Şimdi Ara

Okey Oyunu WP'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır beklenen Okey uygulaması Windows Phone'da

OKEY UYGULAMASI(TIKLAYINIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahimOkumus -- 8 Ağustos 2013; 16:42:51 >

• Teşekkür ederim , yolculukda iyi gider =)
  • Şahane olmuş.
  • Arkadaşlar dışarıdayım tanıtamadım sadece link verebildim kusura bakmayın.
  • Çok teşekkürler uzun zamandır bekliyordum
  • Basit bir okey uygulamasına sevinecek hale gelmişsiniz halen wp yi översiniz
  • 101 okey de çıksa süper olacak.
  • Şükürler olsun kim yaptıysa allah razı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Basit bir okey uygulamasına sevinecek hale gelmişsiniz halen wp yi översiniz

Marketini övmüyoruz. WP'yi övüyoruz. Sizde artık stabillikten çıkmışsınız takıla takıla çalışıyorsunuz.

Bekleyeni çoktu iyi oldu.
  • Cok iyi oldu buuuuuu.
  • quote:

Gelişmeleri an ve an yaşamanın keyfi başkadır , sizde kullanmaz mısınız ?
  • Oyun online oynanmıyor. Bir de açıklamasında "Ne güzel işte karşıdakinin oynamasını beklemeniz gerekmiyor. Ayrıca internete de ihtiyacınız yok." gibi birşeyler yazıp sanki online oynanamaması oyunun üstünlüğü gibi bir hava yaratmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Oyun online oynanmıyor. Bir de açıklamasında "Ne güzel işte karşıdakinin oynamasını beklemeniz gerekmiyor. Ayrıca internete de ihtiyacınız yok." gibi birşeyler yazıp sanki online oynanamaması oyunun üstünlüğü gibi bir hava yaratmışlar.

Yakında Facebook da düşer.
  • quote:

Androidin 2,2 zamanlarını unutmayalım.zaten şuan ki hali bile rezalet ama neyse
  • quote:

Şu anki hali bile androidi tokatlar
  • quote:

Neyini beğenmediniz anlamadım androiddekinin aynısı bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Uygulama zenginliğine bakarsan kim kimi tokatlar belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Androidin 2,2 zamanlarını unutmayalım.zaten şuan ki hali bile rezalet ama neyse

İnsanlar eski android ile wp yi kıyaslamazlar normal olarak
    Android belki kasıyor ama wp nin androidin uygulama sayısının yarısına ulaşması için bile 40 fırın ekmek yemesi gerek
    Anlatabildim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Marketini övmüyoruz. WP'yi övüyoruz. Sizde artık stabillikten çıkmışsınız takıla takıla çalışıyorsunuz.

Bekleyeni çoktu iyi oldu.

Takıla takıla ??
    Ben iOS kullanıyorum ve takılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 8 Ağustos 2013; 17:52:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Uygulama zenginliğine bakarsan kim kimi tokatlar belli

600 liraya çift çekirdekli, 2016'ya kadar destek sözlü, marketteki uygulamaların %99'u ile uyumlu, benchmark testlerinde S3'ü bile tokatlayan cihazlar üretin de uygulamayı, zırtı pırtı sonra konuşuruz.

Gören de der 10000 uygulama kullanıyorsun. Maksimum kullandığın uygulama sayısı tahminimce 10-15 falandır Ki günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğimiz bütün uygulamalar Wp Markette mevcut.

Ha bu arada eklemeyi unuttum. Google play'deki uygulamaların %80'inin fake, virüslü, zararlı uygulamalar olduğunu da belirtelim. İyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 8 Ağustos 2013; 17:56:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.