Şimdi Ara

Okey Oyunu Html5 Responsive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasada ki okey oyunları ile yarışabilecek başından sonuna kadar kodladığım okey oyununu satmaktayım. Oyun sadece tek oynanabilirlik ile birlikte çoklu okey sunucusuna dönüştürülebilecek yapıya sahiptir. Api ve oyun arka tabanı tamamen node.js ile yazılmıştır. Native js ve canvas kullanarak ön yüzünü geliştirdim. Canvas için js oyun framework kullandım. Bu tarz teknik bilgileri daha çok almak için lütfen pm atınız. yada ulgengaming@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Fiyat belirtmek istemedim daha detay için pm atarsanız yada mail atarsanız bu fiyatı tam olarak netleştirebiliriz.

Oyun responsive olduğu için telefon , tablet , bilgisayar yada tv gibi html5 çalıştıran tüm tarayıcılarda çalışmaktadır. Socket.io 'da problem yaşandığında web socket ile iletişim kurmaktadır. Test ettiğimde sokakta yürürken yada yolculukta paket kayıpları yaşanmadı. İnternet gittiğinde 40 saniye kadar bekliyor sistem geri gelmez ise oyuncu otomatik iptal ediyor fakat bir başka detay ise akıllı ve akılsız robot vardır. Robot şuanda ki sistemde ekli değil. İlerleyen zamanda robotu da eklemiş olacağım. Alacak kişi teknik desteği ile birlikte alacağı için robot eklentisini de alacaktır.

Amatör bir şekilde çalışılmamıştır. Tüm kodlar bitbucket'da mevcuttur. Git ile gün ve gün gerekirse takibini yapabilirsiniz aldığınız takdirde.

Ek olarak, Poker oyunu geliştirmekteyim. Yine aynı js oyun framework'u ile birlikte. Alacak kişi / kişiler için bu oyun % 50 indirimli olacaktır. Tabii ki de oyun bittiği takdirde.

Oyun Teknik Bilgi :

- node.js ( back-end & api )
    - php + html5 ( front-end )
    - socket.io

Oyun gereksinimler :

- node.js
    - nginx + php-fpm
    - centos 6.x
    - bitbucket hesabı

Teknik destek süresi 1 yıl olup yazılımı alan kişi / kişiler 1 yıl sonunda teknik destek için ayrıca ücret ödemeleri gerekmektedir.

Lütfen çekinmeyin her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Not : Demo için lütfen pm yada mail atınız.

İyi çalışmalar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maalesef arkadaş dolandırıcı çıktı. Kendisi ile bizim istediğimiz sistem üzerinden anlaştık, yapamadı yada yapmadı, parayı iade edeceğini söyledi onuda etmedi. Arıyorum, yazıyorum bakmıyor. Uzak durun.
  • Buguludusler B kullanıcısına yanıt
    Birincisi 6000 tl ile sınırlandırdığımız oyunun kendi versiyonudur. Okey oyununun tam versiyonu istenildiği gibi sunucuya kurulmuştur. İstenilen ek özelliklerin yapılması kesinlikle kabul edilemez. Burada test için açılan sunucunun üzerinde şuanda yazılan versiyon kurulu olması gerekmektedir. Satış için verdiğimiz ilanımızda göreceksiniz ki ekstra özellikler ile ilgili herhangi bir detay yazmamaktadır. Oyun sunucularında kurulu olup sonrasında sunucuyu kapatmışlardır. Artı olarak bizim ile iletişimi kesmişlerdir. Sonrasında bir görüyoruz ki burada açılan konu vardır. Dolandırıcılık yapan şuanda kendileridir. 6000 tl lik oyuna 2000 tl vererek. Üste çıkarak kendilerini haklı gösterip 4000 tl lik kısmın üzerine yatacaklardır. Bizlerin üzerinde 6 ay boyunca uğraştığı projenin üstüne yatarak kodlarımızı çalmış bulunmaktadırlar. Kendilerine ayrıca suç duyurusunda bulunduk bugün. Kişinin sadece Yasin Bey olarak anıldığını biliyoruz.

Not : Lütfen bu konunun bu denli kişi / kişilere hakaret ve ahkam kesme gibi durumlarda konuların silinmesini talep ediyoruz. Ülgen Gaming olarak anılmak istiyoruz. Kişi / kişiler olarak değil. Eğer ki sunucularını açarlar ise göreceksiniz bizler oyunu kurmuş bulunmaktayız. Herhangi bir sıkıntısı olmadan kurulmuş durumdadır. Kurulumu yaptığımızda para dahi istemedik!!!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ulgengaming

Birincisi 6000 tl ile sınırlandırdığımız oyunun kendi versiyonudur. Okey oyununun tam versiyonu istenildiği gibi sunucuya kurulmuştur. İstenilen ek özelliklerin yapılması kesinlikle kabul edilemez. Burada test için açılan sunucunun üzerinde şuanda yazılan versiyon kurulu olması gerekmektedir. Satış için verdiğimiz ilanımızda göreceksiniz ki ekstra özellikler ile ilgili herhangi bir detay yazmamaktadır. Oyun sunucularında kurulu olup sonrasında sunucuyu kapatmışlardır. Artı olarak bizim ile iletişimi kesmişlerdir. Sonrasında bir görüyoruz ki burada açılan konu vardır. Dolandırıcılık yapan şuanda kendileridir. 6000 tl lik oyuna 2000 tl vererek. Üste çıkarak kendilerini haklı gösterip 4000 tl lik kısmın üzerine yatacaklardır. Bizlerin üzerinde 6 ay boyunca uğraştığı projenin üstüne yatarak kodlarımızı çalmış bulunmaktadırlar. Kendilerine ayrıca suç duyurusunda bulunduk bugün. Kişinin sadece Yasin Bey olarak anıldığını biliyoruz.

Not : Lütfen bu konunun bu denli kişi / kişilere hakaret ve ahkam kesme gibi durumlarda konuların silinmesini talep ediyoruz. Ülgen Gaming olarak anılmak istiyoruz. Kişi / kişiler olarak değil. Eğer ki sunucularını açarlar ise göreceksiniz bizler oyunu kurmuş bulunmaktayız. Herhangi bir sıkıntısı olmadan kurulmuş durumdadır. Kurulumu yaptığımızda para dahi istemedik!!!

İşin gün yalan palavra. Ben verdim zaten savcılığa.
    Skypeden silen, telefondan engelleyen sensin. Birde yalan, yanlış konuşuyorsun.
    Yav Alper hiç mi ALLAH korkun yok senin. Kodlarını v.s ne yapayım ben senin. 2 aydır duruyor sunucu, tek bir işlem yapmadın. Kurulu mu bile dogru dürüst yapmadın.
    Boş yere sunucu parası verecek halim yok. Kapattırdım gitti sunucuyu.

Ek özellikler için biz seninle telefon ve skype üzerinden konuşmadık mı? Tamam yaparım istediklerinizi demedin mi? Ücreti gönderin ben tasarımı 2/3 gün sonra size sunacağım demedin mi? Sen demedin mi paranızı yollicam? Annem hasta, kuzenim darbe olaylarında göz altına alındı? Arsa satılsın paranızı yollicam demedin mi?

Yav sende cidden hiç ALLAH korkusu yok mu?

Eğer donanım haber seni hala burada tutuyorsa onlarada yazık.

Alın skype konuşmalarından bazıları. Tamamını savcılığa delil olarak sundum zaten. Yazıklar olsun yav. Vallahi billahi yazıklar olsun. 2000 tl için düştüğün şu hale bak. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz.

Resimde de görüleceği gibi bende hala ekli, silen engelleyen kendisi.

Ayrıca aynı oyunu şu siteye de kurmuş, tesadüfen gördüm. Bu sistenin sahibide uzun zaman önce internetten tanıştığım bir arkadaş.
    Alper denen şahıs bu arkadaşın ortağı ile anlaşmış siteye kurmuşlar. Bana öyle dedi arkadaş. Detayını bilemem.

Kurduğu Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buguludusler -- 10 Eylül 2016; 18:51:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Okey Uygulaması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.