Arkadaşlar oynadığınız beğendiniz browser futbol oyunlarını yazarsanız sevinirim şimdi ofm ve top eleven oynuyorum bunlardan başka önerilerinizi bekliyorum
goalunitedı vaktinde oynamıştım ama beğenememiştim diğerlerini denerim teşekkürler
Rica ederim
simdi ofm demek icin girdim ama demicektimde aslında ben futbolmenajer ve ntvspor tycoon dışında beğendiğim oyun olmadı ntvspor tycoon dolu bug var 20 tane hesap aç ohh saçmalık
hocam valla bende şu menajerturku mumla arar oldum 2006da falan 10 bilemedin 11 yaşında bağımlısıydım türk yapımı birde acaba bida öle oyun cıkarmı bilinmez her dakika maç yapardık her saniye zevkliydi
artık 15-20 dk bak taktik yap kapat bu kadar hattrick cok güzel diyorlar yılın oyunu falan filan oynadım birşey anlamadım cıktım bakabilirsin onada
Hattrick gibi bir oyun varken diğerlerini oynaman hata.
teşekkürler arkadaşlar şimdi hattricki deniycem
Eskiden Bigpoint'te bir oyun vardı. Futbol, basketbol, ve galiba buz hokeyi seçeneklerinden birini seçip ister üye olup geliştiriyordunuz isterseniz de deneme maçı yapıyordunuz. Bir gün kaldırmışlar Bigpoint'ten adını da hatırlamıyorum. Oynayan varsa söyleyebilir mi?
rockingsoccer.com
Kolay kolay oyun beğenmem, topeleven dan sonra en çok saran menajer oyunu oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme