Şimdi Ara

OKÇULUK İLE İLGİLİ SORULARİM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okçuluk kursuna ancak Mayis'ta gidebilirim. Ve Mayisa kadar kendim yeni baslayanlar icin bir set alip baslayabilir miyim sizce ? Ve Mayisa kadar isi cozmus olur muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana tavsiye google a yaz ve üniversitelerin okçuluk gruplarını bul,daha doğrusu atıcılık diye geçiyor,çoğu üniversiteye dışarıdan katılabiliyorsun bu gruplara,öyle bir şansın yoksa mail at, kesinlikle yardımcı olurlar hem de detaylı olarak,konudışından çok daha yardımcı olurlar,ciddi bir tavsiyedir dikkate al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 15 Kasım 2013; 0:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Sana tavsiye google a yaz ve üniversitelerin okçuluk gruplarını bul,daha doğrusu atıcılık diye geçiyor,çoğu üniversiteye dışarıdan katılabiliyorsun bu gruplara,öyle bir şansın yoksa mail at, kesinlikle yardımcı olurlar hem de detaylı olarak,konudışından çok daha yardımcı olurlar,ciddi bir tavsiyedir dikkate al.

Sagolun hocam da daha 14 yasindayim.Ciddiye almazlar ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: mserdark3

quote:

Sana tavsiye google a yaz ve üniversitelerin okçuluk gruplarını bul,daha doğrusu atıcılık diye geçiyor,çoğu üniversiteye dışarıdan katılabiliyorsun bu gruplara,öyle bir şansın yoksa mail at, kesinlikle yardımcı olurlar hem de detaylı olarak,konudışından çok daha yardımcı olurlar,ciddi bir tavsiyedir dikkate al.

Bir üniversitenin dağcılık klubündeyim,sen mail at öyle bir yardımcı olurlar ki,ciddiye almazlar diye düşünme,lisedeki gençler olmuyor o klüplerin başında merak etme.
  • Okçuluğa da aşırı ilgi var bu yıl ne güzel
    Bende 4 aydır kendi kendime atışlar yapıyorum maalesef yakınımda ne kurs var nede arkadaşın dediği gibi bir üniversite
  • quote:

Okçuluk kursuna ancak Mayis'ta gidebilirim. Ve Mayisa kadar kendim yeni baslayanlar icin bir set alip baslayabilir miyim sizce ? Ve Mayisa kadar isi cozmus olur muyum?

Arrow yeni bölüm dün yayınlandı değil mi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Okçuluk kursuna ancak Mayis'ta gidebilirim. Ve Mayisa kadar kendim yeni baslayanlar icin bir set alip baslayabilir miyim sizce ? Ve Mayisa kadar isi cozmus olur muyum?

Bunu yazamaya gelmştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Aynen hocam Arrow mukemmel ya :) Oliver Queen ozendirdi beni :)

• quote:

quote:

quote:

Bir üniversitenin dağcılık klubündeyim,sen mail at öyle bir yardımcı olurlar ki,ciddiye almazlar diye düşünme,lisedeki gençler olmuyor o klüplerin başında merak etme.

hocam bende cok dagcilik kulubu istiyorum yalvaririm bana emailinizi verin oradan konusalim :)

• Bende çok seviyorum bu sporu.
    Birde eskrim var hoşuma giden.Sevgilimle gidip yapıcam ne adrenalin ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.