Şimdi Ara

Okçu Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda biraz dolaştım ve forumdaki çoğu kişinin blade, sword yada sper,glavie olduğunu gördüm.Ben 32 lvl okçuyum stat pointler fazla iyi verdiğim söylenemez ama şu an için iyi gidiyorum.Bazı arkadaşlar okçu en kötüsü pvp de falan hiç bişe yapamazsın diyolar.Sizce yol yakınken yeni char mı açmallıyım yoksa devam mı etmeliyim??Okçu olan ve lvli yüksek olan arkadaşlar yardım edersen sevinirim.Sizce okçu iyi işler yapabilrmi??

Lütfen yardım edin edin

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31_baran_31 -- 18 Temmuz 2006; 12:07:24 >

• Üst konuya bir bak. Dikkatlice oku, sonrasında soracağın bir yer olursa orada sor cevaplarım. Ama sorduğun şeyin cevabı var orada. Koskoca üstkonuyu nasıl görmedin o da ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 18 Temmuz 2006; 12:14:43 >
  • kardeş benim 46 lvl okçu var ama pek memnun değilim özellikle pvp de blade ve glavie karşı hiç şansın olmuyo nukerle kapışırken zamanı iyi ayarlarsan alıyosun ama yinede cold blade açsaydım derim hep kendi kendime
  • walla ben hybird int okçuyum çok zewkli gidiyo 38 lwl oluyom pro giyiyorum hepsinde int basılı hem kolay ölmüyom hemde ii wuruyom görewleride çok çabuk yapıyorum mesela çiçek görewinde bi slot buldum 3 çiçek çıkıyo tam orata ya geçtim hepsini alıyorum çok kısa sürede bitirdim okçunun bu tür awantajları war üstelik benden 1 lwl yüksek str glawe ciyi yendim yani karma gitmek güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.