Şimdi Ara

OKS de herkeze başarılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Flexnitec91

hadi bakalım bana sınava girdiğim günü hatırlattınız
    istediğiniz yere gitmeniz umuduyla
    iyi şanslar
    Allah zihin açıklığı versin.

AMİN

• Ø®ßJK emoymuş oooo ooo ooo
  • okaseeeeee yaklaşıyorr
    ne zmanadı bu arada?
    inş kalemim vardır bide değişik tekerlemeler bulabiliceğim bi site varmı?soruları çözerken hep aynısını yapınca hepsi aynı şık oluo çakıyolar sıktığımı
    edit: oks ye ipod veya muzik dinleyebiliceğim bi pc alıolarmı? muzik dinlerken daha iyi düşünürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 7 Haziran 2008; 22:16:39 >
  • Evet beyler OKS ye giricek tüm kardeşlerime başarılar...Aaaahhhh aaaahhhh Neydi o günler annem ile babamla sınava gireceğim okula gidiyorduk bundan kaç sene önce...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Evet beyler OKS ye giricek tüm kardeşlerime başarılar...Aaaahhhh aaaahhhh Neydi o günler annem ile babamla sınava gireceğim okula gidiyorduk bundan kaç sene önce...???

kaç?
  • Bende Başarılar dilerim herkese arkadaşlar allaha şükür biz atlattık o sınavı inş. herşey gönlünüzce olur! başarılar!!!
  • Sınavdan 85+ net yapana benden 100 silk hediye

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

Sınavdan 85+ net yapana benden 100 silk hediye

Kolay gelsin

bi şimdimi söylenir ... 100 silk e can feda

hala çalışabiliriiiiim haydi kitap başınaaa
  • ben yattım saat 9 da kalkmam gerek herkese başarılar :))
  • üff eski anılarım aklıma geldi allah kolaylık versin..
    Moral bozmak gibi olmasın kendi yaşadığımı sölym en pisi de bitiyo şimdi sınav rahatlamşsın eve gidosun millet ard arda arıyo tüm sülale..hiçbiriyle konşmak istemiyorsun eve gidiyorsn Tv izlym diyosun Allah, oda ne her kanalda cevaplar açıklanıyor. Bide annem tutturmazmı kontrol et diye.. ben he doğru he diye geçiştirmekten terler akmştı. bu arada hala arıyodu millet telden tabi.. en son çıldırcak gibi oldum çıktm evden . ozman net yoktu evde cafeye gidiyodum paso yine gitmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

üff eski anılarım aklıma geldi allah kolaylık versin..
    Moral bozmak gibi olmasın kendi yaşadığımı sölym en pisi de bitiyo şimdi sınav rahatlamşsın eve gidosun millet ard arda arıyo tüm sülale..hiçbiriyle konşmak istemiyorsun eve gidiyorsn Tv izlym diyosun Allah, oda ne her kanalda cevaplar açıklanıyor. Bide annem tutturmazmı kontrol et diye.. ben he doğru he diye geçiştirmekten terler akmştı. bu arada hala arıyodu millet telden tabi.. en son çıldırcak gibi oldum çıktm evden . ozman net yoktu evde cafeye gidiyodum paso yine gitmiştim

pff aynısının tıpkısı oldu istisnasız ama int vardı bizde benim konser vardı... gene kaçtım evden

• şimdiye yapan yapacağını yaptı.
  • Geçmiş olsun
  • Nasıl geçti
  • piyuu bitti oks
  • Oks ve Öss de herkese başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Oks ve Öss de herkese başarılar...

oksde artık başarılar denemez bitti bile:))
    tabi ii şanslar diyebilirsin mesela bizim sınıfın ineklerinden biriyle benim kağıtlar karışsa(imkansız gibi ama ...)
    :))))
  • ben şimdi kontrol etcem ama toplam 16 boş yaptım...
  • ben inş 16 doğru yapıcam
  • Eeee nasıl geçti beyler ? ümitli misiniz ? emin misiniz ?? acayip merak ettim ha
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.