Şimdi Ara

Okami oynayan yok mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda oyunu bitirdim...hsandmanm yardımların için teşekkürler stray beadleri alamadık ama olsun ikinci bi save var başka oyun kalmassa ordan devam edip yine toplarım...yalnız son bossu müthiş yapmışlar
  • oyunu hiç beğenmedim.çok canım sıkıldığı için takayım dedim takmaz olaydım.o konuşmalar ne yaa.rahat 10dk konuşma dinledik.bi de hepsinin sonunda X e bas demiyor mu sinir oldum.neyse geçtik konuşmaları ilerledim biraz bişey çizmemi istiyo ben de çizemiyorum sürekli baştan alıyo kapattım ps2yi acilen.kırmamak için kendimi zor tutuyorum dvdyi
  • yavvv şimdi biryere geldim denizde ilerlediğin zaman büyük bir deniz yaratığı çıkıp seni yutuyo etrafta herkes balıkçı bir adamdan bahsediyo bişey yapamıyorum kurudum kaldım nabıcam şimdi bilen var mı

birde bir önceki city de yukarıdaki uzaygemisinde herifin biri bir maskeden bahsdiyo onu nereden bulucaz yavv
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokerg

yavvv şimdi biryere geldim denizde ilerlediğin zaman büyük bir deniz yaratığı çıkıp seni yutuyo etrafta herkes balıkçı bir adamdan bahsediyo bişey yapamıyorum kurudum kaldım nabıcam şimdi bilen var mı

birde bir önceki city de yukarıdaki uzaygemisinde herifin biri bir maskeden bahsdiyo onu nereden bulucaz yavv

Maskeyi bulmak için;

ilk önce o şehirdeki bütün meşaleleri yakacaksın zaten 3 tane var...sonra o uzay gemisi dediğin yere çıkmadan önce bi tane adam var onla konuşacaksın...hayazo muydu neydi onu arıosun...sonra o adamın yanındaki kayalardan birini kesince o hayazo çıkacak...5 kere yarış gibi bişe yapcaksın o adamla ondan sonra maskeyi verio...valla anlatabildimmi bilmiyorum

denizde ilerlemek içinde yunusu kullanacaksın...adı orca

bu arada oyunumuz levela kapak olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatjam -- 10 Kasım 2006; 19:03:08 >

• adaş yunus nerde
  • quote:

adaş yunus nerde

ilk başta kavga eden çocuklar olması lazım sonra bi adam yerde yatıp duracak...ona kafa at sonra geliyo yunus
  • mazluma bir darbede biz vurucaz yani mmm ok?
  • birde ben dedğini yaptım o maske için meşaleleri yaktım falan ama adamla konuştum tık yok kayalarıda kestim olmadı heralde daha yapmadığımız bişeyler var birde gece olunca elektrik saçan bir hayalet çıkıyor onun bir fonksiyonu varmı oyuna içerideki kız ondan bahsediyo hep
  • beyler ya ben okami ffXii yi kacirdim ps2 imi sattigimdan dolayi oynayamadim ama cok da uzulmuyorum neden derseniz ps3 alicam ve ps3 de ps1 ve ps2 oyunlarina full destek veriyo ... simdilik beklemedeyim ama hersey cok guzel olucak bide su okami yi psp ye cikartirlarmi acaba ?? psp de oynardik bari ps3 alana kadar .... yazi bekliyorum iple halatla felem (bide level de okami icin sonunda sanatla oyun birlesti gibisinden bisi yaziyodu :)
  • quote:

birde ben dedğini yaptım o maske için meşaleleri yaktım falan ama adamla konuştum tık yok kayalarıda kestim olmadı heralde daha yapmadığımız bişeyler var birde gece olunca elektrik saçan bir hayalet çıkıyor onun bir fonksiyonu varmı oyuna içerideki kız ondan bahsediyo hep

evet oda zaten maskeyle ilgili son yarışta onu kullancaksın...şimşek tekniğini de öğrenmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

birde ben dedğini yaptım o maske için meşaleleri yaktım falan ama adamla konuştum tık yok kayalarıda kestim olmadı heralde daha yapmadığımız bişeyler var birde gece olunca elektrik saçan bir hayalet çıkıyor onun bir fonksiyonu varmı oyuna içerideki kız ondan bahsediyo hep

evet oda zaten maskeyle ilgili son yarışta onu kullancaksın...şimşek tekniğini de öğrenmen lazım

dediklerinin hepisini yaptım ama bir türlü yarış başlamadı peki bu hayaletle nasıl dialog kurucaz onadamı kafa atıcam yoksa yarış başlamadan öncemi sonramı yapmalıyım hayalet olayını
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

okami çok samimi diyorum benim oyun anlayışı değiştirdi. bu kadar tatmin edici konusu ve dünya görüşü olan oyun yapabilirler mi bilemiyorum.
    ps3 alacaksın ama sanırım ps3 orijinal ps2 oyunlarını çalıştıracak. okami, shadow of the colossus, god of war serisi, final fantasy xii gibi efsane oyunlar varken öyle kolayca elden çıkartılacak bir cihaz değil ps2. mümkün değil satmam, yoğun bir duygusal bağım var ps2imle

evet biliyorum ve bende oyunlari orj alcam ebay den :) yada best buy dan zaten ffXii ve okami orj alinmayi hakeden oyunlar + yaza fiyatlari baya bi duser bide amerikadan alinca sorun olmicak cunku ps3 de amerikan olcak ole yane :)

• türkiyedeki tv lere uymlu olucakmı peki o alet amerikan malı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

dediklerinin hepisini yaptım ama bir türlü yarış başlamadı peki bu hayaletle nasıl dialog kurucaz onadamı kafa atıcam yoksa yarış başlamadan öncemi sonramı yapmalıyım hayalet olayını

Geceleyin askerin yanındaki kayaları kesince çıkıo abi ondan önce şehirdeki meşaleleri yakacan

• bıtıren arklar yardım edebılırmı ben baslardakı hana valleyde kaldım susana duwarı ıtmeye calısıo orda resım war duwarda ama ben bıturlu napcamı bulamadım selaler falan war bı turlu orayı eskı halıne donduremedım lanetı kaldıramadım oduncu bısey ıstıo anlamadım adamlar toplamıs magara muzık calıo onları dowuom ama nehırde bıseyler cıkıo gecmem ıcın kayboluo bı yardım edermısın oyuna bayıldım surayı gecmesem delırcem herseyı denedım saygılar
  • arklar cwp atan ok heralde burayı gectım sonund aama buyucunun werdıgı lıstededekı adamlardan sonuncusunu bulamıom her hayaletle sawastım yok acaba bulundum yereden baska yerdemı harıtada solermısnz hepsı aynı hana walley demı yoksa dıre yerdede warmı bulamadım saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoveHentai

arklar cwp atan ok heralde burayı gectım sonund aama buyucunun werdıgı lıstededekı adamlardan sonuncusunu bulamıom her hayaletle sawastım yok acaba bulundum yereden baska yerdemı harıtada solermısnz hepsı aynı hana walley demı yoksa dıre yerdede warmı bulamadım saolun

o kadar önemli değil onları bulman ama...oyunda ilerlediğin zaman shinsu fieldde gidemediğin bir yere gidebiliosun orda olması lazım
  • heryerı gectı agatha foreste takıldım ormanı gzllestrdım ama coukl abalık tutucam kanca lazım dıo bulamadım adamal kkonusuom ayı kafalı ondanda bısey cıkartamadım su agatha foreste hatrlayan warmı soleye bılırmı saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoveHentai

heryerı gectı agatha foreste takıldım ormanı gzllestrdım ama coukl abalık tutucam kanca lazım dıo bulamadım adamal kkonusuom ayı kafalı ondanda bısey cıkartamadım su agatha foreste hatrlayan warmı soleye bılırmı saolun

çocuğun köpeğini bulmadan balık tutulmuyodu herhalde.
    hatırladığım kadarıyla örümcekle dövüşüp,köpeği kurtarıyoduk.
    agatha forest içinden girelebilen yerlere bak,bulursun oralarda.
    o ayı kafalı adam da çocuğun babası
  • saol arkadasım orayı gecctım baya ılerledım bıkadına yardım ettım kkopeklerını buldum bı harıtada yerler gostedı kusların ewıne gıdıom am agıremıom harıtada gosterdı yerlere gttn hıc bısey yok o kusların da saırım kardeslerı kaybolmus bulmadan almayız ıcerı dıo bı bunada yardım etsenız kopeklıkadın n butun koplklerını buldum am akazııcı kopek falan dıo bıhatrlarmısn o kusalrın ewıne naı sgrcem sapıttım bu oyuna saolun yaa bıtırcem ama azmettım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.