim 2006; 16:56:08 >
  • Olur tabii, okuruz biz... Nasıl olsa sen yazıyorsun Şu oyunu bir indiriyim bende TRGamer'e incelemesini yapıcağım (ADSL'i paylaştığım adamlar downloada dadanmış, indiremiyorum yawff )
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Olur tabii, okuruz biz... Nasıl olsa sen yazıyorsun Şu oyunu bir indiriyim bende TRGamer'e incelemesini yapıcağım (ADSL'i paylaştığım adamlar downloada dadanmış, indiremiyorum yawff )

Eheh inşallah yaw

Az önce yazımda bir kaç tane anlatım bozukluğuna rastladım İdare edin

• Kafayı yiğeceğim bulamıyorum okamiyi birde bullyi bulamıyorum ikisini bulabilsem bir şu kalan 3 gün tatilde oynarım.
  • Yazı çok güzel greatsoldier...hsandmanm de bi tam çözüm yazsın süper olcak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.